Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na nexus 7 sam pokušao da instaliram ista stvar. Odem tamo u system/app da obrišem yt.apk i maže could not delete. Rootovan je nex7. U čemu je problem?

Idi u Data/App/YouTube ko nema u Sys/App (kao ja npr.). Kada to zavrsis, obrises app kao svaku standardnu aplikaciju. Posto koristim Holo Laucher, samo ikonu prevucem ka gore i pojavi se unintall opciju (isto je i kod Nove, Apex-a...)

Nakon toga samo normalno instaliras modovani.

Poslednja izmena:
Ok hvala uspeo da mountujem. Izbrisao app i opet kaže app not installed. Imam i neki fajl youtube.odex jel i to da izbrišem?
Nemam yt u data/app.

Poslednja izmena:
^ Da, i odex moras da obrises.

Svaka weather app ima razlicite temperature i ne znam kome da verujem... Odlucio sam sve da ih pobrisem i da ne gledam i vratim se starim danima kad nije bilo svega ovog i pogledam u nebo i tako se obucem :D

Ajde šalji mi te procene na Whatsapp, da ne moram i ja da gledam :)

Svaka weather app ima razlicite temperature i ne znam kome da verujem... Odlucio sam sve da ih pobrisem i da ne gledam i vratim se starim danima kad nije bilo svega ovog i pogledam u nebo i tako se obucem :D

Hehe *** svi zezaju ali teško ćeš potrefiti ako ujutru pogledaš u nebo jednom:)

Kad ne idem na fax onda se ne budim pre 12 :D

Ne može i dalje iako sam kompletno izbrisao yt. Ne vidim je čak ni tamo u disabled apps. Ne razumem. Da nije zbog verzije koju sam dl-vao?
Edit: da do verzije je. Skinuo 4.1.23 i radi. Verovatno zato što je ona druga 3g+wifi.

Poslednja izmena:
Jel neko probao App2zip? Satvio sam samo TB, Apex i Root Explorer, i onda flešovao istovremeno sa ROMom. Super radi :)

Pozdrav svima :wave:
Zna li neko da li postoji neka aplikacija koja će u slučaju da mi neko ukrade telefon da mi pošalje poruku na broj koji ja odaberem da je ta i ta kartica ubačena u telefon? Znam da postoje neki antivirusi sa tom opcijom, ali me nervira što oni rade stalno u pozadini i bespotrebno mi zauzimaju ram.

Zna li neko da li postoji neka aplikacija koja će u slučaju da mi neko ukrade telefon da mi pošalje poruku na broj koji ja odaberem da je ta i ta kartica ubačena u telefon? Znam da postoje neki antivirusi sa tom opcijom, ali me nervira što oni rade stalno u pozadini i bespotrebno mi zauzimaju ram.

Avast mobile security ili Prey http://preyproject.com/download ima nekoliko njih ali ovi su mnogo pouzdaniji ,tako da vecinom koriste ova dva programa

Poslednja izmena:
Flipboard update-ovan i konacno radi bez treperenja i ostalih gluposti na gnexu.

Izgleda da je samo na Gnexu bio problem, ja od kako je izašao nisam imao problema sa Flipboard-om.

Da li moze da mi da adresu do nekog proverenog :) market unlocker-a, malo sam pretrazivao ali ima ih dosta, pa molim za pomoc :)

Imaš u temi "Kako kupovati aplikacije na Android Marketu?" i to na strani 10. lepo je sve objašnjeno sa linkom ka market unlocker-u ja sam odatle skinuo i sve radi kako treba.

Ima Beautiful Widgets na akciji za $1

Android Lost

Brat ima Zte Skate,i zanima ga jel postoji neki program za zakljucavanje foldera,npr sa slikama i klipovima?

Nisam ih vidio nešto mnogo, ali za sada je w2u ubedljivo najljepši widget.

Instalirao sam sva 3 predložena. Avast mi jedini radi kako treba iako mi zauzima 20MB rama njega sam ostavio. Prey mi deluje ok, ali mi odbija registraciju na njemu. Još ću malo da isprobam android lost ako se pokaže dobro on ostaje :) Zanima me može li na avastu da se ugasi anti virusna zaštita,a da ostane samo anti-theft?

meni je ovaj BeWeather extra, ima maltene identicne temperature kao na hidmetu srbija, mozda se razlikuje za stepen ili dva nekad, sve zavisi sa koje stanice meri, ovde cak i pise sa koje stanice dobija informacije. koknretno za novi sad ima sa rimskih sanceva i neki vezirac. a sto se tice widgeta mozes da namestis sta god oces, a mogu da se skinu neki pluginini i onda je extra vizuelno, kad pokazuje kako pada kisa, sneg itd, meni zasada najbolja, a probao dosta...

Instalirao sam sva 3 predložena. Avast mi jedini radi kako treba iako mi zauzima 20MB rama njega sam ostavio. Prey mi deluje ok, ali mi odbija registraciju na njemu. Još ću malo da isprobam android lost ako se pokaže dobro on ostaje :) Zanima me može li na avastu da se ugasi anti virusna zaštita,a da ostane samo anti-theft?

Imaš u okviru podešavanja da ugasiš šildove. Ja sam tako uradio.

Probaj i android lost ubedljivo je najbolji, netrosi resurse i bateriju nego radi preko googlovog servisa koji je aktivan.

Ali da znas nijedan od ovih programa ti nece pomoci ako izgubis ili ako ti neko ukrade telefon ko se samo malo razume u android i odradi wipe data / factory reset.

Vrh Dno