Ja mu samo dopustim da očisti registry i suvušne fajlove, nedam mu da brlja ništa drugo i to radi odlično.Ma jok,nije to..nema veze,mislim da RFA pravi problem, jer tebi CCleaner odradi sve.
Komande sa tastature su bile i u Win7 (a i pre) ali izgleda da su sad korisnici primorani da ih vise koriste.Možda je kasno za utiske, pošto su svi već rekli sve dobre i loše stvari za ovo kratko vreme od kako je Win8 među nama, ali moji utisci za par sati korišćenja ovog OS-a su vrlo pozitivni. Instalacija je prošla vrlo brzo i bez problema, dočekao me je nov, ali prepoznatljiv windows interfejs, brzo sam se snašao, učim komande sa tastature koje sad imaju nekog većeg smisla nego u 7, mada mi se čini kao da je akcenat upravljanja sada više na tastaturi nego na mišu, odnosno, kao da je više za neki touch screen nego za klasičan PC sa mišem i tastaturom...
OS je instaliran na Laptopu generacije MS Viste, ali sve šljaka i drajveri za Win7 rade i na Win8 tako da je to još jedan +.
Nisam primetio da zauzima manje resursa nego sedmica i po tom pitanju nemam šta puno kazati.
Za mene, kao prosečnog korisnika interneta, e-maila, tu i tamo da se nešto otkuca, nacrta i sl. ovaj OS zadovoljava te potrebe.
A posle ljudi kazu linux je bzvz, moram da kucam neke komande.![]()
Ne shvatam odakle tolika buka oko Metro-a, naprotiv, bio je neophodan sve ove godine..
A?! OS X iz godine u godinu povecava market share (na racun Windows-a, naravno), a M$ resio da "zavlada"?! Ok...Ne trebaju komande za w8, sve se mišem odradjuje,laganica.
Ne shvatam odakle tolika buka oko Metro-a, naprotiv, bio je neophodan sve ove godine..
Jedino, što mi se ne svidja, to je totalna, ali ...TOTALNA, integracija svih aplikacija u w8.
Ono što je nekada, pokojni, S.Jobs sanjao..danas se, polako ali sigurno, ostvaruje u verziji Windows 8.
M$ je rešio, nakon oduzimanja nevonisti Apple-u, da ,napokon, zavlada tržištem--------- i to ne kriju.:wave:
Ne budite naivni.Kao da je Metro bitan.Bili nas uvodi u novo doba.
Što su primili patku ,ako im se isplatilo da budu zaključani (mislim na Apple).
Bili je kupio Skype, ukida msn, oduzeo nevinost Apple-u, kupiće,direktno ili indirektno i OSX.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari