Da obavestim koga zanima , sve radi perfektno ! 2 godine sam miran
Ljudi, potrebna mi je pomoc u vezi paypal problematike a ja sam totalni antitalenat za banke i racune. Vidim ovde ima dosta strucnih. Ko moze da mi pomogne sa par dobrih saveta?
Imam paypal nalog u madjarskoj. On fino radi, ali mi je sad potrebno da dignem onaj godisnji limit za primanje/ slanje a zelela bi i da mogu sa paypala prevlaciti novac na racun u madjarskoj.
Idem u segedin, koja banka mi treba? Kakav racun? usd ili forinte? koja kartica? da li mi treba neki internet racun i kartica ili obicni?
da li paypal gleda drzavljanstvo, mesto prebivalista ili sta?
da li mogu kao srpski drzavljanin da otvorim racun u banci u madjarskoj i da paypal bude time zadovoljan?
ako trazi paypal potvrdu mog postojanja kao stanovnika madjarske, da li im je dosta potvrda identiteta i neki papir iz banke? da li adresa u banci, paypalu i licnoj karti moraju da se poklapaju 100%? ili hoce bas da vide racun za struju ne stariji od 6 meseci?da li paypal ikada ista salje u papirnoj formi na navedenu adresu?
jasno je da svasta moze da prodje, ali bih volela da ovo uradim maksimalno dobro u skladu sa mogucnostima, da posle treba samo minimalno da se brinem oko ovog.
i da li postoji apsolutni limit za neverifikovane naloge za primanje / slanje? ili se sve vraca na nulu posle godinu dana pa tako svake godine? paypal sajt i mejlovi koje povremeno salju imaju ne bas suprotne stavove, ali je moguce da namerno ne objasnjavaju do kraja svoje izjave.
uhh. svasta nesto mi nije jasno. ko god se bude poduhvatio da me prosvetli s ovim, veliko hvala. ^^
Da korigujem sam sebe... Ako kupuješ na ebayu možeš da ukucaš i drugu adresu, npr. tu u Srbiji i da sasvim legalno kupuješ stvari i da ti dolaze đa u Koreju, đa ovde u Srbiju....jedino što će paketi da idu u Koreju![]()
Koliko se placa ta "Ameriken" kartica? Jel ima nekih uslova za njeno uzimanje?RADI Ameriken od Intese, upravo otvorio novi PP nalog sa adresom u CRO, verifikacija prosla.
RADI Ameriken od Intese, upravo otvorio novi PP nalog sa adresom u CRO, verifikacija prosla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari