bearsstorm
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2012
- Poena
- 170
Meni je tel brendiran sa vodafona tako da ću verovatno još neko vreme pričekati JB
ima li jos neko da mu baterija traje 3 dana na One X?Ne znam, meni je ovaj JB mnogo, ali mnogo brzi od ICS-a. Sada je sve zaista glatko, da ne pricham da mi baterija traje bar dan duze nego ranije (ranije mi je trajala 2 dana, sada bez problema traje 3 kada je ukljuchen battery saver). Nisam neki korisnik koji non-stop drnda telefon, tako da mi je ovo vec sasvim dobro.
Za sada mi svi programi rade odlichno, bez izletanja i slichnih stvari.
ima li jos neko da mu baterija traje 3 dana na One X?![]()
ja sam koristio i gsam, i better battery stats i ovaj ugradjeni, i nista pametno nisam uspio da zakljucim iz svih njih
inace, od prelaska na JB imam sitnih bagova sa dosta aplikacija (smart keyboard pro, viber, vijesti.me ...), mada je to problem do samog JB-a i neazurnosti onih koji rade aplikacije, jer sam iste probleme imao i na Desire HD sa Jelly Time ROM-om, ali sam to pripisivao neispeglanosi samog ROM-a...
Inace, izgleda sam ja jedini koji ne vidi sva ta vidna ubrzanja? :d Skorovi na benchmark testovima su maltene isti, skrol home screen-ova mi izgleda blago lagovitiji (sigurno prije svega zbog uklanjanja fade in/fade out efekta, ali ipak...), a ostalo mi ni ranije nije kochilo... Placebo efekat kod vas ili sam ja pglu?
Vjerujem da bi se stanje poboljsalo da odradim factory reset, ali factory reset bi ubrzao stvari i da sam ostao na ICS-u...
Ne znam, meni je ovaj JB mnogo, ali mnogo brzi od ICS-a. Sada je sve zaista glatko, da ne pricham da mi baterija traje bar dan duze nego ranije (ranije mi je trajala 2 dana, sada bez problema traje 3 kada je ukljuchen battery saver). Nisam neki korisnik koji non-stop drnda telefon, tako da mi je ovo vec sasvim dobro.
Za sada mi svi programi rade odlichno, bez izletanja i slichnih stvari.
pitanje za vas (narocito nakon apdejta):
1. da li pri skrolovanju na home screen-u ikonice i widgeti postaju poluprovidni (transparentni)? Meni je bilo tako na ICS, posle apdejta nije, sad sam nesto cacnuo, i opet jeste
2. da li vam se skroluje wallpaper (pozadina) zajedno sa ikonicama/widgetima?? (meni se cini da se prije skrolovalo, sada ne?)
3. Developer Options se sada rucno pale, i USB debugging je stalno cekiran (i kada su na off), jel tako treba? Takodje, za Force GPU rendering i Disable HW overlays, sve je disejblovano po defaultu, dobijam/gubim li sta ako to promijenim? :-/
4. ni prije apdejta nisam bio zadovoljan wifi prijemom, sada je jos losiji (tel je na 2 metra od rutera, i jacina je evo sad 39-41%, dBm -79), je li jos ko to iskusio (za ovo ima prije ili kasnije da ide u servis, samo se bojim da ce genijalci primijeniti prvi "lijek" - factory reset :wall: )
Evo posle drugog punjenja telefona baterija je dosla u normalu. Zadnje koristenje ima sledece rezultate:
1d koristenja, 4h screen on, baterije ja na 15 posto, telefon je bio na wifi 3h i manje vise konstantno nesto sikidano instalirano, zezao sam se oko novog lounchera.
Tako da mogu da zakljucim naravno iz svog ugla da je baterija znatno poboljsana, rekao bih mozda cak i nekih 30 procenata.
*** meni se nije dalo udarati screen shoot...
Ali u ovom programu mogu da vidim stanje i pre punjenja evo ga:
https://dl.dropbox.com/u/44808029/2012-12-10_17-22-12.png
Nije mi telefon bio na 2G... Ali mi je zato skoro stalno bio na wifi...
Kad izvucem punjac onda ce mi se tek restartovati statistika, dobro je da je ostalo
Ja sam imao problem sa awake-om koji je bio abnormalno veliki, onda sam uz pomoc nekog programa uspeo da skontam koji program mi odrzava telefon konstantno awake i kada sam ga sklonio baterija je zivnula![]()
Primetio sam da je glasnija zvonjava a za vibraciju nisam obracao paznju...
Sta je sa ovim MTP (media transfer protocol), kako se snalazite sa tim?
A, gde ti je ikonica za prenos podataka? Ne držiš ga sa mobile data always on?
Koliko imaš gmail naloga, i šta još od ostalih naloga držiš sa uključenom sinhronizacijom?
Ma koliko držiš osvetljenje?
jel ti ovo battery saver konstantno ukljucen (vidim da je baterija na 100%, a on je ukljucen)? I na koliko drzis brightness??
(kako te bombardujemo pitanjima )
Ajde i ja jedno pitanje..koja apk da vidis za programe koji drze telefon awake?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari