Samo jedna reč "EasyBCD 2.2".Ma samo proverevam, sećam se da kada sam stavljao dual boot sedmice a imao xp, instalirao sam je iz xp-a (sedmicu na drugu particiju) i po default-u mi je kreirao onaj boot logon screen gde biram da li ću xp ili win 7 kada uključim komp pa me interesovalo jer to i sada slučaj![]()
Sad sam procitao clanak komplet i potpuno se slazem sa svime napisanimizasao clanak. cestitke objavljenima![]()
Ako ne koristis metro po meni ne vredi ni tih 15$.Meni nikako nije jasno jedno
w8 je w7 + metro - start meni...
onda kad izbacite metro (ili ga ne koristite) i ubacite neki budz start meni, kako mozete i dalje da tvrdite da je w8 superkad ustvari koristite sedmicu
Evo ja smatram da vredi tacno tih 15$ koliko sam ga platio i tu mi je kao sekundarni OS na masini (ubuntu je primarni).
Ako promenim CPU da li ce traziti da se reaktivira? Isto pitanje ako dodam/izbacim gpu (to cesto radim)?
Ako ne koristis metro po meni ne vredi ni tih 15$.Bolje kupiti jos RAMa ili tako nesto.
A platiti upgrade sa Win7 15$ pa ubaciti klasican start meni (ili ne daj boze kupiti neko komercijalno resenje), to mi tek nema smisla.![]()
Moram se skroz sloziti. Bolje pustiti jos malo da se slegne. Do tada Windows 7 kevaRuzan, nepraktican, zbunjijuc za stare korisnike, iritantan za profesionalne korisnike, ... ukratko, korak u pogresnom smeru.
Ako ne koristis metro po meni ne vredi ni tih 15$.Bolje kupiti jos RAMa ili tako nesto.
A platiti upgrade sa Win7 15$ pa ubaciti klasican start meni (ili ne daj boze kupiti neko komercijalno resenje), to mi tek nema smisla.![]()
Ma ni za dz.Neki od nas su ga aktivirali za dz - legalno naravno. To samo kod Microsofta ima![]()
Očigledno je da ste površno testirali w8.
Daleko od toga da idu u pogrešnom smeru,nije Bili nervozan što je kupio Skype i što je Apple-u oduzeo nevinost, već je nervozan što pokušava sada sve to da objedini u w8,a vi stripujete o nekom pogrešnom smeru?
Pa ja ni Win8 ne gledam kao novi OS, sto u principu i nije.Počevši od Blue verzije izdavaće svake godine novu verziju, tako da nije do toga. A i Blue verzija se više može posmatrati kao SP neko kao novi os.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari