Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja nemam problema sa TT-om, a poslednja je 2.4.8 ako me secanje dobro sluzi

Danas Tapatalk HD izašao na Play, cena 0.99USD samo danas, pa ko želi da kupi...

Vredi itekako. Steta sto ne mogu da kupim sa telefona.

Da li neko moze da okaci play store link za tapatalk hd? Pokusavam da kupim app sa telefona na kome se vrti tablet verzija Androida pa da posle kupljenu app instaliram na nerootovanom tabletu, na kome nemam market unlocker.

LINK

Ja nisam uspeo sa Paranoida.
PS. nisu dala rezultat ni Hybrid properties setovanja za Play aplikaciju. Verujem da time ništa ne može da se uradi, pretpostavljam da čita iz build.prop da je ovo GT-I9100

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod tastatura... Stavio sam thumb keyboard i skroz mi je ok. Moze li nekako da se podesi da dodaje space posle zareza kao i smiley na enter a ne na X-u

NIsam nesto citao poslednjih nekoliko strana,pa sorry ako je neko pominjao , ali ja teram Smart keyboard pro, u 4x3 layout-y :)
i smiley su na enter, mislim da stavlja neke razmake sam, tacke zareze, Ima 100 opcija....

Da li neko moze da okaci play store link za tapatalk hd? Pokusavam da kupim app sa telefona na kome se vrti tablet verzija Androida pa da posle kupljenu app instaliram na nerootovanom tabletu, na kome nemam market unlocker.

Ja za kupovinu sa nerutovanog nexusa 7 koristim tunnel bear ili hotspot shield vpn. Evo sad kupih tapatalk hd.

NIsam nesto citao poslednjih nekoliko strana,pa sorry ako je neko pominjao , ali ja teram Smart keyboard pro, u 4x3 layout-y :)
i smiley su na enter, mislim da stavlja neke razmake sam, tacke zareze, Ima 100 opcija....

Ja koristim trial i sad hocu da kupim pro,ali s dvoumim izmedju nje i thumb zato sto volim taj 4x3 layout

pa ja uvek kucam jednom rukom u portrait modu, i ova mi apsolutno odgovara... kao da sam je za sebe pravio :)

Kad smo vec kod tastatura... Stavio sam thumb keyboard i skroz mi je ok. Moze li nekako da se podesi da dodaje space posle zareza kao i smiley na enter a ne na X-u

Mogu kod nje da se menjaju svi sekundarni (long-press) tasteri, tj. sekundarne funkcije tastera. Nemam je trenutno snimljenu da bih ti rekao tačno gde se namešta pa pročešljaj podešenja...

ja sad kupio thumb, ali nisam nasao 4x3 layout, ima 10ak opcija, ali nema te, pa sam isao na refund. Gde si ti to nasao?

Beta verzija Tapatalk HD-a mi je radila bolje od ove full verzije.

Telefon mi ima 150 MB memorije, pa sam napravio ext particiju od 1GB. Koristim link2sd aplikaciju, i mislim da mi je 99% aplikacija linkovanu na tu particiju, medjutim meni je ostalo jos 15ak MB slobodne interne memorije, jel ima neka bolja aplikacija ili fora koja to resava?
I da negde sam procitao da neke aplikacije ne treba linkovati iz nekog razloga nego ostaviti na internoj memoriji, ako je tako, koje su to?

Jel ovo kao izadje koji milimetar iznad ekrana?

Da, izadje, kao fizicki taster, definitivno prava stvar, samo da je sto pre implementiraju.

Nego da pitam ja vas, zna li neko postoji li aplikacija na pleju da, kao na lg-ju, slika kad kazes cheese, ili sta god vec. Mislim na one slike kada se sami slikate sa nekim, nikad ne ubodem "dugme" iz prve, a kad te ponese trenutak nije bas fora da namestam vreme.

Poslednja izmena od urednika:
Ja kucam tri puta brze na touchscreen-u nego na 'dumb' telefonima, zahvaljujuci predikciji i raznim stvarima, 'samo' sto je neizvodljivo bez gledanja, to je mozda i jedina prednost starog alfa-numerickog nacina kucanja, znam mnoge koji su slepo kucali, ja doduse nikad nisam..

Jel koristi neko tune in radio? Ja nisam znao da to toliko skida :D

Ja kao ajde malo da slušam, ono za pola sata mi skinuo 23 MB :D

Koristio sam neko vreme, potvrdjem, skida poprilicno :D Slusao sam TDI radio skoro sat vremena na 96kb, cini me oko 70mb da je otislo bilo :D

Pa pazite koji bitrate slušate. Gledajte da to bude aac, pa onda može i prilično slabiji, čak i 64kbps.

Jel koristi neko tune in radio? Ja nisam znao da to toliko skida :D

Ja kao ajde malo da slušam, ono za pola sata mi skinuo 23 MB :D

Dok sam bio na telenoru nisam o tome razmisljao :D pa sam nocima spavao sa tune in radiom, slusao sam neke chill stanice sa 320kbps kvalitetom ali one najlakse zakucaju pa to bas smara, nema nista bez wifi.

Pa pazite koji bitrate slušate. Gledajte da to bude aac, pa onda može i prilično slabiji, čak i 64kbps.
Ja sam mislio da program kad vidi koji je tip konekcije sam odredi bitrate... Sad sam video i vecinom mi se vrte oko 128 i 96 :) te neke strane koje ja slusam house, ni nema slabije :(
Dok sam bio na telenoru nisam o tome razmisljao :D pa sam nocima spavao sa tune in radiom, slusao sam neke chill stanice sa 320kbps kvalitetom ali one najlakse zakucaju pa to bas smara, nema nista bez wifi.

Da mi je znati kako si uspeo na telenoru na onoj bednoj brzini (kada se potrose MB) slusati na 320kbps :D

Poslednja izmena:
Ko prica o bednoj brzini, uvek sam imao po 3Gb full speed u steku, net sam na badi koristio samo za tune in i YT pa i nisam morao da ih gasim :d

Poveo sam se sa tim da kazes nisi morao da brines o prekoracenju i onda vidim 320, pa mi nisto nije bilo jasno :D

Koja je dobra aplikacija za crnu listu kontakata?
Da mogu da stavim npr. neke brojeve u blacklist i kada me ti brojevi zovu ili posalju poruke da mene ne obavestava.

Znam da sam na iPhone-u imao iBlacklist, odlicna je aplikacija bila. Da li ima tako nesto i za android i kako se zove? :)

Nazad
Vrh Dno