Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pogledao sam wifi file transfer free, piše da moraju da budu na istoj mreži (a i free je ograničen veličinom fajlova). Ako je neka dodatna opcija to je već viša matematika za mene.
Nije mi jasno da ne postoji neka wifi direct aplikacija i za pc.

Wifi file transfer free ima ogranicenje od 5 MB po fajlu tako da otpada.

Ja koristim AirDroid, nije najsrecnije resenje ali radi posao.

Postoji li mogucnost slanja linkova sa mobilnog na desktop? Chrome browser koristim i na nexusu i na kompu.

To vidim, ali kako da taj link koji je na mob-u proslijedim na komp? Ista funkcija kao Chrome-to-phone koju koristim, samo slanje linkova u suprotnom smjeru i automatsko otvaranje.

Poslednja izmena:
I meni airdroid sasvim dobro prebacuje stvari...
Doduse, kad muziku kacim sa kompa na mobilni, onda zna da mi "restartuje" wifi na telefonu, i negde u tom procesu pukne, pa moram opet... (ali sam poprilicno siguran da mi se to desava samo kad promenim tab dok prebacuje :D) Inace sasvim korektno airdroid obavlja posao...

Widget preko koga ću da biram na koji WiFi ću da se nakačim. Postoji li tako nešto?

Lyricist jel ti uključeno u opcijama wifi- a keep wifi on during sleep na always? Ako nije stavi na always.

imam ja jedno pitanje: na youtube prikazima za Shazam i SoundHound prikazuju da mogu da pronadju i tekst i da ga prikazuju live, a la karaoke

ali ja ne kapiram kako to radi, tj. da nisu izbacili tu opciju u novijim verzijama (probao sam i sa Shazam Encore i SounHound Unlimited)

PS Nasao sam, opcija nije dostupna nama :p

Kako najjednostavnije obrisati cache svih aplikacija? Da li je to cache partition u cwm-u (particija na koju sve app pakuju svoj kes ili je vezano za sam os)?

jeste, nije do toga. uostalom, ne ugasi mi telefon/wifi, samo na sekund na telefonu (koji ne ode na stend baj, nego, eto, kako ga ukljucim tako stoji) se ugasi wifi, vrati, i na kompu kaze greska u povezivanju ili tako nesto... Ali, opet, ako ne menjam tabove na kompu, (uglavnom) prodje ok... :D

jel moze neko da kaze sta je najbolje od aplikacija za free calls. pre sam koristio skype, ocajan. vec duze vremen koristim viber, nije los, mada cesto bude nekih prekida i ako je pise da je signal excellent. probao sam tango, nije me nesto odusevio, e sad vidim da postoji neki kakaotalk, ii vidim da je bolje ocenjen. dakle ako je neko isprobao vecinu ovih stvari sta je najbolje, najjeftinije itd, za poruke koristim whats up. dakle, viber, skype, tango, kakaotalk, wechat ili nesto deseto?

Ja koristim viber, za sada radi savrseno, i preko wifi-a i preko mobilnog interneta.

pa i meni ce izgleda nastaviti da zavrsava, posto svi koji imaju nesto imaju viber, dok tango, ovaj kakao, mozda 1-2 osobe, tako da cu i ja najverovatnije ostati na viberu.

Koji launcher preporučujete da ne usporava? Ja koristim Holo, ali čuh da me on usporava, pošto stvarno zna da zabudali telefon sve češće u zadnje vrijeme.

nova, apex.

Dajte neku aplikaciju koja pokazuje tacnu statiskiku koja aplikacija vuce navjise neta ?

Ona ugradjena najbolje pokazuje... Imaš npr Onavo na GP, pa probaj tu.

Koji launcher preporučujete da ne usporava? Ja koristim Holo, ali čuh da me on usporava, pošto stvarno zna da zabudali telefon sve češće u zadnje vrijeme.
ja koristim go launcher i extra me sluzi, desilo se par puta da zatroluje, ali nista strasno

LauncherPro radi dobro samo na 2.3 i niže, na ICSu je očajan.

Vrh Dno