cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Pa pazi koliko se ja razumem u onaj cenovnik na sajtu ( a poprilicno je konfuzan ), ti i ne moras da potpisujes nikakav ugovor. Samo sto cete u tom slucaju zamena kostati 2000 dinara.
E sad prema cenovniku stvari stoje ovako:
Za standard i mix pakete placa se ova zamena od 2000 dinara, dok se za Super HD Mix, Duo MIX, Trio MIX, ne placa nista.
Sto znaci da imas nekoliko varijanti, nista ne potpises i samo trazis zamenu ( standard ) i to te kosta 2000 dinara jednokratno ( placas kroz prvi racun ).
Potpises novi ugovor za mix paket i ponovo platis 2000 dinara zamenu.
Potpises ugovor za duo mix ( d3 + 10mb internet ) sto bi te mesecno izaslo 2550 dinara ( sa uracunatim odrzavanjem ) onda te zamena izadje besplatno ali koliko vidim gubis d3 go.
Pitanje za tebe. Da li imas dva tva u kuci na koja bi kacio d3 ? I da li imas neki dodatni paket ? tipa HD
Ako imas onda ti je mnogo bolje da uvedes D3 kucu, jer te kosta 2000 dinara uvodjenje ( koliko te kosta i sama zamena starog risivera ).
Ja sam upravo uzeo ovu poslednju. Ne potpisujem nista, placam jednokratno 2000 dinara za uvodjenje d3 kuce. Ostane mi stari HD risiver + dobijem novi risiver. I odlicna stvar je sto ako imas jedan dodatni pay paket, kao sto je HD paket, pretplata na jednom risiveru ti se ne naplacuje i placas samo 200 dinara mesecno za d3 kucu. U prevodu na srpski ostane ti ista pretplata koju si i do sada placao, a imas dva HD risivera u kuci jedan novi i jedan stari.
Ako hoces, posto sam i ja u potrazi za najboljom varijantom kod SBB, reci mi koliko sada placas, tj. sta trenutno imas od usluga, pa cu ti izvuci varijeante koje bi mogao da uzmes.
Koristim MIX paket pod ugovorom od 24 meseca vec 15 meseci.
MIX S 10 mb/s 1.515 dinara
Start paket 1.036 dinara
D3 GO 102 dinara
Cisco Z3375 prijemnik.
U stanu sam i trenutno mi ne treba za dodatni TV.
Ako izaberem DuoMix paket osnovni zasto gubim D3GO na telefonu i racunaru koje sad koristim?