I kako se tacno pali lampa na lockscreen-u?
2. Mora clear data da se uradi i onda gubis ono sto si imao zapisano
provericu kasnije, mada sam ti rekao da meni radi. To mi je najgora situacija, kada nemam problem a treba da ga resimMeni nije pomoglo ni clear data. Memo mi jos uvek ne radi :/
provericu kasnije, mada sam ti rekao da meni radi. To mi je najgora situacija, kada nemam problem a treba da ga resim![]()
Ja i jesam na syiah, koristm neat lite v3.5 i kombinovani mod 4.2! Jos jednom, svaka cast Sale!MIslim da za to mora da bude Syiah kernel koji ne postoji za JB
1. ne moze, jos nema source za kernelSale, imam tri pitanja:
1. moze li nekako da se nabudzi BLN na ovaj poslednji LITE
2. zasto mi ne radi aplikacija Memo
3. kako da Titaniumom skinem Google voice typing, na nalazim ga kroz Titanium (kako se zove apk)
Hvala u napred!
ako si na LSJ, flesuj ovo bez wipeSale kako da resim problem da na home dugme izadjem iz aplikacije?
Par stranica unazad sam procitao da ne moze stari Siyah (imam 4.1.5) i ovaj nov Saletov rom i da moram da flesujem Philz kernel. E sada, ja imam namesteno dual boot Neat (neki 4.0.3) i CM9. Da li postoji neki metod da sacuvam ovaj drugi rom (CM9) a da na mesto prvog flesujem najnoviji Saletov rom? Da li taj Philz kernel ima dual boot opciju?
toliko me nervira taj skip song da je to strasno. nemam pojma sta mu je, nekom radi lepo nekome ne. trenutno sam digao ruke od njega dok ne izadje final 4.1.2Na žalost neće da može taj rad, iako bih i ja voleo da je moguće.
Sale jedno pitanjce: Primetio sam da ovaj SkipSong mod radi samo kad je u pitanju Stock Music Player. Kod Apolla, Google Play Music-a nema ama baš nikakvu ulogu. Izgleda da na JB-nu to funkcioniše drugačije nego li na ICS-u!?
oznaka je stock kernela sto i jeste. Phil samo doda root i recovery. Ako bas hoces da znas koji tacno kernel koristis ukucas getprop u adb-uBio sam na Siyahu pa sam flesnuo nov saletov rom.
Sad u "about phone-kernel" stoji neka oznaka, ne znam napamet ali nije ni Philz ni Siyah.
Moram da flesnem Philz ili ne? Sve mi radi ok, nemam nikakvih problema.
Mozda je malo kasno, ali u slucaju da nekome drugome zatreba...Pa mnogo mi je bitno ono sto je zapisano! Postoji li neko drugo resenje?
Sale,
Nešto zeza galerija, ne mogu da je otvorim, piše "not enough space. Delete unnecessary items, such as downloaded software, pictures, videos and documents"
Ti poznato možda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari