MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 350
Flešovao sam i ja, I kod mene je sve plavo. Moguće li je da te neko tako namerno *****ava?
sta trosi bateriju?Meni i dalje ovaj JB ubija baterijuJedva izvučem 2 sata ekrana
sta trosi bateriju?
Izgleda da nisamNista onda, feluj ovo
http://dl.dropbox.com/u/28679276/Share/XXLSJ/XXLSJ_FixedSkipSongs.zip
i radice ti sve. To sto ti pokusavas (sa home da ides na glavni homescreen), to je bug i na s2 i na Note. Nadam se da ce resiti
Ukljuci odmah pa sacekaj 1 ciklusKako beše postupak?BBS da uključim kad napunim bateriju preko noći?
Bice i 15 toggles uskoroHvala na trudu, ali ni ovo nije postiglo ono sto sam hteo. Ovo je samo vratilo na predjasnje stanje, a to sam vec sredio jer sam imao nandroid bekap od pre 2 dana. Ako ne moze to sto hocu nije velika frka samo je stvar navike jer je tako bilo na prethodnim romovima. Dakle kada ukljucujem displej da se ne salje u pozadinu aktivna aplikacija a kada je vec ukljucen displej pritisak na meni je salje u pozadinu. A da li ce da ode na home screen ili u aplikacije mi je nebitno. U principu nije veliki problem kosta me samo jedan "klik" da ponovo ukljucim tu aplikaciju.E sada veci problem je (sto se tice broja klikova) to sto nema u toggles ikonica za promenu tajmauta displeja, a bas sam navikao na to.
Ima puno slika. Sta pise u nazivu?Sale koji mod najbolje "pase" na tvoj Neat lite 3.60? I koji je onaj na slikama sa prve strane ove teme?
Ko ima problema sa baterijom, mozda mu ovo pomogneMeni takodje baterija radi losije. Ne tako brzo, ali uz normalno koriscenje kad ga skinem sa punjaca oko osmice ne mogu da sastavim do 18h.
ne ali treba nandroid buckupda li pri prelasku s neatrom 3.5 na 4.0 treba full wipe ?
desava se to, nekada i las vegas prikazeBrljavi mi weather na lock screenu, neke turske lokacije mi nalazi. Savet?![]()
I kako se tacno pali lampa na lockscreen-u?
Sale, imam tri pitanja:
1. moze li nekako da se nabudzi BLN na ovaj poslednji LITE
2. zasto mi ne radi aplikacija Memo
3. kako da Titaniumom skinem Google voice typing, na nalazim ga kroz Titanium (kako se zove apk)
Hvala u napred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari