Probao sam sad preko MX playera i film mi je bio na SD kartici -Star.Wars.Episode.III.Revenge.Of.The.Sith.2005.1080p.Bluray.x264- i radi sve ok ne secka.
ICS , nema 997 GB.Probao sam sad preko MX playera i film mi je bio na SD kartici -Star.Wars.Episode.III.Revenge.Of.The.Sith.2005.1080p.Bluray.x264- i radi sve ok ne secka.
Jel imas ICS ili GB?
Probao sam sad preko MX playera i film mi je bio na SD kartici -Star.Wars.Episode.III.Revenge.Of.The.Sith.2005.1080p.Bluray.x264- i radi sve ok ne secka.
To je onda fenomenalno. Uređaji sa jačim hardverom to ne mogu. Koliki je rip ako nije tajna?
Da li moze neko od vas ko ima ovaj telefon da proveri da li oce da otvori stranicu bet365.com , to je kladionica i interesuje me da li ce u live bet da menja kvote svake sekunde, kao na kompu, tj da sam azurira kvote, ili tek kad ja kliknem na refres. Hvala. Kupio bih ovaj tel ali neznam da li ce ovaj sajt da funkcionise kako treba.
А у ком се то спорту резултат мења СВАКЕ секунде???
na mts sam i mislio ali ako znas koji da ne lutam.
bio sam pre par dana u delta sitiju (mts) i imao je da se kupi al nije bio izlozen
Hvala najlepse,nije mi pomogao reset,a ne znam kako da promenim wifi kanal,sad cu da izguglam. :type:
Ova diskusija me je ubedila da kupim telefon,ali imam jedan problem,naime u stanu vidi sve komsijske wifi mreze,samo moju ne,iako je vide ostali telefoni,sta da radim?:d
Kupio danas telefon i stvarno sam zadovoljan.Prijem signala odlican, rad sa obe kartice takodje, kvalitet izrade. Ceo dan ga ne ispustam iz ruku i baterija je idalje na 30 posto. Malo mi je tesko da se naviknem na ovako veliki telefon, s obzirom da sam do sad koristio x10 mini pro. Slusalice su veoma simnjivog kvaliteta i ne tako jakog zvuka, ali za ove pare vise i ne mogu da ocekujem. Osetljivost je slabija nego kod xperia, ali nista strasno... Ako nekog nesto zanima, slobodno pitajte. P.S. Da li postoji neki nacin da mi u browseru prikazuje flash? To sam imao cak i na xperiji. Msm ne planiram da igram igrice ili tako nesto, nego me nervira kad mi ne ucitava sve na stranicama sa fleshom. Pozdrav...
Pitanje: Da li postoji mogucnost da softversi dugmici postanu providni ? tj da se ono crno oko njih uklopi sa pozadinom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari