Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Originals planiram da gledam kada zavrsim dnevnike.
Zar nije 4.sezona losa? Ili sam ja to pogresno skapirao?

Zanimljiva je cetvrta, jos su tu Klaus i ekipa :D

Ima jedan crossover na sred 5e sezone TVD-a i Originals-a, pojavljuju se na par minuta u vampirima opet, al nista bitno :D

Znaci bice mi jos zanimljivo,a onda mucenje u petoj i ima da se obistini to sto pricate :)

Preporuka za seriju Shameless (US). Progutao sam sve 4 sezone za nedelju dana. Sad skidam UK verziju za koju sam cuo da je jos bolja plus ima 11 sezona.

Moram reci da se Agents of shield jako puno popravljaju. Prvih 12 epizoda su bile jako dosadne i neozbiljne, od 13e je krenulo polako na bolje, pogotovu poslednje 3 epizode ukljucujuci s danasnjom su odlicne, sto govore i ocene na imdb-u, prvih 12 jedva da neka ima ocenu preko 8, posle toga su sve iznad 8.5, a zadnje 3 preko 9....
Plus ocekujem jos bolje naredne 4 jer se pojavljuju Fury i Maria Hill.
Tako da im je sad bas krenulo, sad bi bila steta da otkazu seriju, dok sam u pocetku i ja gajio nade da ce je otkazati :D

I ja sad rado gledam SHIELD

Europa Report -

jedan od onih gledljivih "find footage" filmova. Zapravo jedini po mojem misljenju pored Chronicle, koji je gledljiv. Ideja dobra, izvedba dobra, kao i svaki find footage film malo ubija u pojam i nestrpljivo ga gledam ali odlican SF film. Ubacio bih samo komentar o par glupih naivnih poteza posade koji su nerealni al sta ces, to je valjda danas hit da se radi zapleta desavaju stvari bez smisla kako bi zaplet dobio na snazi.

EDIT:

tozaBG, des ti bre gledao 18 ep SHIELD-a ? ja ne mogu da je nadjem .. Air date jeste 15ti aprli, trebala je vec uveliko da bude dostupna al nije.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno