Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel postoji ikakva varijanta da kupim neke aplikacije npr. poweramp a da ne moram da rutujem tel?

Stalno sam budzio dok sam imao s2... sada sam prezadovoljan kako mi radi s3 a i nemam vise zivaca da pratim romove i instaliram... mozda je glupo ali mi je ovako ok.. e sad sto zivimo u drzavi gde nam nisu dostupne stvari koje su dostupne "razvijenim" zemljama (albanija npr.)...

dobro to stoji, al opet moras se snalaziti ako hoces da imas nesto sto je normalno :)

Normalno bi bilo da mogu da kupim sta mi se svidja...ko ne zeli da kupuje ne mora i to mi je ok... ali ne verujem da smo toliki shabani da su nas izbacili sa liste i sada jedina opcija je nelegalno koriscenje aplikacija ?!?

to je samo nelegalan nacin za kupovinu aplikacija, vidis kakav smo posten narod mi Srbi, radimo nelegalne stvari da bi mogli da platimo aplikaciju, to je potez za pohvalu :)

poenta je da monitor ne bude upaljen - nesto kao remote windows explorer na telefonu.
Instalirao sam i jedno i drugo, a xbmc remote mi stalno javlja neki I/O exception i ne radi. U cemu je fora, da li mora na kompu da bude otvoren takodje xbmc?

Mora xbmc da bude pokrenut na računaru, port otvoren u ruter, a koliko sam razumeo stvari pokreće na monitoru tako da mora da bude uključen. E sad ako misliš da bude isključen dok na telefonu biraš šta da pustiš, verovatno može.

Alternativa je da podigneš vnc server na računaru a na telefonu da koristiš neki remote desktop, to je ubitačna kombinacija.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kupio sam kod njih...bilo je malo poteskoca verifikacije mog broja ali na kraju sam dobio unlock poweramp za $4.99.

Evo moze i ovde da se kupuju aplikacije http://www.androidpit.com/en/android-market

Evo i tapatalk sam kupio kod njih.

e stvarno sam postao baba, nisam ni gledao van play storea, ovde moze da se kupuje sa paypal nalogom - sada mi prodje popust za jedan program (koji nema veze sa onim google popustom)

Napravio sam posebnu temu, ali da pitam i ovde.

Treba da uzimamo nove telefone za firmu i direktor bi Blackberry 9900 da uzmemo za nas 7-8, ali mislim da možemo i bolje da prođemo i da uzmemo android telefone. Da li postoji način da imamo sinhronizaciju (eventualno i enkripciju) mejlova, kalendara i kontakata sa službenih email naloga? Mislim da nam exchange radi posao, i radi smo da platimo za tako nešto (svakako bi plaćali one BB servise), ali bitno mi je da znam da to stvarno dobro radi. Da li je potreban poseban server za to ili može i neka online fora (video sam exchange online)?

Da li je onda moguće imati instant sinhronizaciju službenog mejla? Da li je moguće normalno slati mejlove sa tog službenog naloga? Pritom ne želim da pravimo neke zezalice sa forwardovanjem poruka na gmail i slično. Pretpostavljam da kalendari ne bi bili problem, takvih aplikacija ima relativno puno.

Hvala unapred!

sa Exchange mozes cak da imas i Push mail, tj. da ti isporuci nov mail na telefon cim se pojavi na serveru. Potpuno je podrzan Exchange, podrzana enkripcija, kalendari i sve to sa Email aplikacijom.

Koliko vidim, to je obican Lock screen na JB/ICS....

sa Exchange mozes cak da imas i Push mail, tj. da ti isporuci nov mail na telefon cim se pojavi na serveru. Potpuno je podrzan Exchange, podrzana enkripcija, kalendari i sve to sa Email aplikacijom.

Hvala dobri moj iznogude :), znaš li kome da se obratim za takve usluge?

Mislim da je najbolje uzeti Google apps za firme, za $ 5 po nalogu mesečno, imaš ogroman Gmail storage, kao i sve druge Google servise. Google collaboration posebno dobra fora.
Plus 24h support, I nema reklama.
Sve imate na svom domenu @mojafirma.com
Ne treba vam nikakav server u firmi.

^ i to je dobro resenje.

Android Tuner

Obećava, dosta "LL" podešavanja, meni kao noob-u na Androidu je srodan...

"iskusniji", dajte neke komentara kad ga isprobate! :)

Prilozi

• screenshot_2012-10-16_1447.png
    screenshot_2012-10-16_1447.png
    133.5 KB · Pregleda: 210
  • screenshot_2012-10-16_1450_1.png
    screenshot_2012-10-16_1450_1.png
    91.8 KB · Pregleda: 202
  • screenshot_2012-10-18_1832.png
    screenshot_2012-10-18_1832.png
    122.7 KB · Pregleda: 201
Po uputstvu od pre nekoliko dana, uzeo sam Intesa Internet karticu, otvorio Google Wallet nalog i kada unesem podatke sa kartice, non stop izbacuje, kartica odbijena?! Na kartici nema sredstava, da nije to problem? Za broj kartice unosim onaj dugačak broj sa kartice ili nešto drugo? XXXX - XXXX - XXXX - XXXX ovo je format broja koji unosim, naravno bez crtica?

mislim da treba da imas 5 puta po 4 cifre to je onaj broj na sredini kartice, e sad ne znam sta bi drugo moglo biti problem

4x4 cifre. dobar broj unosis i nema veze ako nema love. obrati paznju koju zemlju si odabrao. probaj bosnu i vidi da li ce proci. meni je jedino tako proslo

U jeste 4x4 cifre, ja sam se nesto istripovao, izvinjavam se :) Meni je proslo sa Srbija i Crna Gora.

I meni je prošlo sa Srbija i Crna Gora.
Koliko se sećam prilikom registracije kartice skida se 1$, možda je to problem ako nemaš sredstava na kartici.

Vrh Dno