Pošto imaš Flat 3, imaš i Adult paket, pretpostavljam da ti traži da uneseš PIN kod za te kanale (meni ne traži, očigledno imam problem). I reci mi, kada odeš na podešavanja pa opcija CI Info, da li ti izbaci tj očita sadržaj i šta piše? Hvala.
Menjao sam Maturity Level (ubacim smart kartu u Kaon, promenim, i vratim u Conax) i neće. Podešavanja za "Nemačku" nisu, jer ona služe da dobiješ opciju za digitalne kanale, kod mene mora da je Švedska, Finska ili -- (na jednom od TV-a) i nije do toga. Preskoči kodirane kanale služi da kodirane ne memoriše u TV, ako ih preskočim onda ih nemamJa imam LG tv sa conax modulom, skoro sam ga stavio, doduse ja sam na Radijus Vektoru. Probaj ovo, na ci information trebalo bi da imas maturity level, probaj to da promenis pa javi jer ti radi. Takodje moj TV sam morao da stavim na podesavanja za nemacku, vredi i to pogledati.
Da i kad trazis kanale imas opciju da kliknes "preskoci kodirane kanale", pogledaj i to.
Srecno
To ćeš imati neko kratko vreme pa će ti isključiti one koji nisu u tvom paketu.e sad ima jos nesto interesantno otkljucani su mi svi kanali znaci i cinemax i arena da li je to neka njihova promocija pa ce da mi kroz par dana iskljuce ili im se podkrala greska.
Ma jesam i odmah su me otkačili da na podržavaju CAM module već samo Kaon.@jopopo rodjo, si zvao tehnicku podrsku pa njih da pitas? mislim da bi oni najpre trebali da ti pomognu...
On su krenuli ranije sa povećanjem brzina (trebali su da krenu od danas), ispali su tu cool, a ovo naše sa prelaska paketa što hvatamo biće valjda u toku dana.Ja budala im platio racun juce za januar...da sam znao ne bi ni platio....jos pre neki dan sam se kao nadao da ce da puste brzine svojim vernim korisnicima bar za vikend, jer ide nova godina, ovo ono....ma idi....cvile njima jaja, ocigledno je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari