da, ali je ovde malipirat rekao da je uzeo isti dan u Nisu i da je dobio 3D naocare umesto wifi adaptera.
inace, rekli su mi da pazarim do 11og jer ce da istekne "akcija", a sada vidim da im akcija i dalje traje.
Малипират их је пар дана гњавио да уместо WiFi зезалице добијем 3D наочаре. Па су морали да проверавају са централом, па је било повуци подетгни... И нова акција се појавила дан пошто сам ћапио. Испада да сам ја био први. Е да ми је то рекла цура можда би се и више обрадовао 🙂
Момци, пита се да ли може, ако може супер...
А про по наручивања из Мађарске, мислим да стварно нема смисла играти се са оволиким ТВ-ом, зарад разлике до 10-15%. Ипак је гаранција коју овде имате сигурна. Нпр. ТВ који сам иницијално добио је имао проблем са вертикалним линијама. Није то било катастрофално, видело се највише на оном пробном снимку (и то када је тамно сива као позадина) нешто мање приликом гледања фудбала/тениса. Али једном када приметите, онда сваки пут уместо да уживате у слици гледате да ли се то види или не. И када се и за тренутак појави као да Вам неко гурне прст у око. ТВ је заправо толико велики да и најмања ситница постаје видљива. Елем, ја сам замолио људе у Нептуну да заменим ТВ и изашли су ми у сусрет (чак је њихов сервис дошао да ми довезе нов и одвезе стари ТВ). Тако да сада уживам за све паре 🙂 Овако нешто и не могу да замислим како би изгледало да сам наручивао од ГулашПаприкаша. Немам ја ништа протим њих, и сигурно бих преко њих наручио дигиталац или нешто сличних димензија. Али ТВ као шифоњер, па још да се секирам како они то транспортују (мора бити усправно иначе оде плазма), па како транспортују курирске службе (а по њиховим центрима су пажљити ко слонови). Једноставно живци немају цену.
Поздрав
Poslednja izmena: