Prijatelju, a da li si probao ovo o čemu pišeš, tj. da li mogu, i na koji način, da se puštaju filmovi??Na novom v2.0 on služi za povezivanje eksternog diska na koji se vrši snimanje, i kako su obećali za puštanje multimedijalnih sadržaja (muzika, filmovi, slike...).
I stari HD/DVR i novi V2.0 imaju USB, sa tim što nisam siguran da na starim risiverima on uopšte funkcioniše, nisam imao priliku da isprobam. Na novom v2.0 on služi za povezivanje eksternog diska na koji se vrši snimanje, i kako su obećali za puštanje multimedijalnih sadržaja (muzika, filmovi, slike...). Običan Cisco SD i stari Echilote risiveri nemaju USB.
Na dvr-u,usb ne sluzi bas nicemu.
Vredi li potpisati opet ugovor na dve godine samo zbog risivera v2.0? Sada ne daju ni wireless ruter, koliko sam razumeo (duo mix).
Ovaj cisco jeste mnogo los, spor i baguje često. Da li je brži v2.0?
pozdrav
poceo ovaj v2.0 da "brlljavi" - da preskace kanale.... i to omiljeni comedy central
zvao sam sbb i rekose da ce srediti e sada kako i kada to je pitanje.... jel imao neko slican problem?
Ako ti brljavi ,resetuj ga.Imas u prethodnim postovima kako.Meni je pomoglo,vrati se na fabricko podesavanje,podesis jezik ponovo i to je td reseta sve radi ok.
Pozdrav drugari, iscitao sam temu i super sto je pokrenuta...
Naime vec duze vreme koristim D3 mix, internet 10mb i osnovni paket sa ukupnom pretplatom 2652 dinara (uracunat jedan D3GO)
Dobio sam Cisko risiver koji me iz dana u dan sve vise nervira, sporost, EPG...
Da li potpisati novi ugovor - verzija 2.0 i sta sve dobijam u toj varijanti za iste pare?
Pozdrav i hvala unapred.
Čim se ubode flash, receiver non stop snima kanal koji se gleda. Tako da svaki kanal može da se vrati unazad do momenta kada je prebačeno na njega.
Moje misljenje je da bi trebao da zamenis obican cisco za 2.0.
Pre svega risiver je brzi i mnogo pregledniji. Prelistavanje kanala je brzo i mnogo se lakse snalazis nego sto je to slucaj u obicnom HD koji je nakon dodavanja novih opcija postao gotovo neupotrebljiv.
Zatim tu su i dodatne mogucnosti, kao sto su spajanje eksternog hard diska i snimanje programa. Odlicna stvar ove opcije sto mozes snimati jedan program a gledati drugi. Ili snimati dva programa u isto vreme, ili snimati jedan a gledati drugi snimljeni materijal.
Sve ove varijante sam proverio i sve radi perfektno, sta vise, snimao sam 6 sati eurosport HD 1 i 2. Znaci oba HD kanala u isto vreme, i sve je odradio odlicno.
Takodje sa HDDom imas mogucnost pauziranja programa, sto znaci da kada ti je ukljucen HDD bukvalno samo stisnes pauzu i on zakoci program i pocne sa snimanjem na HDDu. Nakon sto pustis play on nastavlja da snima a tebi prikazuje od dela gde si pritisnuo pauzu. Ako u nekon trenutku sustignes uzivo program jednostavno prestane da snima.
Naravno tu su i dodatne usluge ( koje ne znam koliko ce kostati ) kao sto su pusti ispocetka ili gledanje bilo koje emisije do tri dana unazad. Ovo postoji i na obicnom HD ali je bukvalno neupotrebljivo, zato sto risiveru treba bukvalno pola dana da bi ga vratio kroz EPG dan u nazad.
Takodje uredjaj je manji, manje se greje, ima sat koji pokazuje vreme cak i kada je ukljucen risiver, sto je za mene odlicno. Sve u svemu mislim da je veliki napredak u odnosu na obican HD cisco risiver.
Ako imas mogucnost uzmi novi risiver![]()
Hvala na pomoci i opseznom odgovoru.
Jos samo nesto, placam li nesto dodatno ili samo novi ugovor na 24 meseca, odnosno ostaje li mi pretplata 2500/2600 dinara ?
kopmania kratko pitanje :
ako hocu neki dodatni paket kako da ga narucim kako se to radi moze li online ili moram da idem do sbb-a?
usput imam duo mix ovo mi je prvi mesec pa imam sve pakete promo,al da znam za buduci vremenski period?
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari