Šta je novo?

Alcatel OT-997

pa glupo bi bilo da pišem kako da vidiš pola ekrana, to imaš po defaultu, zar ne :D

2012_12_21_23.7.5.png 2012_12_21_23.7.31.png

A moze li se namestiti da snima na unutrasnjoj memoriji a ne na SD kartici?

Imaju one prve serije koje su izasle u mts-u. 2.3.6

biće da si pobrkao sa 995...

Bive da nisam. Ima onaj 3d meni sto ide u krug kao valjak.

Izvinjavam se ipak si u pravu,skroz su mi na prvi pogled izgldali isto.

Da li moze neko od vas ko ima ovaj telefon da proveri da li oce da otvori stranicu bet365.com , to je kladionica i interesuje me da li ce u live bet da menja kvote svake sekunde, kao na kompu, tj da sam azurira kvote, ili tek kad ja kliknem na refres. Hvala. Kupio bih ovaj tel ali neznam da li ce ovaj sajt da funkcionise kako treba.

А у ком се то спорту резултат мења СВАКЕ секунде???

Probao sam sad preko MX playera i film mi je bio na SD kartici -Star.Wars.Episode.III.Revenge.Of.The.Sith.2005.1080p.Bluray.x264- i radi sve ok ne secka.

To je onda fenomenalno. Uređaji sa jačim hardverom to ne mogu. Koliki je rip ako nije tajna?

Da li moze neko od vas ko ima ovaj telefon da proveri da li oce da otvori stranicu bet365.com , to je kladionica i interesuje me da li ce u live bet da menja kvote svake sekunde, kao na kompu, tj da sam azurira kvote, ili tek kad ja kliknem na refres. Hvala. Kupio bih ovaj tel ali neznam da li ce ovaj sajt da funkcionise kako treba.

otvara mobilnu verziju sajta i možeš da pratiš utakmicu iz sekunda u sekund, i kvote se automatski menjaju. moćno izgleda :)

2012_12_22_11.28.50.png

Poslednja izmena:
А у ком се то спорту резултат мења СВАКЕ секунде???

Druze, nisam mislio bas svake sekunde, nego sam mislio jel oce sam da se refresuje, cim na sajtu promene kvotu, da i on sam promeni, a ne ja sam da ga refresujem. A konkretno na tenis sam mislio. To je valjda neka web aplikacija, i na vecini telefona ne radi, a ovo mi je jedini nacin da saznam da li radi na ovom telefonu. Izvinjavam se ako krsim neka pravila ovog foruma.

Ova diskusija me je ubedila da kupim telefon,ali imam jedan problem,naime u stanu vidi sve komsijske wifi mreze,samo moju ne,iako je vide ostali telefoni,sta da radim?:d

Pero nije tebe ova diskusija ubedila da kupis telefon nego sam to bio JA :D.

Donesi ruter do firme pa cemo tamo da se igramo i da ga nasetujemo :type:.

Upravu si izvini,zato sad ima i da ga nasetujes da funkcionise!!! :smash:

da li je neko kupio ovaj tel. u mts-u i da li postoji popust na pretplatu od 50 posto,hvala unapred

Купило је доста људи са форума. Попуст постоји. Али и једно и друго неће да може.
Или телефон или попуст.

Svi su vecinom kupili sa MTS-a i postoji popust od 50% logicno bez telefona.

Ali taj popust koliko znam je u trajanju od godinu dana, a pod ugovorom si 2 godine (bar je tako bilo). "Isplativost" pa i nije neka.

Taj 50 posto popust vazi i na ugovor ako se potpise na 12 meseci,ili 24 meseci,svejedno je,samo je bitno da popust vazi bez uzimanja telefona ;)

Pitanje: Da li postoji mogucnost da softversi dugmici postanu providni ? tj da se ono crno oko njih uklopi sa pozadinom?

Kupio danas telefon i stvarno sam zadovoljan. :) Prijem signala odlican, rad sa obe kartice takodje, kvalitet izrade. Ceo dan ga ne ispustam iz ruku i baterija je idalje na 30 posto. Malo mi je tesko da se naviknem na ovako veliki telefon, s obzirom da sam do sad koristio x10 mini pro. Slusalice su veoma simnjivog kvaliteta i ne tako jakog zvuka, ali za ove pare vise i ne mogu da ocekujem. Osetljivost je slabija nego kod xperia, ali nista strasno... Ako nekog nesto zanima, slobodno pitajte. P.S. Da li postoji neki nacin da mi u browseru prikazuje flash? To sam imao cak i na xperiji. Msm ne planiram da igram igrice ili tako nesto, nego me nervira kad mi ne ucitava sve na stranicama sa fleshom. Pozdrav...

Kupio danas telefon i stvarno sam zadovoljan. :) Prijem signala odlican, rad sa obe kartice takodje, kvalitet izrade. Ceo dan ga ne ispustam iz ruku i baterija je idalje na 30 posto. Malo mi je tesko da se naviknem na ovako veliki telefon, s obzirom da sam do sad koristio x10 mini pro. Slusalice su veoma simnjivog kvaliteta i ne tako jakog zvuka, ali za ove pare vise i ne mogu da ocekujem. Osetljivost je slabija nego kod xperia, ali nista strasno... Ako nekog nesto zanima, slobodno pitajte. P.S. Da li postoji neki nacin da mi u browseru prikazuje flash? To sam imao cak i na xperiji. Msm ne planiram da igram igrice ili tako nesto, nego me nervira kad mi ne ucitava sve na stranicama sa fleshom. Pozdrav...

Od ICS Google je izbacio Flash iz Androida, moraces sam da ga skines i instaliras.Vec od JB je u potpunosti izbacem Flash, tako kad sledece godine u Q1 ili Q2 dodje update na JB neces moci ni rucno da instaliras Flash.

Evo nadjoh i ovo na Nemackom sajtu,ljudi pisali Alcatelu i dobili odgovor i evo sta kazu.Super vest za nas koji imamo telefone donete iz Nemacke.

-It's receiving JB next year,depence on where lives owner of the phone.I have phone from Germany,it will recieve update in January.For other countrys I don't know.-

Vrh Dno