Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Sve radi mnogoooooo brze nema price bez uploada dzaba down

E sad nikad ugoditi narodu gde se dede 1.5 Mbps dl i 0.05 Mbps up tako kaze speedtest

Slobodno pozovi korisnicki ako nisi zadovoljan:)

Povećali.

Nemam izmeni gore.
Pitanje za digitalnu, da li kanali koji nemam u paketu vidim dok menjam kanale ali sa crnom slikom?
Zar ovo nije bezveze, ako ih nemam zašto se ne sklone, šta će mi crna slika od njih i taj 1sek. dok se menjaju kanali da se vidi šta je na njemu?

Izgleda su svuda digli brzinu, samo sto ping cesto nije neki, a dl zna da padne i po 2, 3 Mb...

E da, izgleda na speedtestu ubacili 4ti server - telenorov :d

Poslednja izmena:
@jopopo rodjo, si zvao tehnicku podrsku pa njih da pitas? mislim da bi oni najpre trebali da ti pomognu...

@liip pazi vako, kad odem na str. modema (192.168.100.1) prikazuje koliko je prikljuceno recunara - 1, i koliko provajder dozvoljava - 2

to je sve na tompson 420 modemu... on ima ethernet i usb kablove, radi net i preko jednog i preko drugog, ali kada se povezu oba odjednom, na jednom ne radi net...
POzdrav i mene ovo muci ???Povezem modem na Simens gigaset ruter se515 i opet mi net pusta samo na jednom uredjaju?Ili wifi 1 ili preko lan-a?Resetovao sve,ubacivao i rucno IP na ruteru ?Kor.servis to ne interesuje. Pa ako neko zna sta tacno da zamenim bio bih mnogo zahvalan

Različiti serveri, Flat 3:
2410464931.png
- Telenor
2410468078.png
- Telekom

Au brate, ala smesno izgleda razlika izmedju DL i UL, bas smesno i jadno.

Kad bi bar dali upload 10% od download-a. Ovako tuga :(

Jeste smešno ali malo teši cena, 2000din za ovaj paket sa kablovskom u koju su uključeni paketi HBO, Paket 18+. Za 2000din net i kablovska tj. digitalna TV i telefon je sasvim ok. Up da je jadan jeste.

Da tesi cena, ali tako nesto su i morali da urade bar ja tako cenim da bi bar necim bili konkurentni, ajde dobro konkurentni su i DL ali.... nije sve u DL.

I u praksi na torrentu vuče ovako:
1.png

Pored cene teši i što je uvek stabilan, bilo koje vreme dana ili noći uvek isporučuju ono što je na papiru (nije mi se još ni jednom desilo da opadne brzina ili da puca, nonon stop sam na torrentima tako da pratim, pu pu da ne ureknem).

Torenti stvarno briju i kod mene, nema sta, down ne pada ispod 1.6-1.7MB/s za ovaj FLAT 3 paket.

Kako vam radi net?
Kod mene u Zemunu vuce torente solidno, ali ping kad igram neki mmo ima velike oscilacije.

Poslednja izmena:
Kod mene sve stabilno (NBGD, Otona Župančića).
Novi sveži torrenti:
capture.png

Ivane, pa sacekaj da izadje neki normalan hd rip za Sinistera :p

Trebao mi uveče dobar horor za mene i devojku, Sinister me razočarao krajem :mad:

POzdrav i mene ovo muci ???Povezem modem na Simens gigaset ruter se515 i opet mi net pusta samo na jednom uredjaju?Ili wifi 1 ili preko lan-a?Resetovao sve,ubacivao i rucno IP na ruteru ?Kor.servis to ne interesuje. Pa ako neko zna sta tacno da zamenim bio bih mnogo zahvalan

E covek, da ne bude zabune, ja sam pricao o kompovima prikljucneim na sam MODEM. I kad prikljucim ruter, na kome je par konekcija, i dalje strana za dijagnostiku modema prikazije 1 konekciju (sto je i normalno, ne vidi koliko kompova ima iza rutera...).

A da je bas nonstop konekcija ista, i nije, nekad nocu desavalo se da pada brzina i puca, al moguce da su nesto radili, neam pojma. To se preko torenta i ne vidi, on moze da prekine, pa se automatski rekonektuje kad dobije konekciju...

izvinjavam se na duplom postu, kasno sam se setio, ali naidjoh na fenomenalan sajt.
Mozda neko i zna za nj, ali nisam video da se spominje...

http://tvprofil.net/search/#!chn=paket_23&q=dakar

lm, kad se prvi put ode, izabere se zemlja i TV provajder, i onda lepo moze da se prati program na bilo kom od kanala, i onima koje imate, i koje nemate :p
mene me zanimalo sta ima o dakar reliju, mislio sam da nema ni jedne emisije, al ko sto mozete da vidite po linku, VESELJE :D

PS. ne znam sto, al desava se da ne izbacuje koji mi je provajder posle sleepa ili hibern. kompa, tako da ne mogu da radim pretragu po IKOM kanalina, ali posle ciscenja kesha, radi...

Poslednja izmena:
Ivane, pa sacekaj da izadje neki normalan hd rip za Sinistera :p

Pa sta da ceka, ima onaj "official scene release" by Ltu (na dva CD-a) jos od polovine decembra :p

Mislim, ako hoce klasicno SD izdanje... :)

Nadam se da ce tom devizom i SBB da se vodi od ove godine.

mali off:

na flat 4 paketu sam i koristim ruter d link dir 600, ali preko wireless-a vrlo tesko prelazim 20-21 mbps cak i kad se nalazim na 2m od rutera, dok na utp kablu ide do placenih 25mbps...da li neko ima neki savet oko setovanja samog rutera, ili da mi preporuci neki od aktuelnih modela koji imaju da tako kazem kapacitet da bezicno isprate ikom paket 4 pa verovatno i flat 5 (60mpbs)...

hvala unapred.

Pošto vidim da je taj ruter Lite N, trebao bi makar oko 40mbps da izvlačiš. E sad. Ako je 802.11n setovanje (kao i širina kanala na 40Mhz) podešeno u ruteru i imaš kompatibilnu 802.11n karticu u laptopu/desktopu, onda probaj sa menjanjem kanala emitovanja. Ako nemaš navedeno, eto ti problema.

Za flat 5 bi ti trebao neki full N ruter. Dobar a jeftin teško da ćeš naći, a ujedno će ti trebati i full N pci kartica.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno