Ispravan je link(postavljeno je na više servera).Neki rade,neki ne.
Dobio telefon danas , i mogu vam reci da je odlican.Sve radi lepo i nemam zamerki uopste.
Svidja mi se sto je skoro vanila ICS android . Memorija 1Gb veliko osvezenje posle Optimusove 3D od 512 , sve sam istalirao ko na Optimusu 3D i ostalo mi je oko 460 mb slobodno a na LG sam stalno bio izmedju 50 i 100 mb.
Ekran je takodje odlican unutra tj u prostoriji nema razlike , a sto se tice za napolju cini mi se da je LG za nijansu bolji, vidi se i ovde odlicno slika , nemora se pokrivati rukama da bi se videlo , ali na LG je bilo bolji..
Odmah mi je ponudio update na 4,0,4 od 40 mb pa sam i to odradio.
Odradili su super menadzment za dve kartice , bas mi se dopao i funkcionalan je.
Za bateriju i kameru ovih dana sa punim izvestajem.
Skype radi odlicno sinoc sam probao preko Wirelessa i super je
Zadovoljan sam rezolucijom 800x480,ja bi ti preporucio Alcatel 997D bolji je dosta telefon od Galaxy S duos a i jeftiniji.Dobio telefon danas , i mogu vam reci da je odlican.Sve radi lepo i nemam zamerki uopste.
Svidja mi se sto je skoro vanila ICS android . Memorija 1Gb veliko osvezenje posle Optimusove 3D od 512 , sve sam istalirao ko na Optimusu 3D i ostalo mi je oko 460 mb slobodno a na LG sam stalno bio izmedju 50 i 100 mb.
Ekran je takodje odlican unutra tj u prostoriji nema razlike , a sto se tice za napolju cini mi se da je LG za nijansu bolji, vidi se i ovde odlicno slika , nemora se pokrivati rukama da bi se videlo , ali na LG je bilo bolji..
Odmah mi je ponudio update na 4,0,4 od 40 mb pa sam i to odradio.
Odradili su super menadzment za dve kartice , bas mi se dopao i funkcionalan je.
Za bateriju i kameru ovih dana sa punim izvestajem.
da li si zadovoljan rezolucijom? samo se zbog nje dvoumim da li da uzmem ovaj telefon ili galaxy s duos,cuo sam da nije nesto....
Na sajtu telekoma pojavio se model Alcatel OT-992D.
Po specifikacijama sličan 997, razlike:
-ekran 4"
-kamera 5Mpx
-512Mb RAM memorije
-manji i lakši
Pa sem memorije,gotovo indetični modeli.Svaki po 4 inča upotrebljivog ekrana,kamere veoma sličnog kvaliteta,zvučnik indetičan.Manje troši,otud manja baterija i manji gabarit.Bolje progutaj manji RAM ako ideš na varijantu nekog paketa u MTS-u(ipak je dual SIM).cheersI u box varijanti osetno jeftiniji od 997. Ali 512 rama ne mogu da progutam.
Slazem se sa Demijanom , valjda je to prvi put da se slazemo.Sem uz opasku da su indeticni potrosaci, ipak dual sim je dual sim ali zato mora se progutati manje rama i manja baterija.E da su u MTS-u ponudili 997D ali nisu.Pa sem memorije,gotovo indetični modeli.Svaki po 4 inča upotrebljivog ekrana,kamere veoma sličnog kvaliteta,zvučnik indetičan.Manje troši,otud manja baterija i manji gabarit.Bolje progutaj manji RAM ako ideš na varijantu nekog paketa u MTS-u(ipak je dual SIM).cheers
izgleda da ovaj ekran nije veliki potrošač, maximum bude na trećem mestu, uvek posle cell standby i phone idle
osvetljenje uvek ovako stoji
Sišla cena 997 na 199 evra , da sidje jos 10 evra pa da bude ko u celoj EU.Stvarno za te pare nema konkurenciju.
Druze ja imam 997D vec mesec dana,imas i moje utiske sa screenshotovima o telefonu.Sišla cena 997 na 199 evra , da sidje jos 10 evra pa da bude ko u celoj EU.Stvarno za te pare nema konkurenciju.
pa sto ne kupis 997d jeftiniji a 2 kartice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari