ProMaster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2011
- Poena
- 375
vec sam to namestio,ne radi,samo znakove pitanja dobijam umesto nasih slova
Da nije jednostavno prevod takav, probaj neki drugi..
vec sam to namestio,ne radi,samo znakove pitanja dobijam umesto nasih slova
Da li se jos nekome desava da po startu otvori se metro a posle par momenata ode u desktop?
to je normalno,treba mi pomoc da sredim prikaz nasis slova u vlc-u
Mozda je instalirao neki tweak (npr. Pukki ili kako se vec zove),pa mu zbog toga ulazi na desktop...
Jedino sam odradio automatski tweak Game Booster-om.
Malecki off u vezi titlova... koristite Notepad2 ili Notepad++ (nisam siguran koji od njih ima encoding opciju). Otvorite titl u tom editoru i odete u encoding / covert to utf8 i snimite titl. Posle toga player ce nezavisno od podesene kodne strane da ucita i prikaze slova.
Posle nekih mesec i kusur dana ovo sokocalo od Windowsa isto radi kao i sedmica, samo se brze podize. Bezveze su izbacili Aero, ako mene pitate.
uh ala je isto... diži win 8 iz hibernacije i biće još brže. msm... ovako može do ujutru. win 8 se primetno brže pali od sedmice, meni je mnogo 5 sec od biosa do kad upalim chrome...Dizi Win7 iz hibernacije i bice ti isto![]()
kapiram da si ti jedan od onih koji su pljuvali aero kad se pojavio sa vistom, a sada kada su izbacili aero iz osmice onda ti osmica izgleda kao 3.11Totalni fail je "osmica"... Mislim cak i veci nego Apple-ove mape...
Plus "desktop" deo i prozori izgledaju kao da se driver od graficke nije ucitao...
Win 3.11 je imao lepse prozore.
kapiram da si ti jedan od onih koji su pljuvali aero kad se pojavio sa vistom, a sada kada su izbacili aero iz osmice onda ti osmica izgleda kao 3.11
jedina glupost je nedostatak aplikacija za metro.
neće microsoft da propadne... NAŽALOST! *** ih direct x. u stvari *** ove koji prave igre. mesto da teraju sve u open gl i za mesec dana portuju na drugu platformu, pa da mogu svi da se igraju...
Ne vredi ovo ni tih 30$ upgrade-a.
Zato je onaj dobio otkaz, sto im verovatno ide slabo prodaja.
od početka razvijaš igru u open gl i samo u open gl i zabole te.Da je tako jednostavno, verovatno bi to i uradili.
od početka razvijaš igru u open gl i samo u open gl i zabole te.
Ja se vracam na sedmicu jer aktivator za osmicu je los pa ceo sistem baguje.
Ja se vracam na sedmicu jer aktivator za osmicu je los pa ceo sistem baguje.
uh ala je isto... diži win 8 iz hibernacije i biće još brže. msm... ovako može do ujutru. win 8 se primetno brže pali od sedmice, meni je mnogo 5 sec od biosa do kad upalim chrome...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari