Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pa mnogo mi je bitno ono sto je zapisano! Postoji li neko drugo resenje?

Restore na ics, prepisi na papir, flash jb:D

Sale, imam tri pitanja:
1. moze li nekako da se nabudzi BLN na ovaj poslednji LITE
2. zasto mi ne radi aplikacija Memo
3. kako da Titaniumom skinem Google voice typing, na nalazim ga kroz Titanium (kako se zove apk)
Hvala u napred!
1. ne moze, jos nema source za kernel
2. nemam pojma, meni radi
3. mislim da je nesto google text to speech engine ili tako nesto

Screenshot_2012-11-29-10-13-09.png

Poslednja izmena:
Vidim, sprema se novi leak, nadam se da su sredili WiFi driver-e da se Sale više ne nervira :)

Sale kako da resim problem da na home dugme izadjem iz aplikacije?

Par stranica unazad sam procitao da ne moze stari Siyah (imam 4.1.5) i ovaj nov Saletov rom i da moram da flesujem Philz kernel. E sada, ja imam namesteno dual boot Neat (neki 4.0.3) i CM9. Da li postoji neki metod da sacuvam ovaj drugi rom (CM9) a da na mesto prvog flesujem najnoviji Saletov rom? Da li taj Philz kernel ima dual boot opciju?

Ja sam se vrnuo na LPY, ipak mi je upotrebljiviji za sad, taman dok se slegne JB:d

Par stranica unazad sam procitao da ne moze stari Siyah (imam 4.1.5) i ovaj nov Saletov rom i da moram da flesujem Philz kernel. E sada, ja imam namesteno dual boot Neat (neki 4.0.3) i CM9. Da li postoji neki metod da sacuvam ovaj drugi rom (CM9) a da na mesto prvog flesujem najnoviji Saletov rom? Da li taj Philz kernel ima dual boot opciju?

Na žalost neće da može taj rad, iako bih i ja voleo da je moguće.

Sale jedno pitanjce: Primetio sam da ovaj SkipSong mod radi samo kad je u pitanju Stock Music Player. Kod Apolla, Google Play Music-a nema ama baš nikakvu ulogu. Izgleda da na JB-nu to funkcioniše drugačije nego li na ICS-u!?

Bio sam na Siyahu pa sam flesnuo nov saletov rom.
Sad u "about phone-kernel" stoji neka oznaka, ne znam napamet ali nije ni Philz ni Siyah.
Moram da flesnem Philz ili ne? Sve mi radi ok, nemam nikakvih problema.

Na žalost neće da može taj rad, iako bih i ja voleo da je moguće.

Sale jedno pitanjce: Primetio sam da ovaj SkipSong mod radi samo kad je u pitanju Stock Music Player. Kod Apolla, Google Play Music-a nema ama baš nikakvu ulogu. Izgleda da na JB-nu to funkcioniše drugačije nego li na ICS-u!?
toliko me nervira taj skip song da je to strasno. nemam pojma sta mu je, nekom radi lepo nekome ne. trenutno sam digao ruke od njega dok ne izadje final 4.1.2

Bio sam na Siyahu pa sam flesnuo nov saletov rom.
Sad u "about phone-kernel" stoji neka oznaka, ne znam napamet ali nije ni Philz ni Siyah.
Moram da flesnem Philz ili ne? Sve mi radi ok, nemam nikakvih problema.
oznaka je stock kernela sto i jeste. Phil samo doda root i recovery. Ako bas hoces da znas koji tacno kernel koristis ukucas getprop u adb-u

Pa mnogo mi je bitno ono sto je zapisano! Postoji li neko drugo resenje?
Mozda je malo kasno, ali u slucaju da nekome drugome zatreba...
Resenje je da mozete to sto ste pisali u "memo" sinhronizujete sa google docs...
Dakle u slucaju da nekome nije jasno, u pitanju je isti login koji koristite za gmail.

Poslednja izmena:
Sale,
Nešto zeza galerija, ne mogu da je otvorim, piše "not enough space. Delete unnecessary items, such as downloaded software, pictures, videos and documents"
Ti poznato možda?

Probao sam i isto je, cak sam i presao jednom preko sa Romom. Znas i cemu je problem, ne mogu da zapisujem u internu memoriju nista, niti iz jednog programa, ne mogu titaniumom da odradim backup, slikanje ne ide, kopiranje iz obicnog file browsera... Sve to lepo radi na externu sd karticu...
???

Vidiš li internu iz file manager? Šta si instalirao zadnje?

Uhh. Mislim da je ozbiljno. Instaliraj bilo sta sa playa, restartuj telefon pa vidi da li je i dalje tu?

Sale,
Nešto zeza galerija, ne mogu da je otvorim, piše "not enough space. Delete unnecessary items, such as downloaded software, pictures, videos and documents"
Ti poznato možda?

Da ti nije mozda puna /system particija?

Vidim internu memoriju, mogu sve da kopiram iz nje alii ne na nju. Kao da je read only. Kada povežem preko kompa i usb mass storage onda ide :(

Jedino što sam juče uradio je nandroid backup iz CWM-a. DAnas mi je baterija crkla u roku od dva sataa :(

Poslednja izmena:
jel si probao preko adb-a da je mountijes i da prebacis nesto na nju? imas li teamviewer instaliran pa da pogledam kada dodjem kuci veceras?

Nisam tako probao, preko kompa ide. Mogu da instaliram, nije problem. NIje problem ni da obrišem sve pa da flešnem ponovo ROM :)

edit: Hmmmmmm, izbacio sam SD karticu i sve je proradilo :mad: Ne razumem u čemu je problem...
Inače, sve mi slike idu na internu memoriju, titanium backup isto, sve po defaultu. Ne znam šta mu se desilo.

Poslednja izmena:
Vrh Dno