Jeste odlika karaktera, a to je da sam po prirodi lik koji voli da se sali i da si ti meni napisao bilo sta duhovito kao odg na to, ne bi bili ovde gde jesmo.. Da si iznao ono sto je izneo Yooyo, sve lepo prezentirano, cak sam ti lepo i rekao da te nisam razumeo na sta mislis, i odg na to pitanje koje postavljas je NE... Ne mozes, ali to je isto kao da me pitas mogu li videti propustene pozive dok ne ukljucim tel.. I ja i ostali smo ti dali alternativu, izvoli stavi small tile negde pri dnu i nema problema, kao sto bi i svako uradio.. Ne vidim potrebu za takvim konceptom UI-a ako neces da kacis app koje koristis i koje imaju live tiles na home screen.. Jedina zbrka ovde je nastala zbog toga, sto govoris ``ako nemam live tiles``, pa valjda je ceo tj koncept osmisljen da ih imas, a ne da ih nemas..
iOS i android sam spomenuo u posto o odabiru platforme, nisam ih direktno poredio... A kad smo kod otvorenosti..
http://forum.xda-developers.com/ Pogledaj ovo:
Welcome to xda-developers, a community founded for developers by developers.
We are a huge community of Windows Phone and Android experts looking to make the most of their mobile devices, from customizing the look and feel to adding new functionality.
Ipak nisu koraci..

I zaista ne bih da unistavam temu, ukoliko imas nesto odg mi, ja se raspravljati vise necu, ne zato sto ne zelim zdravu raspravu, vec zato sto necu da ljudima koji ce ovo nekad citati stvaram konfuziju, jer ce doci ovde da citaju o Htc X8, a ne o Telepu i Stefanu. Svako dobro, zelim!
@yooyo nije as sve, ali da ima stvari koje jesu,ima.. Ali sve je to posledica relativno mladog os, tako barem ja gledam, evo sad su se resili Zune, koja je bila nocna mora, i polako bitno je da idu napred, valjda ti je kao programeru jasno da je bolje da imas sto vise izbora, nego da se svede sve na 1..