Šta je novo?

Alcatel OT-997

Stigao mi juče, ali ceo dan nisam stigao da ga malo prostudiram. Nisam imao prilike da ga vidim uživo, odnosno kako "leži" u ruci i sasvim sam zadovoljan viđenim. Ako može neko iskusan da mi kaže koji su prvi dalji koraci sa njim, tipa šta da izbacim, ubacim, da povedem računa i tako to.

Poslednja izmena:
Stigao mi juče, ali ceo dan nisam stigao da ga malo prostudiram. Nisam imao prilike da ga vidim uživo, odnosno kako "leži" u ruci i sasvim sam zadovoljan viđenim. Ako može neko iskusan da mi kaže koji su prvi dalji koraci sa njim, tipa šta da izbacim, ubacim, da povedem računa i tako to.

Izbrisi ne potrebne gluposti , Gemloft , Asesin Cread i block breaker3 to su samo demo koji mozes 3 minuta da igras. , antivirus pro posto traje samo 90 dana,ako ti netreba i barcode scaner brisi, ustvari sve sto neces koristiti a Alcatel je ubacio brisi , dali su tu mogucnost i bez Roota.Klikni na Antivirus da bi ga aktivirao, i moja ti je preporuka ubaci Es Task Manager.Ostalo po volji igrice i programi.

Ova diskusija me je ubedila da kupim telefon,ali imam jedan problem,naime u stanu vidi sve komsijske wifi mreze,samo moju ne,iako je vide ostali telefoni,sta da radim?:d

jel video neko jel ima negde u bg da je izlozen upaljen primerak da moze da se proba, nesto mi nije dovoljno ovo par reviewa na youtube

na mts sam i mislio ali ako znas koji da ne lutam.
bio sam pre par dana u delta sitiju (mts) i imao je da se kupi al nije bio izlozen

Jel postoji neka verzija igo primo koja je podesena za ICS posto ima onu traku na dnu sa podešavanjima? Probao sam ono editovanje sys.txt sa 14-e strane ali bezuspešno. Takođe imam pitanje za one koji su ubacili stock ICS, koji player za puštanje filmova koriste posto sam pokušao sa BS pro i MX-om i sa oba ima blage desinhronizacije slike i tona? Da li je codec u pitanju ili nešto drugo?

Jel su brrip ili dvd ripovi? Da nisi pogurao neki 720 brrip?

Prebaci filmove na karticu pa ih tako pustaj, onda nece seckati.

Prebaci filmove na karticu pa ih tako pustaj, onda nece seckati.

Probacu,ali prosto je nemoguce da desire HD sa single core procesorom, adreno 200 grafikom i 768 rama pusta bez problema preko mreze 720p filmove!!!

Kako se uključuje GPS na ovom telefonu? Kad ga uključim ne pokazuje statusnu ikonu,a i ne radi?

Telefon me toliko iznervirao za 2 dana,prvo video klip koji snimi na telefonu izgleda super a kad se prebaci na kompjuter ide ubrzano,kao ubrzani snimak..probano na vise komjutera.Drugo slike lose izostrava kao da ima probleme sa autofokusom.Trece ne pokazuje data konekciju i GPS.Uzas zivi..ponekad i ne vidi SD karticu.

Pokazuje GPS,ali samo kad radi google nav. Bar ovaj moj.Auto fokus na kameri je dosta spor to je istina.

Gps radi samo kada koristi neka app, ako je aktiviran naravno.

ja sam snimao u rezoluciji 640x480 i snimak na komp je ok,a sa kamerom prvo pretisnes na ekranu za fokus i odmah slikas i slike bez greske jedino sto mi bolje radi originalna kamera nego npr camerapro ili lg.koje sam ranije koristio na ot990 te mislim da treba naci kameru koja je optimizovana za ics.drugo task killer i sl su beskorisni jer oni gase a programi se opet pokrecu i tako se vise trosi baterija te ukoliko vam ne treba neki program bolje ga ukloniti.IGO primo mi radi i vec sam napisao za podesenja a jeste malo nezgodno sto nema ikonice za gps ali sto je i receno aplikacije ga pokrecu.Sto se tice ubrzanog snimka, seckanja i sl.imao sam te probleme kod digitalnog foto aparata dok sam koristio sd karticu male brzine te zbog toga sam i ubacio sd karticu brzine 10 i bar ja tih problema nemam pa preporucujem kartice sa oznakom 10 .

Poslednja izmena:
Telefon me toliko iznervirao za 2 dana,prvo video klip koji snimi na telefonu izgleda super a kad se prebaci na kompjuter ide ubrzano,kao ubrzani snimak..probano na vise komjutera.Drugo slike lose izostrava kao da ima probleme sa autofokusom.Trece ne pokazuje data konekciju i GPS.Uzas zivi..ponekad i ne vidi SD karticu.

za gps su ti rekli a data konekcija je uključena kad imaš G, E, 3G ili H pored crtica za signal. Imaš i strelice za up i down na tim crticama kad ide neki prenos podataka.

Jel postoji neka verzija igo primo koja je podesena za ICS posto ima onu traku na dnu sa podešavanjima? Probao sam ono editovanje sys.txt sa 14-e strane ali bezuspešno.

nije ni meni radio sa tim auto podešavanjima... evo šta treba u sys.txt
screen_xy="800_480:736x442/480x698"

u multimode.ini koji je u data.zip/android_ui (koji si skinuo za 800x480 rezoluciju)
m3=700..960,400..600,"800_480"
m4=480..600,600..960,"800_480"

E pa to je to. 997 je očigledno samo za one klasične divx 700mb varijante.
Neka me neko ispravi od vas što imate mašinu ako grešim.

Probao sam sad preko MX playera i film mi je bio na SD kartici -Star.Wars.Episode.III.Revenge.Of.The.Sith.2005.1080p.Bluray.x264- i radi sve ok ne secka.

Probaj dice player. Mx je nešto što lošiji u zadnje vreme.

nije ni meni radio sa tim auto podešavanjima... evo šta treba u sys.txt
screen_xy="800_480:736x442/480x698"

u multimode.ini koji je u data.zip/android_ui (koji si skinuo za 800x480 rezoluciju)
m3=700..960,400..600,"800_480"
m4=480..600,600..960,"800_480"
Sa ovim se vidi baš sve?

Poslednja izmena:
Vrh Dno