jox
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2003
- Poena
- 680
Prica se da ce Lumie sa WIN 8 biti dostupne zvanicno u Srbiji ok kraja januara da li neko zna nesto o ovome?
I ja imam isti podatak, doduse iz 3 ruke...
Prica se da ce Lumie sa WIN 8 biti dostupne zvanicno u Srbiji ok kraja januara da li neko zna nesto o ovome?
Cifre su smejurija
2.2 miliona Symbiana, uz sve pokusaje cedomorstva![]()
Verovatno ih još uvek kupuju Indijci i Kinezi![]()
^ Ovo je 920 i 820 tema.
Otvorite temu "Kuknjava za Nokijom" ili "Oplakivanje Nokije" pa kukajte. Pretvorili ste temu u budalastinu obicnu, 50 strana za nista.
Ja imam Lumia 800, i iako sam uglavnom bio kritički nastrojen prema WP, mislim da sam u svojim postovima dao dosta korisnih informacija o istom
WP 7.5 je poprilično ista stvar kao WP 8 - razlika je u startnom ekranu i još nekim sitnicama (koje MS, poput Apple-a, reklamira na sva zvona kao nešto neviđeno), a u suštini najbitnija stvar za WP 8 je u tome što je baziran na NT osnovi i što je MS odbacio konačno Windows CE zaostavštinu (druga stvar što je u procesu efektno ispalio vlasnike prve generacije Lumia telefona za WP 8 update - baš imaju talenta da sam sebi pucaju u nogu :d, izbaciše Lumia 900 kao flagship WP ponude, da bi posle par meseci objavili da telefon neće imati update, mislim lol)
Citaj malo..![]()
Nokia je najavila da ce pored najavljenog WP7.8 update-a za lumiu 900 ona dobiti jos neku nadogradnju kako bi je sto vise priblizili WP8..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari