Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Koji po vama rom najvise voli bateriju :).Ja probah ovaj TMT 4 Jelly Bean 4.1.1 i sve radi extra al mi jede bateriju samo tako.E sad dal jos baterija nije legla posto je nov tel videcemo.Nego jedno pitanje za black clipping.Jel ovo problem vezan samo za video i slike ili je vezan za sam panel.Posto ja na mom vidim taj problem a kod igranja igrica toga nema iako ima jako mracnih scena (max payne)npr.

Jedva 3.5h screen on sa ovim romom. Ovo je ubica ako se ne popravi stanje vracam se na ics.

Moras da sacekas nek se ROM "slegne" nek se rebuilduje cache i dalvik cache i nek media scanner odradi svoje. Posle drugog treceg punjenja bi trebalo da bude bolje. Ako nije onda verovatno mu neka aplikacija nedozvoljava da ode u deep sleep. Skini Better Battery Stats da vidis koja aplikacija pravi problem.

Sto se tice black clippinga to je problem softverske prirode i Samsung je tek nedavno poceo da radi na fixu.

PS:
RR JB v2
uhe4ajud.jpg

;)

Poslednja izmena:
Moras da sacekas nek se ROM "slegne" nek se rebuilduje cache i dalvik cache i nek media scanner odradi svoje. Posle drugog treceg punjenja bi trebalo da bude bolje. Ako nije onda verovatno mu neka aplikacija nedozvoljava da ode u deep sleep. Skini Better Battery Stats da vidis koja aplikacija pravi problem.

Sto se tice black clippinga to je problem softverske prirode i Samsung je tek nedavno poceo da radi na fixu.

PS:
RR JB v2
uhe4ajud.jpg

;)

U brate... ja ako prebacim 4.5h da pevam. Vise mi ne treba

N7000XXLRT---4.0.4/12.09.07-N7000DBTLRT ja koristim ovaj,nemam nikakvih problema.

Stavi ovaj sto sam ja stavio strana unazad. Imas root,cwm i safe kernel u jednom.

upravo sam flesovao jb 4.1.2,sve je tu multiwindow,airwiew,sve leti....

iima root,safe kernel,mogu ti poslati na pm ako hoces da probas,pogledaj i na xda

Nerazumem sto na PM ?? Okaci ovde mada ja znam koji je...

pravo uzivanje ce biti kad izadje src roma i dobijemo npr hydracore kernel za jb :)

Ja skidam ovaj ultimate n7000 jb . Jel ima neko iskustva sa ovim

Ja, zakljucao sam telefon sa tim. Sad natrag na stock ICS.

Lepo, ja sam svoj otkljucavao "Galaxy unlock" aplikacijom koja nudi samo partial unlock. Sad cu trajno da je otkljucam drugom "GalaxSim Unlock", bar se nadam.

Zaglavljen na Samsung logo. Uzas.

eybee1970jev klinac nije slomio telefon nego svoju ruku :/ ali, rezultat je da ce se na RR malo pricekti...

Vrh Dno