Ako si srednjoskolac sa licem punim bubuljica koji se podsvesno samozadovoljava gledajuci Milu Kunis u full screen-u onda je superiska film.![]()
Primetio sam... smor.
Valjalo bi da snime neku seriju o Dzingis Kanu.
Edit: Evo sad pogledah i ima neka kineska ali ne mogu nigde da je nadjem...
Inace RZA (lol) snima novi i nadam se krsten film od Dzingis Kanu. Dosad su filmovi bili niskobudzetni, kineski, japanski i tako to. Nadu mi uliva to sto scenario pise Dzon Milijus pa bi moglo da se izdobri.
Ja sam zamislio da jedu zive zbog life force-a. Taj tip energije im puni baterije i jaca ih. A za headshotove, pa recimo da i ti ispalis milion metaka, znas kako bi pogadjao glavice, samo tako. Bio bi uspesniji u tome nego u obaranju helisa u BF3![]()
Originalna serija je smesna u poredjenju sa re-imagined ako mene pitas.
Meni je Baltar cinio seriju zanimljivom i taj lik je nesto sto je izdvaja iz zanra.
Nisam fan "smesnih" svemirskih opera tipa Star Gate, Babylon 5 i ostalih gde vanzemaljci postoje, imaju velike noseve, usi i gde su glavni likovi tipizirani. Jedino mi se Firefly dopada od tih manje ozbiljnih serija.
U BSG univerzumu akcenat je na ljudima i robotima i jedino ta prica od svih SF space opera pije vodu, zato mi se i dopada. Kao sto mi se dopada i Game of Thrones jer je low fantasy (voleo bih da je jos manje fantasy nego sto jeste da budem iskren).
Originalna serija je smesna u poredjenju sa re-imagined ako mene pitas.
Meni je Baltar cinio seriju zanimljivom i taj lik je nesto sto je izdvaja iz zanra.
Nisam fan "smesnih" svemirskih opera tipa Star Gate, Babylon 5 i ostalih gde vanzemaljci postoje, imaju velike noseve, usi i gde su glavni likovi tipizirani. Jedino mi se Firefly dopada od tih manje ozbiljnih serija.
U BSG univerzumu akcenat je na ljudima i robotima i jedino ta prica od svih SF space opera pije vodu, zato mi se i dopada. Kao sto mi se dopada i Game of Thrones jer je low fantasy (voleo bih da je jos manje fantasy nego sto jeste da budem iskren).
Daj, nemoj da me zasmejavas Igorice. Da li si ti ista od SF-a starijeg od Farscape-a gledao? Mozda da pocnes od ovoga:
http://www.imdb.com/title/tt0060028/
http://www.imdb.com/title/tt0052520/
pa da vidis ko je od koga krao.
Rece decko koji nije ni bio rodjen kad se davao prvi serijal. Ja sam odrastao na prvoj Galaktici, prva interesovanja za SF su se javila posle gledanja prve serije iz 1978. Dugo nisam hteo da gledam reimagined da ne bih pokvario secanje na prvu seriju. BSG 2004 sam ipak odgledao kasnije 2009 i mogu da kazem da je dobra, ali nje ne bi ni bilo da nije bilo originala iz 1978. Sto inace vazi za sve remake-ove, sto filmove sto serije.
Jesi li gledao ovaj?
Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)
To na šta ti misliš su Polaris-ove zbirke. Sirius je nešto sasvim drugo, tj. predstavlja časopis sa domaćim i stranim SF pričama koji je izlazio godinama na celoj teritoriji bivše SFRJ.e jeste! koliko izdanja postoji pored tri koje ja imam ?
Kakve to veze ima sa bilo cim. Jesi li ti bio rodjen kada je snimljen originalni Nosferatu? Jel mislis da je to bolji film od onog sa Klaus Kinskim 50 godina kasnije? Neke stvari jednostavno pregazi vreme.
I da, mogao bi da se iskuliras sa tim decko i slicno. Jesam 10 godina mladji od tebe i to jeste puno ali niti si cica od 60 godina, niti sam ja bas toliko balav i zelen da ima potrebe za tim. Imamo mi ovde na forumu ljudi od 50tak i vise godina pa pricaju sa svakim na istom nivou iako su mnogo stariji. Nisam ja jedini prema kome pokazujes takav stav. Da budem iskren, nisam ni ja nevinasce kada je takvo ponasanje u pitanju ali tek sada vidim kako je to ruzno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari