Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dandy - da, jeste, Polaris - Sirius slicno zvuci, mislio sam na Polarisove zbirke. nisu mi u kuci, kod brata u stanu su zato nisam mogao da proverim izdavaca.

Mentalist: sve bolji i bolji. jedva cekam kulminaciju sa Red John-om. Nekako sve mislim da ce uskoro da se pojavi Bret Stiles (religijski lider) kao bitan deo price, sa njim su epizode uvek hit

total recall gledao još u bioskopu kad je bio (kao i 99% svih filmova) i sam Farell je bio dobar i ubedljiv ali ove dve ne znaš koja je gora bila. Katu nemoš ubiti, zahebala Bale-a u Terminator Salvation a Biel (iako je žešće dobra cupi) nema blage veze sa glumom. tj. pre je i dobro glumila ali kao da joj vremenom degradira gluma totalno. Cranston mi je bio bezveze, ali on je inače takav svuda osim u Breaking Bad.

De sme kati da bude nesto kad joj je muz reziser :D

Jessica je meni prava redneck riba. Konjasta, gruba, sa nekom seljackom facom ko nasa Ana Ivanovic. Al ukusi se razlikuju :)
Sa glumom blage veze nema, ko sto je neko napomenuo vec.

Iju sta rece.
:)

Ako ta izjava ne ugasi ovu temu, nista nece :D

Samo tr00 :D

Ja samo da zahvalim tvorcima WD na Lauren Cohen :D Carry on..

total recall gledao još u bioskopu kad je bio (kao i 99% svih filmova) i sam Farell je bio dobar i ubedljiv ali ove dve ne znaš koja je gora bila. Katu nemoš ubiti, zahebala Bale-a u Terminator Salvation a Biel (iako je žešće dobra cupi) nema blage veze sa glumom. tj. pre je i dobro glumila ali kao da joj vremenom degradira gluma totalno. Cranston mi je bio bezveze, ali on je inače takav svuda osim u Breaking Bad.

Da, taj utisak sam i ja stekao. Da su bile druge glumice mislim da bi film bio generalno bolji. U pojedinim scenama sa Kate B. sam imao trip da gledam Underworld.

Skyfall...malopre odgledao u bioskopu.
Kamera cista 10ka ! ! !
Prica 9
Gluma 8.5
Sve u svemu....vrlo dojajan film.
Mana...nema igrackica :(
Neki licni utisak...najbolji Bond do sada. Porediti ga sa onim zaebancijama sa Pirs-om je glupo...ovo je vec ozbiljan film.

I ja sam se razocarao sto u Skyfall Bond nema skoro nikakve gedzete. Meni je on bio sinonim za lude tehnicke novotarije, sad nista... ali je film skroz ok.

Poslednja izmena:
I ja sam se razocarao sto u Skyfall Bond nema skoro nikakve gedzete. Meni je on bio sinonim za lude tehnicke novotarije, sad nista... ali je film skroz ok.

Pa ni u budućim delovima ih neće biti, to je onaj novi Q rekao...

Ja sam očekivao da onaj njegov pištolj bar eksplodira kad pokuša da ga koristi neko drugi, a on ništa

Da ne bude opomena i banovanja - vratite se nazad na temu, spam je obrisan.

Total Recall - bas mi se svideo, dobra akcija, dobri efekti, dobar SF. 8,5/10
The Hunger Games - odgledao najzad i totalno sam se (pozitivno) iznenadio, ocekivao sam da ce biti instant killing, a film mi je pruzio mnogo vise. 8/10
Expendables 2 - odgledao u bioskopu. Tesko razocarenje. 3/10
Brave - ok, nista specijalno (sem kose curice, koja je odlicno animirana). 6/10
Safe - dobra akcija. 6.5/10
Amazing Spiderman - Zar se vec rade remake-ovi filmova iz 2002. godine.. Jesus...

Od serija sada gledam Vampire diaries, koji je odlican.
Ono sto najvise cekam je Top Gear. :D

Ne mogu nikako da nađem novu seriju ..... ide naziv kao The ship ?!?! Radnja koliko razumem, da je ostao kao samo jedan brod, serija je nova.

serija gde je ostao samo jedan brod, a da je nova, tek iz daljine zvuci kao River ... daj jos malo opisa

Total Recall - odlican film, ne znam zasto ima ocenu 6, niti zasto pojedinci drame? Uzivao sam svih 130 minuta. 7.5 zbog nekoliko nelogicnosti, i Jessice Biel, koja nikako ne moze da se poredi sa ostatkom glumacke postave.

Excision - lol. Glumci su odlicni, prica je odlicna, kamera je ocajna. Scene kao da je neko nabacao, Clash of the Titans style :/. Zasluzuje vise od 6.0 koju ima, zao mi je zbog glumaca da mu dam 6.5-7 ali tesko da je za vise.

Poslednja izmena:
Jessica je meni prava redneck riba. Konjasta, gruba, sa nekom seljackom facom ko nasa Ana Ivanovic. Al ukusi se razlikuju :)
Sa glumom blage veze nema, ko sto je neko napomenuo vec.

:confused::eek: не могу да верујем шта сам прочитао

Odgledah The Chaser. Ovi azijci ozbiljno šiju amere kada su filmovi u pitanju. Još da počnu da snimaju i kvalitetne serije i holivud slobodno može da zatvori vrata:D

Total Recall - super,mala mu ocena na imdb verovatno zato sto je rimejk...po meni nekih 8.5/10
Trick 'r Treat - onako,zanimljiv film koji dobro prenosi atmosferu Noci vestica,vise triler (mozda i samo) nego sto je horor,dok price ne znam kakve nema...
Homeland - odgledao prvu sezonu,dobra serija,sa svakom epizodom je zanimljivije(duh),mada serija kao da usporeno ide,vise price i radnje je moglo tu,skidam drugu sezonu sad...
Heroes-isto odgledao prvu sezonu,realno serija nije nista posebno,dok mi ona tinejdzerka ide na zivce
Wolf Creek-film je ono-klasika,nema ne znam kakvog kraja i ne znam kakvih neverovatnih obrta,da kazem da je realno uradjen iako je dosta toga (kao i kod 90%,ne svih) izmenjeno i dodato i ne znam ti sta u odnosu na pravi dogadjaj....

Poslednja izmena:
Total Recall - јел он у ствари све то "сања" или је стварно, јер се на крају појављује она реклама за Рикол, ништа ми није јасно!

Total Recall - sasvim solidan. Mislio sa da ce razocarati, ali sve u svemu meni skroz ok.

Skyfall, odgledao sinoć u bioskupu. Nije loš, na momente dosadan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno