Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Koju baseband verziju preporucujete za mts mrezu. Imam problem sa net-om, ucita prvih par stranica i onda prestane sa radom. Page cannot be displayed, tako nesto..
Da li je to uopste do baseband verzije ili je nesto drugo u pitanju?
Hvala

Ne znam sta ti to dodje base band verzija, ali taj problem sam i ja imao dok sam koristio oficijalni firmver, cim sam instalirao cm10 problem je nestao!

Koju baseband verziju preporucujete za mts mrezu. Imam problem sa net-om, ucita prvih par stranica i onda prestane sa radom. Page cannot be displayed, tako nesto..
Da li je to uopste do baseband verzije ili je nesto drugo u pitanju?
Hvala

To je verovatno do access pointa, nemam MTS, ali sećam se da je bilo nešto sa gprswap vs gprsinternet.

Spirit FM samo dobro procitaj jer poznato je da moze da strada zvucnik na telefonu.
I jos samo sto ponekad ne moze da te cuje sagovornik, sto je mnogo veci problem od crkavanja zvucnika(koji se retko desava) :)

Ja koristim CM 7.2 i sve mi super radi.

Koristim i ja Spirit ponekad, evo vec godinu dana sve OK. Ne sekiram se mnogo oko zvucnika :D Da, desi se ponekad posle koriscenja da nestane zvuka, ali restart to rjesava. :)

Nego htjedoh pitati:

Primjetio sam da mi se telefon nekad restartuje.Koristim CM10 uvijek zadnji NIGTLY + stock kernel. Nikakve druge modifikacije (kao OC...itd). I ne bih primjetio nikad, da mi nije telefon blizu zvucnika, i cujem onaj zvuk (kad nalazi mrezu), vidim upaljen ekran, i u status baru "preparing sd card". Udjem u CPU Spy vidim minut, znaci tek upaljen.

To mi se desava mozda jednom u 2 dana, nisam upratio bas sve najbolje. Ne mogu da provalim do cega je. Ima li jos neko taj problem :)

Ja sam to primetio pre neki dan kad sam ga vadio iz dzepa. Ko ana koliko puta se desi ali ja i ne primetim ali s obzirom kako dobro sljaka ne smeta mi uopste. I dobro je ako se sam ponekad restartuje posto ga ja mesecima nebih restartovao sam.

E ovde se stvarno svasta moze procitati. "Dobro je sto se sam restartuje"? Kako to moze biti dobro? Moj predlog: Cist instal CM10 i motri taj dan sta se desava, naravno moraces da istrpis 24h bez dodatnih aplikacija, jer sumnjam da ti neka od njih pravi problem.

Meni se ne restartuje. Inace ostajem na 1010 najtliju, za sada najbolji.

Instalirah ovaj 1010 nightly, sve prodje dobro, samo nece da upali wi fi? Zna neko u cemu je problem?

Ja sam metuo ovaj experimental M2 i odlicno sve radi. Nema restarta, radi wifi, 3g... ostaje da isproveravam taj ubogi spirit fm :)

edit: resio sam problem, nakon instalacije cm9 ne cistiti i ne raditi nikakav wipe pre instalacije cm10, onda radi sve kao sat.

Gizmoid je napisao(la):
E ovde se stvarno svasta moze procitati. "Dobro je sto se sam restartuje"? Kako to moze biti dobro? Moj predlog: Cist instal CM10 i motri taj dan sta se desava, naravno moraces da istrpis 24h bez dodatnih aplikacija, jer sumnjam da ti neka od njih pravi problem.
Pa jes bolje da se restartuje s vremena na vreme. Otkako koristim cm10, nightly a koristim ga od samog starta primetio sam samo par puta restart. Samo jednom mi je zaista zasmetalo jer se restartovao kad sam okretao broj dok je u ostalim slucajevima stajao na stolu i samo vidim kad zavrti logo i sl. U principu fon moze da se restartuje i 20x dnevno a da to ne primetimo ali u praksi se desava na par dana. Svo ovo vreme mi nije palo na pamet da to spomenem ovde ali posto je vec neko primetio isto to i napisao u temi samo sam potvrdio. Nisam siguran zbog cega to radi niti sam se zamarao da otkrivam jer stvarno ne znam kako bih otkrio moguci uzrok.

Današnji nightly donosi podešavanje ISO vrednosti u kameri kao i circle battery percentage. Mene baš obradovale ove promene!

Ako moze neko da baci link (ili naziv) za neki baseband/modem koji se najbolje pokazao za Srbiju

Pozdrav, za ovo sam n00b totalni, da li bi neko hteo da mi preporuci neki najstabilniji i najbrzi rom za galaxy s ? Castio sam ga sa novom original baterijom ;) pa da ga jos malo picnem ! Apsolutno mi nije bitno kako izgleda, jedino sto bih voleo da mogu voodoo sound da instaliram, jer ga najvise koristim za slusanje muzike :)

Puno hvala unapred !

Odes na xda i skines JB nightly, nadjes onaj od 10.10.2012. (videces temu koja ima skoro 10000 replies).

Kolko si platio bateriju?

Odavde skineš poslednju verziju - trenutno cm-10-20121017-NIGHTLY-galaxysmtd.zip

Postavio si dobar link, tamo je generalno uputstvo. Trebaće ti još verovatno i gapps (google apps).

Poslednja izmena:
cm-10-20121017-NIGHTLY-galaxysmtd - sasvim fino radi, mozes je probati

Jel hoces, molim te, da mi pustis link ovde, jer evo vec 15 minuta ne uspevam da nadjem ?

Pretpostavljam da je ovo od 11.10.2012. ?

Nisam bio kod kuce.. evo laza ti dao link. I da, to je ta tema, imas kratko uputstvo. Nakon staandard flasha roma, flashuj i gapps i to je to. Od sinoc koristim i za sada sam zadovoljan. Mada mi se cini da mi wifi malo slaabije hvata.. Voleo bih i da vidim dal bi nesto poboljsao drugi modem

Samo da rijesim ovaj *ebeni Random Restart i radio bi dobro. Desava se makar jednom u 2 dana. Ne smeta ali voleo bih to rijesiti. Desava se vecini samo ne primjetite! :):D

Nazad
Vrh Dno