Laki.
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2012
- Poena
- 66
Laki pobedio si sa ovim pitanje..![]()
Stvar ukusa..
![]()
Ovo pitanje je kombinacija dosade i radoznalosti
Laki pobedio si sa ovim pitanje..![]()
Stvar ukusa..
![]()
mene iskreno apsolutno briga kako je uređaj napravljen, dal je plastika loša ili dobra, da li ima staklo ili plastiku, da li ima oštre ili zaobljene ivice, dokle god je uređaj jeftin/ najjeftiniji u klasi i brz/najbrži u klasi. neće on da ore pa da mora da bude napravljen čvrsto ko traktor. dizajn? ko se opterećuje time život mu je prilično težak a džep osetno plići x)
zato je taj nex7 po meni jedan od najboljih tableta ikada. u poslednje vreme žestoko me intrigira i onaj archos od 150e (dual core + mp400 + bzv ekran)
Jel neko pročitao ovohttp://games.benchmark.rs/games_vesti/valve_dota_2_stizhe_na_tablet_ureaje
Inače kad smo već kod toga, šta je bolje za igrice, Nvidia Tegra 3 ili Samsung Exynos 5?
Čekaj, hoćeš da kažeš da postoji nekoliko igara koje mogu da se igraju na tegri a ne mogu na exynosu ? Ne razumem zašto, evo svih benchmark rezultata, bolji je od tegre 3 na 1.3Ghz malo (prime), infitiy-ja nije, a note 10.1 nema kao što si ti rekao za klasu lošiji, već ima najbolji hardver od svih njih... A pročitaj i ovo "GLBenchmark 2.5 score of 33. Unfortunately, we've not run the TF700 through the latest version of GLBenchmark, so we're unable to directly compare, but others online report scores of roughly 15fps from the ASUS tablet. So, if you're looking to do a lot of intense 3D gaming, this could be a much better partner."Exynos 5 ima znatno jači gpu (Mali T604) od Tegre, mada je izbor optimizovanih igara trenutno na strani tegre...Ali, svejedno, taj mali gpu je budućnost, tegra je sadašnjost i polako postaje prošlost....![]()
Ok. Sada sam tražio nešto koje igrice može da podrži nexus 10, nađem da može skoro sve kao i tegra, ali to mi nije poenta, posle odem na google play, i lol tek onda saznam da se sve ove najbolje igrice koje oni stavljaju u review-e plaćaju :O Istina ? Ako se shadowgun, gta i ostale najbolje igre plaćaju, onda je po meni glupost uzeti android tablet...Rekao sam da Note 10.1 ima za klasu lošiji SoC od Nexusa 10 , i ne moram to da ti dokazujem, a kačio sam linkove ranije, potraži i na anandtech-u. Jednostavno A15 arhitektura u kombinaciji sa najnovijim GPU-om je nešto najjače što trenutno postoji (u android svetu). Ti testovi ništa ne znače...
Hahahahahahhah, koji sam ja ***** kad ja sve ovo tek sad saznajem -.- E vala svaka mi čast, lepo ja gledam testove na yt, oni svi lepo imaju shadowgun, gta 3 i ostale igrice koje se meni sviđaju a ja ne kapiram da to više od pola nije besplatno -.- Ok, a da li se te igrice "nalaze" lako besplatno kao i za pc ?Naravno da se ne isplati. Kupi ti lepo ipad, on dolazi sa sve spakovanim igricama, i sve besplatno![]()
Niko nije stavljao direktan link ka piratskom sajtu. Po toj logici ne bi smeo da se pominje ni PirateBay![]()
malo skretanje sa teme, sad vidim na sajtu pc practica Asus Transformer TF300T za 33000 din., ne pratim bas toliko trziste tableta ali ovo deluje dosta povoljno, ajte vi upuceniji, pogledajte
ne veruješ valjda ozbiljno u to?Ne mogu da verujem da nije ni Samsung ni LG ne mogu da drze korak sa potraznjom .... strasno !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari