mozda najgluplje moguce pitanje, ali sto neces da rutujes telefon, to je kao da se na racunaru ulogujes kao admin, a mogucnosti postaju velike kad osetis administratorsku mocSteta...najbolji zvuk mi ima taj plejer...
to je samo nelegalan nacin za kupovinu aplikacija, vidis kakav smo posten narod mi Srbi, radimo nelegalne stvari da bi mogli da platimo aplikaciju, to je potez za pohvalu![]()
Jel postoji ikakva varijanta da kupim neke aplikacije npr. poweramp a da ne moram da rutujem tel?
poenta je da monitor ne bude upaljen - nesto kao remote windows explorer na telefonu.
Instalirao sam i jedno i drugo, a xbmc remote mi stalno javlja neki I/O exception i ne radi. U cemu je fora, da li mora na kompu da bude otvoren takodje xbmc?
Poweramp možeš da kupiš i od njih direktno sa sajta. Ja kupio. Mada, ima i krekovana verzija....
Poweramp možeš da kupiš i od njih direktno sa sajta. Ja kupio. Mada, ima i krekovana verzija....
Kupio sam kod njih...bilo je malo poteskoca verifikacije mog broja ali na kraju sam dobio unlock poweramp za $4.99.
Evo moze i ovde da se kupuju aplikacije http://www.androidpit.com/en/android-market
Evo i tapatalk sam kupio kod njih.
sa Exchange mozes cak da imas i Push mail, tj. da ti isporuci nov mail na telefon cim se pojavi na serveru. Potpuno je podrzan Exchange, podrzana enkripcija, kalendari i sve to sa Email aplikacijom.
Hvala dobri moj iznogude, znaš li kome da se obratim za takve usluge?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari