Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Da, za njih nije bilo FIXovanih ....

Sada sam se nakačio na PSN, (imam nalog jer sam pravio kad mi par OFW prolazilo kroz ruke ;) ) i ulogovao se bez problema, tražio samo da skinem nešto, prvo sam pomislio da nije nešto SOny ubacio, ali se setim da ima novi look, pa je valjda to to ... 20ak megića.

Sada upravo downloudujem jedan DEMO da vidim kako će ....

Igre PSN koje sam imao ranije, nemam ih mnogo, ChopLifterHD mi ne radi, izbacuje grešku, Crysis 1 radi, i imam XenoGears i Metal Gear Solid 1 sa PSXa, obe mi rade ....

Kasnije ću da probam da igre koje sam nabacivao FIXove, negde sam pročitao da ako imaju update u međuvremenu, kada skinu UpDate, same se srede za start. Mislim da AssCreedRevelations sam skidao peč, pa ću njega da probam ....

Uspešno skinuo DEMO sa PSNa, instalirao i radi.

I rešenje za original EBOOtove mi se ogleda u sledećem:

Probao sam nekoliko za koje znam sigurno da sam čekao FIXove, Batman City, NFS The Run, AssCreedRevelations, FIFA13 i još par ....

Kada nađe UpDate, odradi sama, i onda nema problema za start. Jednu sam našao, ima FIX, ali nema UpDate za nju, i izbacio mi error. Za nju ću morati ili da jurim original, ili kasnije da probram ono programče koje izbacili za fiksovanje FIXa sa 3.55 na 4.21 :) :):) :) :)

Sad mi je laknulo, pošto večina igara imala UpDateove u međuvremenu, i ne moram da se zezam ...

Samo startujem igru po igru i sačekam da se updatuje ....

Samo mi reci kazes MultiMan 8.01? Jel to greska ili? Bitno mi je samo da Showtime radi kao i do sad :) posto mi vise sluzi za gledanje filmova nego za igranje.

Ma ja se s****, 4.08.01.

A u linku ima i show time posebno, pa može kako oćeš ...

Duplex ofanziva. :)

Možda si ti skinuo kasniju verziju, pečovanu, gde je to integrisano u samu instalaciju ...

Ako ti na kraju linka na kraju piše PATCHED, onda je to to ...

Aha, jeste to je to. Prethodna verzija je trebala sa tim sad sam video

Uspesno odradjen update na 4.30:), konzola je cech-2504b. Jel update igara idem iz multimana ili joj dozvolim kad je pokrenem?

Ja sam dozvoljao kada sam pokretao ... može kako hoćeš, nijedna neće tražiti veći od 4.30, znači nema nikakvih strahova više od UpDate-a :):)

Takodje uspesno podignut debeljuca na 4.30. Odradjen update direktno sa KMEAW, kroz recovery mode, bez dehashovanja i bilo cega. Sve radi ok, tako da navalite ljudi ;)...

Kad u MM odem na System info. pise 3.55 Hermes da li je moguc direktan update iz recovery moda na 4.30 u pitanju je debeljko koji nikad nije isao preko 3.55?Ili je ipak sigurnije da prvo idem na cist 3.55 KMEAW, pa rogero 3.7, pa tek onda 4.30?

Uzgred izasao je MM 4.09

A što, mrzi te, žuriš negde ? :) :) :)

Odradi bre sve lepo kako Rogero zapoveda, nemoj da se praviš šašav, posle ćeš da nam kukaš ovde kako si stumbao konzolu ....

I to sto kazes, znaci jos jedom sa ovog Hermesa idem na KMEAW UNPATHED-CFW-3.55 pa posle toga na Rogero 3.55 V3.7 i na kraju Rogero_CEX4.30_V1.00 Full Pack Patched?

Evo i ja da javim utiske, testirao sam Rogero 4.30 za sada na 4 konzole (2x slim i 2x phat), od toga 3 downgradeovane, i sve radi besprekorno.
Testiran PES 13 i jos par igara.
Sve preporuke za upgrade i hvala Rogeru! :)

Dajte link za dl i uputstvo. Sutra cu i ja da probam.

Ako moze i meni. :)

Evo i mojih prvih utisaka, sto se tice samog update sve ide brzo i nisam imao nikakvih problema. E sad prvo sam primetio da recimo vise ne radi blackb0x FTP server koji sam do sad koristio ali i ovaj iz MM radi korektno. Za neke igre sam umesto MM, koristio i Gaia manager koji sada istone radi, cini mi se da je bilo par igara koje nisam mogao da pokrenem iz MM, ali mislim da je to nesto do mene i da ce retko kome nedostajati Gaia.

Sto se tice samih igara najveci problem su one koje su instalirane putem pkg fajlova skoro ni jedna ne radi, osim par manjih :( Ne znam da li za to postoji neko resenje? Recimo imam NFS The Run, za koji sam odradio update, medjutim posle toga igra nece da se startuje vec trazi da se povezem na PSN i da je kupim? Ostale ne mogu uopste da se startuju :( Reciomo GOW Ghost of Spart i Chains of Olympus ne rade uopste error 80010017.

Igre koje su klasicno kopirane na interni HDD tj. nisu instalirane putem pkg fajlova uglavnom rade, cak i neke za koje nema update, nisam morao da vracam originalne eboot fajlove npr Grand Slam Tennis 2. A zanimljivo da recimo Crysis2 nece da radi ako se uradi update na 1.04 igra prijavi da mora da se obrise game data, sto ce reci update, i posle toga radi normalno, cim se odradi update opet nece...

Od novijih igara probao sam samo Fifa13 i radi bez problema, novi NFS i Sports Champions 2 nisam jos skinuo ali mislim da ne bi smelo da bude problema..

Sto se tice online igranja nisam probao ali bez problema se povezuje na PSN, tako da bar za sada mislim da ni tu ne bi trebalo da bude problema.
I jos jedno pitanje da li je nekako moguce vezati PSN nalog za drugog usera?

Može uputstvo i meni :)

Edit: Našao, Hvala u svakom slučaju :)

Poslednja izmena:
Ljudi, jel novi Multiman automatski patcuje 3.55 igre na 4.21/4.30?

a uslov za update je da je na KMEAW-u ili?

pošto je meni na official 4.30 a nešto mi se čini da to neće ići :).

pitam ovde jer po netu je trenutno haos, na koji god sajt da odem ima zilion postova pa se teško snaći. reko da se raspitam kod onih koji znaju tačno kako ide postupak.

Hvala svima koji su mi poslali link. Uspesno sam instalirao 4.30 i sve sto sam probao do sada radilo je :D

Nazad
Vrh Dno