Kakav interes ima Telenor da prodaje dual sim u kome može da se koristi kartica drugog operatera ?
U tome sto bi sim 1 bio samo za njihovu mrezu gde bi logicno stavio taj postpejd broj na kome si sklopio taj ugovor,a sim 2 koju ti hoces...,njima je svejedno jer je tebi ta pretplata uvek prisutna pa ti koristi drugu mrezu ako ti se isplati... ;-) Vecini ljudi trebaju 2 broja npr zbog posla...,jedan je privatni,a jedan poslovni...i mogu samo zamisliti koliko bi ljudi navalilo na taj mob ako se pojavi,narocito mi mladi,jer je mob dobar,povoljan,dual sim...
Uglavnom 80% bi se koristio taj telenor paket,a 20% ova druga mreza... ;-) to njima nije neki gubitak,ali zato jeste dobitak ;-)
npr.Moja majka ima dual sim neku Nokiju i uzela je samo zato da bi sim 2 drzala mts,a sim 1 je telenor koga logicno koristi mnogo vise,a mts samo kad salje svojima u Rep.Srpsku jer je dosta povoljnije...,to je jedan od primera ;-)
Nadam se da si me razumeo o cemu pricam,ne znam jesam lepo pojasnio? :-DU tome sto bi sim 1 bio samo za njihovu mrezu gde bi logicno stavio taj postpejd broj na kome si sklopio taj ugovor,a sim 2 koju ti hoces...,njima je svejedno jer je tebi ta pretplata uvek prisutna pa ti koristi drugu mrezu ako ti se isplati... ;-) Vecini ljudi trebaju 2 broja npr zbog posla...,jedan je privatni,a jedan poslovni...i mogu samo zamisliti koliko bi ljudi navalilo na taj mob ako se pojavi,narocito mi mladi,jer je mob dobar,povoljan,dual sim...
Uglavnom 80% bi se koristio taj telenor paket,a 20% ova druga mreza... ;-) to njima nije neki gubitak,ali zato jeste dobitak ;-)
npr.Moja majka ima dual sim neku Nokiju i uzela je samo zato da bi sim 2 drzala mts,a sim 1 je telenor koga logicno koristi mnogo vise,a mts samo kad salje svojima u Rep.Srpsku jer je dosta povoljnije...,to je jedan od primera ;-)
Poslednja izmena od urednika: