Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skyfall 7.5/10
Солидна акција. Крај мало патетичан. Још сам убеђенији да Крејг није за Бонда нема тај шмек и то је то иначе је солидан глумац. Да нисам гледао у бископу ооцена би била нижа јер јеаудио доживљај такође добар.

Od humoristicnih serija preporuka za Modern family trenutno je 4 sezona po meni tri puta smesnija od recimo izvikane TBBT .
Za ljubitelje bolesno dobrog humora - Its always sunny in Philadelphia gomila sezona i garantovane suze od smeha

Spominju ga u medijima kao najozbiljnijeg kandidata za sledeceg Bonda. Ozbiljno. :)

Stvarno nisam rasista, (dobar je glumac skroz, baš sam ga gotivio u the wire (iako je bio negativac) Luther-a nisam gledao, nikako da se nakanim, verovatno je skroz dobra serija čim on glumi)), ali nekako Bond crnac, ne ide mi...

Michael Jackson? :p

Politiku ne pratim ni našu, a pogotovo njihovu, tako da ne znam jel poboljšanje ili nije u odnosu na Bush-a ako se dobro sećam da je on bio pre Obame?

Sa Bond-om može biti mač sa dve oštrice ili će biti dobro, da će mlatiti pare ili će pući, jer dosta njih koji ne prate nešto filmove, a vole npr. Bond-a i kad vide da crnac glumi može da bude blago "razočarenje".

To je moje vidjenje.

Homeland mi je ok, al' ništa posebno. Očekivao sam više na osnovu vaše priče ovde (stigao sam do devete epizode prve sezone).

Brave je odličan, ali mi je slabiji od većine ostalih Pixar-ovih filmova. Nisam baš načisto šta mu to fali, ali nešto mi je sve vreme nedostajalo dok sam ga gledao.

Sada i ja odgledah Brave. Stvarno neocekivana prica. Dopao mi se.

Sto se Homeland-a tice, prva sezone je ok ali je druga na vrhunskom nivou... barem ovih 4-5 epizoda do sada.

A Brave, dobar ali kao sto sam vec ranije napomenuo ni blizu filmova kao sto su Wall-E i Up!

A Brave, dobar ali kao sto sam vec ranije napomenuo ni blizu filmova kao sto su Wall-E i Up!

Wall-E mislim da mi je najomiljeniji animirani film svih vremena. Gledao sam ga makar 10 puta (svojevremeno su ga mnogo cesto pustali na HBO). :)

Jeste, dobar je Let me in. Pomalo spor ali svakako odlican film.

E ja sam bas hteo da kazem kako mi nije jasno otkud razlika u nazivu filma jer sam siguran da je prevod na engleski bio drugaciji

Fringe -

Meni je ova serija odlicna, i tek sad mi je zao sto je zavrsavaju. ova poslednja epizoda je pokazala zapravo da je i Emmy kod njih isto tako korumpiran kao sto su i bilo kakve nagrade kod nas. John Noble je glumac toliko dobar, da poslednjih 4 Emija u njegovoj kategoriji zajedno nisu toliko kvalitetni glumci.

a scena sa Peter-om i Observerom, iako je rip-off matrix-a, i to ocigledan (ili čak omaž), je uradjena savrseno, editing i kamere su bez greske!

Novi Total Recall je odlicna akcija i zasluzuje bolju ocenu od onih 6.3 sa imdb-a, nego tako je to kada ljudi generalno imaju neku odbojnost prema rimejkovima i uvek original mora da je bolji. Od mene svakako preporuka za odgledati :)

+1

Fringe -

Meni je ova serija odlicna, i tek sad mi je zao sto je zavrsavaju. ova poslednja epizoda je pokazala zapravo da je i Emmy kod njih isto tako korumpiran kao sto su i bilo kakve nagrade kod nas. John Noble je glumac toliko dobar, da poslednjih 4 Emija u njegovoj kategoriji zajedno nisu toliko kvalitetni glumci.

a scena sa Peter-om i Observerom, iako je rip-off matrix-a, i to ocigledan (ili čak omaž), je uradjena savrseno, editing i kamere su bez greske!

+1

Bez Gaius Baltara i Starbak nije to to. BSG sa svim svojim manama je i dalje izuzetna serija.

Pa Baltar i Starbak nisu bili ni rođeni kad se dešava radnja Battlestar Galactica: Blood & Chrome.
Nemam pojma kakav je bsg:b&c, nisam stigao da pogledam, nego samo kažem.

Meni je Fringe postao dno dna od serije pogotovo ova zadnja sezona.

TED je prva liga, koji je to kralj!! :d

Počeo da gledam breaking bad. Iako nisam fan ovakvih "one man and his personal drama" serija moram da priznam da ova baš valja, i to najviše zahvaljujući Cranstonu (White) koji me je oduševio. Imam par zamerki ali me mrzi da pišem, svi ste verovatno odavno gledali a nije toliko ni bitno, odlična je serija.

Pa Baltar i Starbak nisu bili ni rođeni kad se dešava radnja Battlestar Galactica: Blood & Chrome.
Nemam pojma kakav je bsg:b&c, nisam stigao da pogledam, nego samo kažem.

Kako nisu kada je Baltar polubog ili sta vec a Starbak andjeo... oops spojler :D

Davno se završila bsg ali se ja nešto ne sećam te baltarove "osobine" (išao mi je taj lik celu seriju na q***c ;) ) a ta priča sa starbak je nekako mnogo mutna tako da sam to zanemario. Originalni starbak je ionako bio muško. ;)

Originalna serija je smesna u poredjenju sa re-imagined ako mene pitas.

Meni je Baltar cinio seriju zanimljivom i taj lik je nesto sto je izdvaja iz zanra.

Nisam fan "smesnih" svemirskih opera tipa Star Gate, Babylon 5 i ostalih gde vanzemaljci postoje, imaju velike noseve, usi i gde su glavni likovi tipizirani. Jedino mi se Firefly dopada od tih manje ozbiljnih serija.

U BSG univerzumu akcenat je na ljudima i robotima i jedino ta prica od svih SF space opera pije vodu, zato mi se i dopada. Kao sto mi se dopada i Game of Thrones jer je low fantasy (voleo bih da je jos manje fantasy nego sto jeste da budem iskren).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno