Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koja aplikacija za backup SMS-a? Do sad sam koristio SMS Backup+ ali me nervira sto nepamti original time stamp. Jel ima neka koja radi normalno?

Ja vec duze vremena koristim SMS Backup & Restore, nemam sad lik jer pisem sa telefona ali potrazi na marketu, aplikacija me odlicno sluzi :)

Poslednja izmena:
Verovatno je do market unlocker-a, ja ga ne koristim, pa zato verovatno i nemam tu opciju, nije da mi i treba).

Titanium Backup radi to odlično.

Kako?? Ceo TB sam prekopao i nisam nasao opciju za backup SMS-a. I to nisam samo jednom trazio nego sam danas i juce dva puta pocacakao sve opcije u tb da nadjem sms backup a nisam ga nasao...

Udjes u meni TB-a, pao na more ili više, i kliknes backup to xml, izaberes poruke, i to je sve, naravno izaberes mesto gde hoces da ti sacuva

Poslednja izmena:
Kako?? Ceo TB sam prekopao i nisam nasao opciju za backup SMS-a. I to nisam samo jednom trazio nego sam danas i juce dva puta pocacakao sve opcije u tb da nadjem sms backup a nisam ga nasao...

Ideš na backup/restore i ovo tražiš.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350689311216.jpg
    uploadfromtaptalk1350689311216.jpg
    77.1 KB · Pregleda: 262
Uzmi pa vidi, a imas i onaj program sto sam ti okacio

Pa vidiš sa slike da nije :)
Ne znam šta je to, nemam to kao što je kod tebe (prvi put vidim). Mada možda može i to. Ja sam sa ovim vraćao milion puta i nikada nije bilo greške. Samo kada te pita da li da vrati app+data, app ili data, ti izaberi samo data.

Pa vidiš sa slike da nije :)
Ne znam šta je to, nemam to kao što je kod tebe (prvi put vidim). Mada možda može i to. Ja sam sa ovim vraćao milion puta i nikada nije bilo greške. Samo kada te pita da li da vrati app+data, app ili data, ti izaberi samo data.

Pa ti nemas to sa moje slike a ja nemam to sa tvoje :) Uglavnom Nikolin savet je pomogao. Nasao sam sve sto mi je trebalo.

Udjes u meni TB-a, pao na more ili više, i kliknes backup to xml, izaberes poruke, i to je sve, naravno izaberes mesto gde hoces da ti sacuva

:wave:

Postoji neki app/widget kojim se proverava postpaid stanje na mt:s-u? Slicno kao 111 widget na Telenoru.

Postoji, a zove se Stanje. Samo sto on zove *797#. Mora da se onda kucaju opcije...

Postoji neki app/widget kojim se proverava postpaid stanje na mt:s-u? Slicno kao 111 widget na Telenoru.

Postoji app mts centar.

3y4u4a7u.jpg

Jel mozes da posaljes apk od te mts app na pp?
Hvala.

Ajd ako moze i meni, ne mogu da je skinem sa marketa, na mts mrezi sam.

Jel se pojavio mozda neki novi dobar Launcher (za starije verzije Androida), dugo nisam pratio..

Mozes da probas holo, mada meni je i dalje launcherpro najbolji i najbrzi.

kako bese onaj program za brzo prebacivanje fajlova sa moba na komp preko bluetootha?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno