Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skyfall.
Zanimljiv film. Ima dobrih efekata.

Ja ga gledao sinoć. Ima lepih scena,
imanje Skyfall me je oduševilo
Mada priča je prilično povukla na Nolanovog betmena i to mi se nije baš svidelo. Nedostaje mi šarm Šona Konerija i blaga naivnost ranijih filmova :)

Skyfall 7/10

Prva polovina filma 3/10, druga polovina 8/10

Scenario nepostojeci. Krejg izuzetan akcioni heroj, nikakav Bond. Poput Swarzenegera cini nemoguce, pola filma je go do pasa ali mu je i uloga u skladu sa time sa ne vise od dvadesetak one linera i nemustih recenica.

Moglo je bez akcionog preterivanja ali posle Bardem vadi stvar i cini film interesantnim.

Fajns standardno dobar i u tih par scena odaje jaci utisak Bonda od fizikanera Krejga.

Poslednja izmena:
Mada priča je prilično povukla na Nolanovog betmena i to mi se nije baš svidelo. Nedostaje mi šarm Šona Konerija i blaga naivnost ranijih filmova :)

Ne zezaj, a scena u Istanbulu sa motorima po krovovima i bagerom na pruzi :D

Elem, meni je ovo, baš zbog Nolanovog uticaja, što je na kraju Mendes i sam priznao, najbolji bond do sada, bez dileme...

Joint Security Area.

U pocetku malo glup,ali kako se odvija radnja sve bolji,sa odlicnim krajem.Film o zategnutom odnosu Severne i Juzne Koreje i zabranjenom prijateljstvu.
8/10

Ja sam odgledao Brave, sto kazu ljudi - radnja koju apsolutno nisam ocekivao dok sam gledao :) mada je cinjenica da je i ova mala preslatka, mozda drugo mesto posle Rapunzel, i to samo zbog shkotskog naglaska :) Pixar win sa ovakvim bajkama, svaka im cast!

inace, moram ovo da okacim ovde, koliko epics slika, ajaoooo, tri najjaca britanska glumca u ovom trenutku, bleje zajedno:

tumblr_ma5nctvrRD1qearaqo1_1280.jpg

Ko bese ovaj u sredini?

Ko su ovi ljudi, zasto piju i puse ?

Ted
2/10

Njesra od filma. Uvek podlegnem hype-u.

U poslednjim/aktuelnim ulogama: Laurie (House), Elba (Luther), Cumberbach (Sherlock). Pravi pretstavnici engleske glume, iako je Laurie kao mnoge kolege proveo dosta u US zbog snimanja House-a, i dalje je vise Brit nego sto su mnogi holivudski za koje ljudi ni neznaju da su poreklom sa ostrva. Jos jednom svima preporucujem aktuelne serije sa BBC-a i ostalih Brit televizija:

Luther: Detektiv sa teskim psihickim problemima, uz vise nego dobre slucajeve svake epizode. Detektiv kakvog niste gledali do sad. ostala glumacka ekipa je savrsena bukvalno, niko ne smeta u seriji, svi briljiraju. izaslo je 6 epizoda do sad (2 sezone puta tri epizode) i poslednja 6ta epizoda je imala po mom misljenju najuzbudljiviju scenu na TV serijama zadnjih 7-8 godina (Luther i psihopata u kamionu)

Sherlock: vise nego odlican, pricali smo vec. Uz moje misljenje da je druga sezona jedan prs' ispod prve zbog nekih ludih scena.

Misfits: Superherojske moci - al ne da spasu svet, vec da ubiju do sada 5 skolskih domara :d serija koja preovladava skakljivim temama, ali na britanski nacin

Ko voli misteriju i suspense valjalo bi da pogleda otkazanu BBC seriju po imenu Paradox. Iako su je kriticari opleli i rekli da je losa (otud i otkazana), napetost pogotovo u prvoj epizodi je vise nego dovoljan razlog da odgledate.

Uh, kolko me je smorila ova nova epizoda last resorta... bas su ga zasrali...

Total Recall
8/10
Dobio sam ono sto sam ocekivao i jos malo preko. Svidja mi se svet koji su naparvili, samo bih voleo da su malo vise naglasili pustos i kontrast u odnosu na grad (metro + deus ex). Muzika je takodje odlicna. Nista bas epic, ali lepo uklopljena u odgovarajuce scene. Izbor glumaca je sasvim solidan. Bilo bi lepo da su Bryan Cranston i Bill Nighy dobili malo vise vremena, mada ne bi bilo bas dobro za film da nadglume glavne likove.
Uspeli su da sacuvaju onaj "sta se na kraju zapravo deislo" osacaj iz prethodnika, sto je svakako plus i pravi razliku u odnosu na predvidive sablonske akcije koje se danas stancuju.
Sve u svemu, nije bas Mona Lisa u svetu filma, ali svakako spada u vrh svog zanra.

@Garancija

Hrabra izjava koja moze lako da se demantuje, bolje da si rekao tri najjaca televizijska glumca

Poslednja izmena:
Benz - mislio sam 3 Britanska glumca sa Britanskog filma/TV. naravno da su tu legdende na sve strane, ima ih ko shashe, prvi koji mi pada napamet je Gary Oldman koji je meni licno pored Spacey-ja najbolji na svetu trenutno glumac (meni)

Poslednja izmena:
Šta je sa tim Sherlock-om? Jel se snima treća sezona ili? Ja pogledao prve dve sezone i kao ajde da skidam još kad ono nema :( hoćuuuuu

American Horror Story 2poslednja prikazana epizoda odlican zaplet......

Bas malopre cale i ja pricamo, mislim da ne postoji gora serija slicne tematike od ove nase vojne akadamije na rts-u, ovo je stvarno dno, sramota. Bez zelje da pokrecem raspravu, samo konstatujem.

Bas malopre cale i ja pricamo, mislim da ne postoji gora serija slicne tematike od ove nase vojne akadamije na rts-u, ovo je stvarno dno, sramota. Bez zelje da pokrecem raspravu, samo konstatujem.

Slobodno daj i ocenu serije nece da se baci:).

Novi Total Recall je odlicna akcija i zasluzuje bolju ocenu od onih 6.3 sa imdb-a, nego tako je to kada ljudi generalno imaju neku odbojnost prema rimejkovima i uvek original mora da je bolji. Od mene svakako preporuka za odgledati :)

Ja sam odgledao Brave, sto kazu ljudi - radnja koju apsolutno nisam ocekivao dok sam gledao :) mada je cinjenica da je i ova mala preslatka, mozda drugo mesto posle Rapunzel, i to samo zbog shkotskog naglaska :) Pixar win sa ovakvim bajkama, svaka im cast!

inace, moram ovo da okacim ovde, koliko epics slika, ajaoooo, tri najjaca britanska glumca u ovom trenutku, bleje zajedno:

tumblr_ma5nctvrRD1qearaqo1_1280.jpg

kontam foru, Elbu su posle uslikali kako izlazi iz Gay kluba a ovo je šta je bilo unutra izgleda :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno