POzdrav i mene ovo muci ???Povezem modem na Simens gigaset ruter se515 i opet mi net pusta samo na jednom uredjaju?Ili wifi 1 ili preko lan-a?Resetovao sve,ubacivao i rucno IP na ruteru ?Kor.servis to ne interesuje. Pa ako neko zna sta tacno da zamenim bio bih mnogo zahvalan@jopopo rodjo, si zvao tehnicku podrsku pa njih da pitas? mislim da bi oni najpre trebali da ti pomognu...
@liip pazi vako, kad odem na str. modema (192.168.100.1) prikazuje koliko je prikljuceno recunara - 1, i koliko provajder dozvoljava - 2
to je sve na tompson 420 modemu... on ima ethernet i usb kablove, radi net i preko jednog i preko drugog, ali kada se povezu oba odjednom, na jednom ne radi net...
POzdrav i mene ovo muci ???Povezem modem na Simens gigaset ruter se515 i opet mi net pusta samo na jednom uredjaju?Ili wifi 1 ili preko lan-a?Resetovao sve,ubacivao i rucno IP na ruteru ?Kor.servis to ne interesuje. Pa ako neko zna sta tacno da zamenim bio bih mnogo zahvalan
Ivane, pa sacekaj da izadje neki normalan hd rip za Sinistera![]()
Torenti stvarno briju i kod mene, nema sta, down ne pada ispod 1.6-1.7MB/s za ovaj FLAT 3 paket.
I kod mene rade jako dobro, i po 7 MB/s.
I kod mene rade jako dobro, i po 7 MB/s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari