Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Na poslednja 2-3 Litea ne mogu da promenim font. Iz opcija izaberem Roboto, ali se ništa ne dešava, stoji mi da je izabran Roboto, ali ništa nije promenjeno. Ideje?

odakle ti roboto?. on je default u rom-u samo sam ga ja promenio u JB. Imas u drugom postu na kraju na xda flashable zip sa default fontom

odakle ti roboto?. on je default u rom-u samo sam ga ja promenio u JB. Imas u drugom postu na kraju na xda flashable zip sa default fontom

Izvinjavam se. Ja sam na LPY. Želim Roboto, ali kad promenim (sa default na Roboto), ništa se ne dešava. U opcijama ostane selektovan Roboto, ali se na žalost ne promeni default font.

Poslednja izmena:
Kada će kršteni kernel da izađe? :) Battery life mi je užasan, a ne vraća mi se na ICS nema šanse...

Ne znam koji je đavo ovom Philzu da pravi onoliki šareniš, a da nije dobar.

Pa on ga ne dira. To je Sammy napravio :)
Kad izadje oficijalni rom, posle nekoliko dana ce i src

Decembar je, valjda će da izIdje ovih dana :)

Ja sam se zeznuo misleći da je ovo oficijalno. Izvini što uzurpiram temu, ti znaš da ja koristim jedan drugi i s obzirom da mi fontele znači više za ozbiljne stvari nego za zezanje, je'l mogu nazad sa nandroidom ili je ta priča sad gotova? Imao sam neki stari ICS koji je radio odlično, 4.0.3. Sada bih se vratio nazad ako može. :)

Možda će nekom biti od koristi, nisam primetio da mi WiFi srče bateriju, ali ima češće intervale buđenja kada je na netu od ICS (to je verovatno do lošeg kernela). Povremeno, a naročito pri paljenju, upada u faze kada neće da ode u deep sleep uopšte. Rešeno instalacijom apilkacije koja forsira media scanner. Posle nje se situacija smiri, tako da tu negde postoji bagić sa JB. Na netu sam našao da se na to žale poprilično sa ovim poslednjim JB (pored WiFi curenja).

Ja sam se zeznuo misleći da je ovo oficijalno. Izvini što uzurpiram temu, ti znaš da ja koristim jedan drugi i s obzirom da mi fontele znači više za ozbiljne stvari nego za zezanje, je'l mogu nazad sa nandroidom ili je ta priča sad gotova? Imao sam neki stari ICS koji je radio odlično, 4.0.3. Sada bih se vratio nazad ako može. :)
Naravno da mozes, samo moze da se zakomplikuje toliko da ces morati stock rom da flesujes, rutujes kernelom sa kojim si uradio nandroid pa tek onda restore. A sto si se zeznuo? Nisi zadovoljan a jedini bug je curenje baterije na wifi koga kazes da si delimicno resio. Ovo ostalo... mislim da je i vise nego sto smo svi ocekivali. Necete verovati koliko baguje multiwindow na note leak-u, na dvojci leti :), ponekad ne mogu poziv da naprave, poruku da posalju...

Koliko meni u zadnje vreme telefon jede bateriiu kad je upaljen 3G to je neverovatno. Ponekad ni 2h screen time, ukupno 9h, nekad i izgubi signal i mrezu potpuno. Neat LPX, siyah 3.0.15 posle.pise 4.1.4+ . JB ili LPY? I koji kernel za LPY? Za JB samo inataliram ROM i onda wioe data,wipe dalvik cache, pre toga nandroid. Jek mogu titanium pre toga? A za LPY koji postupak?

Mozda sam propustio sta, ali ja nemam ovu galeriju niti opcije u gornjem desnom uglu... Takodje mi ni u video folderu ne ide onaj live preview. Neat full jb je u pitanju.
Pa nisi trazio :)
https://dl.dropbox.com/u/28679276/Share/XXLSJ/LSJ_LiveThumbnail.zip
https://dl.dropbox.com/u/28679276/Share/XXLSJ/LSJ_S3Gallery.zip

Koliko meni u zadnje vreme telefon jede bateriiu kad je upaljen 3G to je neverovatno. Ponekad ni 2h screen time, ukupno 9h, nekad i izgubi signal i mrezu potpuno. Neat LPX, siyah 3.0.15 posle.pise 4.1.4+ . JB ili LPY? I koji kernel za LPY? Za JB samo inataliram ROM i onda wioe data,wipe dalvik cache, pre toga nandroid. Jek mogu titanium pre toga? A za LPY koji postupak?
Za LPY samo wipe cache i dalvik a za JB je najbolje nandroid backup pa titanium, wipe svega, format system pa tek onda install

Hvala na linkovima za galeriju i preview. Samo, ne znam da li je do mene nesto ali preview ne radi. Galerija je u redu.

Aha, ja sam onda imao pogrešnu predstavu o tome kako izgleda Roboto font.
Hoću da imam font kao i Đilkoš..... :D
Đilkoš, koji font imaš? :p

Instaliraj rom toolbox otidji tamo na interface i nadji u font installer-u Sony Sketch instaliraj i pitaće te da restartujes telefon ti kaži u redu i to je to :)

Meni savrseno radi poslednji Lite, ne primecujem curenje baterije zbog wifi niti na 3g, sasvim normalno mi traje. Samo mi uzasno fali BLN!!!

Jel postoji Vertmus tema za LPY i ako postoji jel postoji za Lite verziju

Curi baterija na ovom zadnjem romu i te kako!
Ne znam ima li veze sa romom ali od jutros mobilni net Telenor KATASTROFALNO spor. Ima li neko isti problem?

Nop, radi korektno. Lokacije Vracar i NBG.

Na poslednja tri NeatLite, ne racunajuci JB (jos ga nisam instalir'o), ne radi mi Chrome. Nakon instalacije radi malo, par pokretanja, i toliko. Nakon toga, pri pokretanju stoji samo bela pozadina i nista se ne desava. Ako u tom trenutku stisnem Home dugme, najnormalnije izadje na HomeScreen i nakon odredjenog vremena mi samo izbaci poruku da je Chrome pukao. Inace, ako stisnem Back dugme, ne reaguje. Takodje povremeno mi pukne poneka APP (na LPY se to retko desava), cak mi je pre neki dan pukla neka APP (na LPY) i tel. se nakon nekog vremena sam restartovao. Sta predlazete?

edit: Na Dorimanx kernelu sam, onaj koji ide uz Saletovu Aromu 4.2

Baguje Chrome na ISC, na JB radi odlicno.

Meni se ovo isto dešava što se tiče chrome-a, znaci sad je tako dobro odradjen posle ovog poslednjeg update-a i neće da mi radi... Covek da poludi... A i užasno je kako optereti procesor, umesto da bude lakši, jer nema flash-a, on bez flash-a mi pojede više bateriju od stock browser-a

Pretpostavljam da forsirate hrom zbog sinhronizacije. Meni se najbolje pokazao boat browser, tako da kome nije bitna sinh. preporucujem boat.

Ja pomislio da samo kod mene baguje. Ludim vec, dobrih, mesec dana zbog toga. Djilkose, znam da si na LPY, da li ti se desilo da ti nekad zabode neka APP, pa ti se zbog toga rebootuje tel. Na kom si kernelu, kako si zadovoljan istim?

Vrh Dno