Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Flešovao sam i ja, I kod mene je sve plavo. Moguće li je da te neko tako namerno *****ava?

Hvala Sale za plave taskbar ikonice. :)
Kako sad da stavim ovu bateriju?
attachment.php

Ova baterija mi je bila pre nego sto sam ubacio plave ikonice taskbara.

Meni i dalje ovaj JB ubija bateriju :( Jedva izvučem 2 sata ekrana

Ja moj ne ispištam iz ruke tako da ne znam kako drži baterija ali dok spavam procesor je na ispod 1%
8epagasu.jpg

Na official mi je oko 3% bilo tako. Svaka čast sale na lite verziju

Hvala na trudu, ali ni ovo nije postiglo ono sto sam hteo. Ovo je samo vratilo na predjasnje stanje, a to sam vec sredio jer sam imao nandroid bekap od pre 2 dana. Ako ne moze to sto hocu nije velika frka samo je stvar navike jer je tako bilo na prethodnim romovima. Dakle kada ukljucujem displej da se ne salje u pozadinu aktivna aplikacija a kada je vec ukljucen displej pritisak na meni je salje u pozadinu. A da li ce da ode na home screen ili u aplikacije mi je nebitno. U principu nije veliki problem kosta me samo jedan "klik" da ponovo ukljucim tu aplikaciju. :) E sada veci problem je (sto se tice broja klikova) to sto nema u toggles ikonica za promenu tajmauta displeja, a bas sam navikao na to.
Izgleda da nisam :) Nista onda, feluj ovo
http://dl.dropbox.com/u/28679276/Share/XXLSJ/XXLSJ_FixedSkipSongs.zip
i radice ti sve. To sto ti pokusavas (sa home da ides na glavni homescreen), to je bug i na s2 i na Note. Nadam se da ce resiti

Kako beše postupak?:) BBS da uključim kad napunim bateriju preko noći?
Ukljuci odmah pa sacekaj 1 ciklus

Hvala na trudu, ali ni ovo nije postiglo ono sto sam hteo. Ovo je samo vratilo na predjasnje stanje, a to sam vec sredio jer sam imao nandroid bekap od pre 2 dana. Ako ne moze to sto hocu nije velika frka samo je stvar navike jer je tako bilo na prethodnim romovima. Dakle kada ukljucujem displej da se ne salje u pozadinu aktivna aplikacija a kada je vec ukljucen displej pritisak na meni je salje u pozadinu. A da li ce da ode na home screen ili u aplikacije mi je nebitno. U principu nije veliki problem kosta me samo jedan "klik" da ponovo ukljucim tu aplikaciju. :) E sada veci problem je (sto se tice broja klikova) to sto nema u toggles ikonica za promenu tajmauta displeja, a bas sam navikao na to.
Bice i 15 toggles uskoro

Sta da ukljuciim? :) neka posbna podesavanja ili je dovoljno da he instaliran bbs?

Sale, ne radi mi GPS... Uopšte se ne pojavljuje ona ikonica u status baru.. Na Neat 4.0 lute sam... Sve drugo funkcioniše. Šta mi je činiti? :)

Meni takodje baterija radi losije. Ne tako brzo, ali uz normalno koriscenje kad ga skinem sa punjaca oko osmice ne mogu da sastavim do 18h.

Sale koji mod najbolje "pase" na tvoj Neat lite 3.60? I koji je onaj na slikama sa prve strane ove teme?

Nije radio forum (bar meni) od juče do evo sada...

No, da potvrdim i ja da mi je GPS proradio posle dva restarta :)

Sale koji mod najbolje "pase" na tvoj Neat lite 3.60? I koji je onaj na slikama sa prve strane ove teme?
Ima puno slika. Sta pise u nazivu?

Meni takodje baterija radi losije. Ne tako brzo, ali uz normalno koriscenje kad ga skinem sa punjaca oko osmice ne mogu da sastavim do 18h.
Ko ima problema sa baterijom, mozda mu ovo pomogne
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2012452
Probajte

Mislio sam na slike sa prve strane,one sve ikone plave, ispod naslova za NEat Lite, ma nema veze! Samo mi ti kazi koji nabolje pase za UHLPZ 3.6 ....da ga probam! I da ti pohvalim rom! svaka cast!

hvala. malo imam gotovih modova za taj rom posto je relativno kratko bio aktuelan. svodi se sve na to da mozes aromu da skines, flesujes pa izaberi koji hoces mod. mozda mozes i da probas mods pack 4.2, iako pise u download-u da je za XWLPY kazu da radi i na LPZ. Znaci drugi post pa biraj

Brljavi mi weather na lock screenu, neke turske lokacije mi nalazi. Savet?:)

Idi u Tursku. :)

Meni na ovom novom JB Neat-u uopste nece da upari BT slusalicu, kaze pogresna lozinka!?!? U podesavanjima nisam nasla nikakvu opciju za to. Ima li neko neki savet?

Sale, imam tri pitanja:
1. moze li nekako da se nabudzi BLN na ovaj poslednji LITE
2. zasto mi ne radi aplikacija Memo
3. kako da Titaniumom skinem Google voice typing, na nalazim ga kroz Titanium (kako se zove apk)
Hvala u napred!

Au Sale kako su ti dobri romovi i modovi! Svaka cast, pravi si majstor:happy:! Znao sam da jednom kad naucim root i flash, necu stati...te postadoh i ja manijak (al necu jos na JB:)!
Sad sam na neat lite 3.5 i kombinovani mod 4.2! Ovaj mod kao da si za mene pravio! SAmo mi jos nesto fali! Kazi mi, molim te , gde da skinem ovaj wallpaper
2.png

I kako se tacno pali lampa na lockscreen-u?
Jos jednom, svaka cast....samo tvoje romove i modove ima da koristim! I da preporucim!

Sale, imam tri pitanja:
1. moze li nekako da se nabudzi BLN na ovaj poslednji LITE
2. zasto mi ne radi aplikacija Memo
3. kako da Titaniumom skinem Google voice typing, na nalazim ga kroz Titanium (kako se zove apk)
Hvala u napred!

2. Mora clear data da se uradi i onda gubis ono sto si imao zapisano

Vrh Dno