bukkake_bob
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.02.2012
- Poena
- 169
Ko bese ovaj u sredini?
Spominju ga u medijima kao najozbiljnijeg kandidata za sledeceg Bonda. Ozbiljno.
Ko bese ovaj u sredini?
Spominju ga u medijima kao najozbiljnijeg kandidata za sledeceg Bonda. Ozbiljno.![]()
A Brave, dobar ali kao sto sam vec ranije napomenuo ni blizu filmova kao sto su Wall-E i Up!
Wall-E mislim da mi je najomiljeniji animirani film svih vremena. Gledao sam ga makar 10 puta (svojevremeno su ga mnogo cesto pustali na HBO).![]()
Novi Total Recall je odlicna akcija i zasluzuje bolju ocenu od onih 6.3 sa imdb-a, nego tako je to kada ljudi generalno imaju neku odbojnost prema rimejkovima i uvek original mora da je bolji. Od mene svakako preporuka za odgledati![]()
Fringe -
Meni je ova serija odlicna, i tek sad mi je zao sto je zavrsavaju. ova poslednja epizoda je pokazala zapravo da je i Emmy kod njih isto tako korumpiran kao sto su i bilo kakve nagrade kod nas. John Noble je glumac toliko dobar, da poslednjih 4 Emija u njegovoj kategoriji zajedno nisu toliko kvalitetni glumci.
a scena sa Peter-om i Observerom, iako je rip-off matrix-a, i to ocigledan (ili čak omaž), je uradjena savrseno, editing i kamere su bez greske!
Bez Gaius Baltara i Starbak nije to to. BSG sa svim svojim manama je i dalje izuzetna serija.
TED je prva liga
... za izbegavanje
Pusti ove hejtereTED je prva liga, koji je to kralj!! :d
Pa Baltar i Starbak nisu bili ni rođeni kad se dešava radnja Battlestar Galactica: Blood & Chrome.
Nemam pojma kakav je bsg:b&c, nisam stigao da pogledam, nego samo kažem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari