Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Formatiraću SD karticu za svaki slučaj pre nego što je vratim u fon.

Wtf? Ne mogu da posaljem mms?! Zadnji Neat, Telenor.
Neko sa slicnim problemom?

Hmm jesu ti nameštena podešavanja?

I nadam se da nisi na wifi-u? :)

Fixed Skip Songs

Fixed Home Button

Fixed MultiWindow - Black

Screenshot_2012-12-01-19-48-39.png
Screenshot_2012-12-01-19-48-47.png

.
.
.
.

Yeah, bravo majstore.

Sale, nije valjda da nas napuštaš uskoro i da kupuješ mladjeg brata?

Nadam se da ćeš bar još neko vreme da radiš na oba :)

Fixed Skip Songs v2

Fixed Home Button v2

Fixed MultiWindow - Black or Transparent

Scrollable Wallpapers

INK Efects + Toggle

Screenshot_2012-12-01-19-48-39.png
Screenshot_2012-12-01-19-48-47.png

.
.
.
.

Sale, a jel ima neke nade za ovaj freez JB bug?

Instalirah sinoc Lite 4.1.2 i za sada sam veoma zadovoljan. Jedini problem na koji sam naisao je da nece da radi regulisanje zvuka u plejeru dok je telefon zakljucan (pritiskom na volume preskace na drugu pesmu).
Interesuje me da li postoji S3 mods za 4.1.2? Videh da ima za 4.0.4 pa ako ima i za ovaj bio bih zahvalan na linku.
Sasa, svaka cast. ;)

Video sam vec, ali zaboravih da napisem. Sad imam drugi problem. :)
Skinuo sam ovo gore ali ne mogu nikako da udjem u recovery mode (ugasim telefon pa vol down+home+power ali mi ne otvara to sto treba). Dok sam bio na oficijelnom imao sam aplikaciju CWM i preko nje samo selektujem da se butuje u tom modu. Kako sad to da odradim?
P.S. Mogu li da instaliram JB Aroma mods i http://forum.benchmark.rs/showthrea...-S2-NEAT-ROM&p=3096093&viewfull=1#post3096093 a da ne bude problema?
Hvala
EDIT:
Uspeo sam da udjem u recovery. Stvarno sam indijanac. :D

Poslednja izmena:
Video sam vec, ali zaboravih da napisem. Sad imam drugi problem. :)
Skinuo sam ovo gore ali ne mogu nikako da udjem u recovery mode (ugasim telefon pa vol down+home+power ali mi ne otvara to sto treba). Dok sam bio na oficijelnom imao sam aplikaciju CWM i preko nje samo selektujem da se butuje u tom modu. Kako sad to da odradim?
P.S. Mogu li da instaliram JB Aroma mods i http://forum.benchmark.rs/showthrea...-S2-NEAT-ROM&p=3096093&viewfull=1#post3096093 a da ne bude problema?
Hvala
EDIT:
Uspeo sam da udjem u recovery. Stvarno sam indijanac. :D
u recovery se ulazi sa vol UP...
evo ti pa ubaci cwm u system/app i dodeli permission 644 i restartuj

Prilozi

• CWMManager.zip
    321.3 KB · Pregleda: 20
Hvala.
Samo, cini mi se da se baterija mnogo brzo trosi. Da li mu joj je potrebno vremena da se stabilizuje ili je nesto drugo u pitanju?
Nocas mi je za 9 sati skinulo 10-ak % (gsm only, wifi off, data off) a i ovako nesto mnogo brzo curi.

***, nemamo source, nema custom kernela, nema mnogo mogucnosti za tweaks... nema mnogo cega. Da vise trosi od ICS, tacno je, e sad da je to mnogo, nije. Mozes proveriti sta ti najvise trosi pa da ti kazem sta dalje. Ovako mogu samo da nagadjam

Da li samo trebam da skinem BBS i pustim ga da radi svoje ili treba nesto da se podesava?

samo skini, instaliraj, pokreni i sacekaj par punjenja, praznjenja

Nazad
Vrh Dno