Jel uopste ne mozes da ga upalis?
Cak ni da trzne do logoa?
Si vadio bateriju? Pa volume down + power button?
@Nvukelic
Stvarno ti je zapao neki najgori primerak.
Još kažeš da si već nosio na servis, ko zna šta su stručnjaci brljavili po njemu .
Ja sam u više navrata govorio da te garancije ništa ne vrede u većini slučajeva.Koliko sam samo puta čuo da neko odnese telefon na servis a oni kažu da se ne uvažava garancija zbog vlage u telefonu(to im je omiljeno)
Možda se samo baterija ispraznila do kraja, taj telenor rom je krš. Stavi ga na punjač pa probaj da upališ.
Ili probaj preko adb da ga restartuješ.
Jel uopste ne mozes da ga upalis?
Cak ni da trzne do logoa?
Si vadio bateriju? Pa volume down + power button?
@Nvukelic
Možda se samo baterija ispraznila do kraja, taj telenor rom je krš. Stavi ga na punjač pa probaj da upališ.
Ili probaj preko adb da ga restartuješ.
Hmh, zbog vlage.
To im je omiljena fora za odbijanje garancije.
Sto se tice nvukelic i odnosenja telefona u servis - ja sam moj nosio u Telenorovu radnju, pa su oni poslali u servis. Prvih 6 meseci nakon kupovine moraju da posalju ako odneses direktno u poslovnicu. A sto se tice broja slanja u servis - u tih 6 meseci ako je otkriveno da je telefon sa defektom ( kao sto jeste, pretpostavljam ako si ga vise puta nosio), pisi reklamaciju i trazi drugi. Uopste ne pristaj da se salje u servis
Je li bio samo rootovan ili i flashovan?
Ako je crko telefon (cpu, štampana ploča ili neki delikatan deo) mogao si da mu radiš šta hoćeš jer provere nema.
Ako je softverski i oni ga preflešuju na boxu opet se gubi SU tako da od svega toga ništa...
Nemas brige, oko dve nedelje ga drze. Sve u svemu, ne kajem se sto sam ga bio dao na servis, jedino sam bio kao go bez androida. Navika je cudo. Blic, TopEleven, youtube i propratne bla-bla zezancije. Onaj juicedeff i te gluposti nisam stavljao, baterija traje jedan citav dan uz to da je kako sam gore naveo ceo dan na wirelessu i da ga njakam poprilicno, tako da nema potrebe da ulazim u sitnice i cepidlacim(A ****** na telefonu su bas tada pocela da mi se desavaju otkako sam bio stavio juicedeff i CPU sto su kolege ovde predlozile na forumu).^ Ako se nešto nije promenilo, BG Elektronik je servis za ZTE. Pre par meseci sam poslao Skate na servis zbog probijanja zvučnika. Vratili su mi ga sa istom pričom - kvara nije ni bilo. Međutim, telefon od tada radi kao sat (bolja polovina ga koristi). Sada je i moj Grand X na servisu i nadam se da će biti kao i kod tebe :trust:
Da li je neko možda čuo kada će biti pušten JB za Grand X. Nemam problem saovim ISC nego pitam iz čiste radoznalosti![]()
JB=Jelly Bean
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari