WD40
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.12.2003
- Poena
- 630
Ja imam na GB ali moja verzija Google Play je sa XDA modovana 3.9.16
Koja aplikacija za backup SMS-a? Do sad sam koristio SMS Backup+ ali me nervira sto nepamti original time stamp. Jel ima neka koja radi normalno?
Koja aplikacija za backup SMS-a? Do sad sam koristio SMS Backup+ ali me nervira sto nepamti original time stamp. Jel ima neka koja radi normalno?
Verovatno je do market unlocker-a, ja ga ne koristim, pa zato verovatno i nemam tu opciju, nije da mi i treba).
Titanium Backup radi to odlično.
Sto ne mogu da otvorim burek forum preko tapatalka?
Kako?? Ceo TB sam prekopao i nisam nasao opciju za backup SMS-a. I to nisam samo jednom trazio nego sam danas i juce dva puta pocacakao sve opcije u tb da nadjem sms backup a nisam ga nasao...
Pa vidiš sa slike da nije
Ne znam šta je to, nemam to kao što je kod tebe (prvi put vidim). Mada možda može i to. Ja sam sa ovim vraćao milion puta i nikada nije bilo greške. Samo kada te pita da li da vrati app+data, app ili data, ti izaberi samo data.
Udjes u meni TB-a, pao na more ili više, i kliknes backup to xml, izaberes poruke, i to je sve, naravno izaberes mesto gde hoces da ti sacuva
Zato sto nema podrsku za tapatalk.
Postoji neki app/widget kojim se proverava postpaid stanje na mt:s-u? Slicno kao 111 widget na Telenoru.
Jel mozes da posaljes apk od te mts app na pp?
Hvala.
Jel se pojavio mozda neki novi dobar Launcher (za starije verzije Androida), dugo nisam pratio..
Jel se pojavio mozda neki novi dobar Launcher (za starije verzije Androida), dugo nisam pratio..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari