Meni na cm 10 secka video koji snimim na 720p (nightly 20121010). Jel ima neko resenje i kako?
edit: nisam primetio random restart...
Stavio sam ovaj mod i radi savršeno, nema više ponovnog učitavanja launčera posle zahtevnih igrica
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844787
Probaj da stavis zadnju verziju semaphor kernela 2.4
Stavio i opet secka. Hvala na sugestiji.
Kakvi su vam utisci sa baseband-ovima? Trenutno sam na XXJVK koji je def. za CM10 i ponegde kuburim sa signalom![]()
Instalirao sam cm10, sve radi ali mi Titanium backup ne vidi ni jedan backup koji sam napravio...
A kada sam pre jedno pola godine prešao sa stock rom-a na darky's rom vratio sam sve backupove najnormalnije.
Moze li neko da mi kaze zbog cega se javlja problem koji sam naveo gore?
Zbog cega trazi taj sertifikat kada se logujem na moj google nalog?
Pozdrav ljudi, stavio sam CM 10-20121024 Nightly , pre toga sam imao Simplicity..
Uradio sam sve po uputstvima wipe i ostalo sta treba ali imam problem, bilo koji zvuk koji pustim preko spikerfona(zvono, bilo koja igrica, pesma, bilo sta) uzasno susti i krci spikerfon, takodje i kada snimam neki klip jedino sto se cuje je sustanje?
Taj problem sam imao manje vise na svim romovima koje sam koristio do sada, samo sto je na Simplicity bilo najmanje izrazeno(sve je radilo sem zvuka pri video snimanju)
Interesuje me da li je problem hardverske prirode, ili ssoftverske?
Ili mozda kombinacija ta dva?:S:
I da li se nekome od vas desavalo to?
Trazio sam malo po netu i nigde se ne pominje taj problem a uzasno iritira...imati "mutav" telefon bez glasa.
Hvala u napred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari