Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Meni na cm 10 secka video koji snimim na 720p (nightly 20121010). Jel ima neko resenje i kako?

edit: nisam primetio random restart...

Poslednja izmena:
Stavio sam ovaj mod i radi savršeno, nema više ponovnog učitavanja launčera posle zahtevnih igrica

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844787

Imas vec opciju u Apex Launcher-u da ga uvijek drzi u memoriji, da sprijeci redraws! :)

NEgo zna li neko zadnji NIGHTLY koji radi OK bez Random restarta. Ne zelim izlaziti iz okvira /stock/ CM10 ROMa. Takodje nemam zivaca da objasnjavam njima na XDA problem i da kopiram nake logove i slicno...

:D

Ma kakvi to ne radi ni upola kao ovo, ni jedan redraw danas, pre je to bila misaona imenica.

Stavio i opet secka. Hvala na sugestiji.

Sjeckace ti uvijek, to je problem do drajvera (za kameru). Kubure sa njima (mozda i sami pisu nemam pojma) i portuju ih sa NExusa S npr., jer nemaju zvanicnih od Samsunga, naravno jer nema ICS-a, JB-a... :)

MOzes probati aplikaciju Camera JB+ pa javi da li sjecka manje! :eyebrows:

Nesto mi zaglupeo te.Ugasio se i pri pokusaju da ga upalim samo vrti logo samsung. Nisam mogao da udjem u recovery. Inace biio je na CM10.
Stavio sam mu ponovo GB JVT i cf root i htedoh ponovo da stavim aktuelni cm-10-20121017-NIGHTLY-galaxysmtd. Prosla instalacija, ali kad sam rebotovao sistem iz recoverya nije hteo da podigne sistem vec se povono vratio recovery. Opet sam instarliao CM10 i iz drugog puta se podze sistem.

Problem
Kad sam usao u kontakte, nudi mi da se ulogujem na account, kako bih skinuo moje kontakte sa google contacts. Kad ukucam moju gmail adresu prebaci me na account settings i tu mi dalje trazi neki certifikat i nudi neku instalaciju koja ne moze da se odradi. Takodje mi trazi da odmah postavim lozinku za otkljucavanje, sto ranije nije trazilo. Kad odem u Settings u telefonu dodam moj gmail acc, ali u imeniku i dalje stoji da treba da se ulogujem. Secam se da mi se to jos jednom ranije isto desilo sa CM10 i da sam se zbog toga jedno vreme vratio na CM9.

Kakvi su vam utisci sa baseband-ovima? Trenutno sam na XXJVK koji je def. za CM10 i ponegde kuburim sa signalom :)

Instalirao sam cm10, sve radi ali mi Titanium backup ne vidi ni jedan backup koji sam napravio...
A kada sam pre jedno pola godine prešao sa stock rom-a na darky's rom vratio sam sve backupove najnormalnije.

Instalirao sam cm10, sve radi ali mi Titanium backup ne vidi ni jedan backup koji sam napravio...
A kada sam pre jedno pola godine prešao sa stock rom-a na darky's rom vratio sam sve backupove najnormalnije.

JB drugacije mountuje sd karticu tako da ako to je backup na externoj moras TB da uputis na taj folder. Pogledaj u opcijama TB-a.

Moze li neko da mi kaze zbog cega se javlja problem koji sam naveo gore?
Zbog cega trazi taj sertifikat kada se logujem na moj google nalog?

Moze li neko da mi kaze zbog cega se javlja problem koji sam naveo gore?
Zbog cega trazi taj sertifikat kada se logujem na moj google nalog?

Pogledaj dali ti je tacan datum u phonu.

Nisam obracao paznju na to. Za vikend cu opet probati da stavim prvo GB preko Odina, pa na cito da uradim CM10, pa cu videti datum. Hvala.

Nemoj direkt JB sa GB, stavi prvo ICS. Ja sam imao problema kada sam direktno stavio GB, sve se pobutalo: nisam imao IMEI, mrezu nije hvatao, itd itd

Pozdrav ljudi, stavio sam CM 10-20121024 Nightly , pre toga sam imao Simplicity..
Uradio sam sve po uputstvima wipe i ostalo sta treba ali imam problem, bilo koji zvuk koji pustim preko spikerfona(zvono, bilo koja igrica, pesma, bilo sta) uzasno susti i krci spikerfon, takodje i kada snimam neki klip jedino sto se cuje je sustanje?
Taj problem sam imao manje vise na svim romovima koje sam koristio do sada, samo sto je na Simplicity bilo najmanje izrazeno(sve je radilo sem zvuka pri video snimanju)
Interesuje me da li je problem hardverske prirode, ili ssoftverske?
Ili mozda kombinacija ta dva?:S:
I da li se nekome od vas desavalo to?
Trazio sam malo po netu i nigde se ne pominje taj problem a uzasno iritira...imati "mutav" telefon bez glasa. :)
Hvala u napred

Ok, posto niko nista ne zna o ovom mom cudnom problemu, odlucio sam da menjam ovaj Nightly i ako sve radi ok sem zvuka.
Sta mislite o ovom romu?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940
Ili dajte neku preporuku, za brz i stabilan rom da probam i njega da stavim sto da ne?

Pozdrav ljudi, stavio sam CM 10-20121024 Nightly , pre toga sam imao Simplicity..
Uradio sam sve po uputstvima wipe i ostalo sta treba ali imam problem, bilo koji zvuk koji pustim preko spikerfona(zvono, bilo koja igrica, pesma, bilo sta) uzasno susti i krci spikerfon, takodje i kada snimam neki klip jedino sto se cuje je sustanje?
Taj problem sam imao manje vise na svim romovima koje sam koristio do sada, samo sto je na Simplicity bilo najmanje izrazeno(sve je radilo sem zvuka pri video snimanju)
Interesuje me da li je problem hardverske prirode, ili ssoftverske?
Ili mozda kombinacija ta dva?:S:
I da li se nekome od vas desavalo to?
Trazio sam malo po netu i nigde se ne pominje taj problem a uzasno iritira...imati "mutav" telefon bez glasa. :)
Hvala u napred

Ocigledno, da je to hardverski problem. :(

ajmo znaci najjjbolji rom mi treba i postupak za ubacivanje... treba da ubacim drugaru, dali cm10,cm9 ili koj sta? sad ima cm7..koji rom preporucujete? i jel klasika moze kroz recovery bez ikakvih problema? ili?

Poslednja izmena:
Cm10 nightly, kroz Cwm, mislim da ce trebati 2 puta da se flesuje.

Tako je, samo wipe pa flešneš cm10, ako ode u bootloop još jednom, i na kraju gapps.

Stavi najnoviji CM10 ako hoces JB.

Rade li vam profili na cm10. Meni svaki isti, iako razlicito podesim, nisga se ne mijenja:rolleyes:

Odlucio sam da probam CM10, nego recite mi jel ovaj poslednji Nightly i najbolji ili da uzmem neki raniji?

Koristim CM10 Nightly od 04.11.2012., radi sasvim korektno.

Slobodno koristi poslednji nightly, za godinu dana ni sa jednim nisam imao problema.

A koji ste kernel koristili, Semaphore, Devil, Mackay ili neki cetvrti?
Na stock-u mi fale neke opcije...

Nazad
Vrh Dno