Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja koristim Call Blocker i odlično radi ono što je meni trebalo: blokira pozive sa skrivenim brojem. Naravno, ima Blacklist, Whitelist, razna podešavanja...

Poslednja izmena:
Da li ste probali Tapatalk HD koji je namenjen tabletima, da koristite na mobilnim telefonima? Da li je bolji od starog tapatalka? Nekako mi izgleda napunjen nepotrebnim stvarima, mozda bas zato sto je namenjen tabletima?

I menu tako izgleda. A i mislim da je tek izašao iz beta faze. Još to treba sačekati.

Da li ste probali Tapatalk HD koji je namenjen tabletima, da koristite na mobilnim telefonima? Da li je bolji od starog tapatalka? Nekako mi izgleda napunjen nepotrebnim stvarima, mozda bas zato sto je namenjen tabletima?

Мени много боље лежи него "обичан" тапаталк на Нексусу 7, а на Иксперији није хтео да се инсталира.

ljudi imam htc evo i pokusah da instaliram tapatalk obicni , ali not avaible in my country .... je l ima neko predlog za neku zamenu i sl ?

Nema zamene,nadji apk na guglu pa instaliraj.
Jos uvek ne mozemo kupovati aplikacije pa ti zato nije available na play store.
Imas i temu kako kupovati aplikacije iz Srbije pa ako hoces da se zezas procitaj:)

Dacho, imas uputstvo za kupovinu aplikacija u mom potpisu.

Može li nekako u Tapatalku da se podesi koji će browser da otvara kada se tapne na link... Ne želim da mi otvara ovaj šuntavi Samsungov stock. U apps nema clear defaults...

Ja koristim Call Blocker i odlično radi ono što je meni trebalo: blokira pozive sa skrivenim brojem. Naravno, ima Blacklist, Whitelist, razna podešavanja...

... i dodjes u situaciju da oteras auto u servis ili ocekujes poziv od neke javne sluzbe, koje po pravilu kada te zovu, na
mobu pise, private number.

podesavanja-menadzer aplikacija-sve(2*ekran na levo)-internet(browser)-obrisi podrazumevane vrednosti

Da li moze neka preporuka za launcher poput Big Launchera, treba mi za caleta. Neka jeftinija alternativa?

Svojevremeno je neko pomenuo aplikaciju koja telefon setuje na osnovu wi fi mreze na koju se nakaci... tipa, ako sam na wi fi mrezi kod kuce, ukljuci mi profil koji sam nastelovao, a kada izgubi mrezu, ukljuci npr. bluetooth jer ga imam u kolima ... da li neko iz glave moze da mi kaze o kojoj se aplikaciji radi (ako sam dobro objasnio :) ) posto ja nisam uspeo da je nadjem u prethodnim postovima? Hvala

Tasker.

Пограм није бесплатан. И није баш лако све то подесити. Срећа па постоје бројна упутства.

Poslednja izmena:
Hvala puno ... skinuo sam ga ranije, ali nisam mogao da se setim kako se zove ... imam instalaciju, pa cu probati da setujem neke stvari. Konkretno, treba mi zbog bluetooth-a ... da ga pali kada nije ni na jednoj wi fi mrezi zbog handsfree u kolima. Nadam se da cu to znati da namestim :) Tebi hvala puno!

Poslednja izmena:
Da li postoji neki program za skidanje videa sa youtube direktno na telefon?

Da. Tubemate. Nema ga na PS nego moras preko googla da nadjes .apk.

Potrebna mi je aplikacija za pokazivanje na mapi gde se nalaze i koje znamenitosti. Konkretno mi treba za Budimpestu jer idem u razgledanje pa rekoh da mi ne promakne nesto :D Video sam negde aplikaciju za to sto mi treba ali nikako da se setim kako se zove...

Poslednja izmena:
Ne znam jel bilo, danas upalih Astro File Manager i dobijem 15gb na box-u kad sam povezao naloge. Ko ima Astro i Box odlicna prilika da povecanjem cloud kapaciteta. Takodje, MediaFire je izbacio app za Android, nude 50GB prostora novim clanovima.

^ Da li se tih 15GB dodaje na onih 50GB od promocija?

Nazad
Vrh Dno