Nema me 2 dana i pola foruma pokupovalo FX-eve
Cestitke kull-u na kupovini, nadam se da ces naci neki nacin da ipak izvuces vise od tih 4650, nekako sam ipak ocekivao vise.
Ono sto mi je interesantno da koliko vidim po iskustvima korisnika kako vreme prolazi i pojavljuje se vec neka solidnija cifra, izgleda da ne vazi ona situacija od prosle godine, kada su se FX-8120 u proseku nesto bolje ponasali u smislu temperatura i klokabilnosti za 24/7 od FX-8150, sada je najverovatnije obrnut slucaj, FX-8350 deluje da ima vecu oc marginu od 8320, jeste da kod nas na benchu zasad imamo samo jedno poredjenje, useri kull i Stilgar ali na tom jednom primeru vidimo da se FX-8350, ako izuzmemo Stilgarov problem s memorijama, ponasao bolje u smislu oc dometa. Naravno, Stilgar ima i custom vodeno tako da to malo problematizuje mogucnost poredjenja, s druge strane kull ima nesto solidniju plocu za oc, ali pazljivijim uvidom u okacene screenove, mislim da 8350 ipak ima veci oc potencijal. Da li to znaci da su ovog puta chipovi za te dve serije ipak binovani drugacije u odnosu na prve FX-eve, pitanje je. Za odredjeniji zakljucak treba naravno pricekati na malo siru bazu podataka o novim FX-evima, batchevima, VID-ovima itd.
Za par dana cu se valjda i ja docepati svog primerka, Stilgar ceka koliko razumeh na zamenu svog 8350, pa cemo imati bar par modela za poredjenje i analizu ovde.
@kull, sto se tice memare(sorry sto te izmalerisah

, koliko konacno ide taj Predator, moze li da se izvuce 2400na Formuli? Znaci nevezano za samu Visheru, interesuje me bas ram, ako si stigao da proveravas i to. Uzgred, onaj prvi ss koga si kacio mi je izgledao realno i obecavajuce, sta je bio problem sa onih 4.8GHz, gde je pucalo?