nsAce
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.11.2007
- Poena
- 330
Nabacio sam Win8 na stari laptop. Opšti utisak mi je sledeći. Brži mi je rad nego na Sedmici ali mislim da je napravljena katastrofa sa drajverima. Dok mi je Sedmica većinu stvari prepoznavala bez problema ovde to nije slučaj. Windows update je odrađivao većinu posla a ostatak oni DVD-ovi sa drajverima. Ovde nisam imao sreće i Win nije mogao da nađe drajvere za Nvidia GO 6100 (ako neko zna rešenje nek viče
). Ne mislim da je novo korisničko okruženje katastrofa. Malo sam promenio mišljenje u odnosu na slike i filmiće ekrana pre izlaska Windowsa. Mnogi se žale da nema Start dugme. Ne vidim u tome problem. Ionako sam Start dugme koristio prvenstveno za Control Panel koji je sada prebačen sa strane. Ne ulazim u to šta je Majkrosoft želeo da uradi ali ovo novo okruženje i nije tako loše za one koji se slabije snalaze na računaru. Nakrcate im Metro sa aplikacijama i kažete im da ništa ne diraju.
Sve u svemu, lepa igračka ali i dalje mislim da Win7 ima neprevaziđenu hardversku podršku (bar ono što je meni trebalo). Tamo se nisam brinuo da li će stari računari biti podržani dok to ovde nije slučaj.