odakle ti roboto?. on je default u rom-u samo sam ga ja promenio u JB. Imas u drugom postu na kraju na xda flashable zip sa default fontom
I default je roboto. to je ICS
Naravno da mozes, samo moze da se zakomplikuje toliko da ces morati stock rom da flesujes, rutujes kernelom sa kojim si uradio nandroid pa tek onda restore. A sto si se zeznuo? Nisi zadovoljan a jedini bug je curenje baterije na wifi koga kazes da si delimicno resio. Ovo ostalo... mislim da je i vise nego sto smo svi ocekivali. Necete verovati koliko baguje multiwindow na note leak-u, na dvojci letiJa sam se zeznuo misleći da je ovo oficijalno. Izvini što uzurpiram temu, ti znaš da ja koristim jedan drugi i s obzirom da mi fontele znači više za ozbiljne stvari nego za zezanje, je'l mogu nazad sa nandroidom ili je ta priča sad gotova? Imao sam neki stari ICS koji je radio odlično, 4.0.3. Sada bih se vratio nazad ako može.![]()
Pa nisi trazioMozda sam propustio sta, ali ja nemam ovu galeriju niti opcije u gornjem desnom uglu... Takodje mi ni u video folderu ne ide onaj live preview. Neat full jb je u pitanju.
Za LPY samo wipe cache i dalvik a za JB je najbolje nandroid backup pa titanium, wipe svega, format system pa tek onda installKoliko meni u zadnje vreme telefon jede bateriiu kad je upaljen 3G to je neverovatno. Ponekad ni 2h screen time, ukupno 9h, nekad i izgubi signal i mrezu potpuno. Neat LPX, siyah 3.0.15 posle.pise 4.1.4+ . JB ili LPY? I koji kernel za LPY? Za JB samo inataliram ROM i onda wioe data,wipe dalvik cache, pre toga nandroid. Jek mogu titanium pre toga? A za LPY koji postupak?
Hvala na linkovima za galeriju i preview. Samo, ne znam da li je do mene nesto ali preview ne radi. Galerija je u redu.
Aha, ja sam onda imao pogrešnu predstavu o tome kako izgleda Roboto font.
Hoću da imam font kao i Đilkoš.....
Đilkoš, koji font imaš?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari