Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ja mrzim lunchere, kako nakacim poweraim widget tako pocne da se kopa.

Zato stock leti, al je smor sto ne mozes nista zivo da promenis :(

Šta je poweraim widget? Tražio sam na marketu ali nema takve app.

Kontam da je mislio na powerAMP, ali da ga mozda zeznula predikcija :)

^da =]

btw, swiftkey 3 nema swipe ili ja ne mogu da provlim kako da ga aktiviram ?

nema

Evo da se zahvalim. Ovo koliko ga koristim (koliko da ga 'customize'-ujem za moje potrebe, nekih pola sata) je brz kao munja. Samo da potraje ovako.

Nece da uspori nebrini se.
Ja LauncherPro koristim na ZTE Skate sa MokeeOS ( Android 2.3) i radi odlicno vec tri meseca. Nijedan drugi launcher neradi tako glatko kao LauncherPro. Na ICS koristim Nova prime.

A čemu služe lančeri nego da uspore i blokiraju telefon

Da li zna neko gdje da nabavim ovaj Weather Widget :D

screenshot2012-10-14-18-.png

Go Weather EX, odgovorio je telep :D:smoke:

Poslednja izmena:
Ima li jos neko problem sa Wallbase-om, stalno imam FCove. Brisao data, reinstalirao nista ne pomaze....:confused:

Nisi sam i kod mene je isto... doduse upravo sam update-ovao sistem na 4.1.2 pa sam pomisljao da je do toga? Koji je tvoj sistem?
Edit: Sada citam na PlayStore-u, nismo jedini. Likovi sa Nexus-om, SGS3, HTC Evo i slicno imaju isti problem od danas.

Poslednja izmena:
Treba mi jedna aplikacije, koja bi mi backupovala stvari na cloud, po mogucstvu na Box ili Dropbox.

Naime na GNex-u sam po 2 put uspeo da formatiram sve, pa ostadoh bez neklih bitnih fotkica i dokumenata.

Znam da Dropbox ima autoupload fotki, ali meni nesto treba u ovom stilu:

1. Da moze da ima schedule i da uploaduje recimo nocu, kada je fon na punjacu.

2. Da moze da uploaduje cele foldere, da ne moram rucno.

3. Da recimo, ako se neka fotka/aplikacija obrise na telefonu, istu obrise i sa cloud-a.

Poslednja izmena:
Hvala obojici na preporuci.

Foldersync deluje bolje, plus je duplo jeftiniji.

A ima li aplikacije preko koje mogu da pustam sadrzaj foldera sa PC-a (ili nasa), na istom tom PCu?
Ne mislim na neki remote desktop, nego bas da se browsuje folderima kroz aplikaciju, i pustaju fajlovi na PCu.

Postoji opcija da instaliraš xbmc media player na pc-u a na telefonu xbmc remote.

Po onome sto je on napisao njemu treba aplikacija zvana File Explorer ( ima jedna ugradjena u windows ) i hardverski dodatak koji zovu kabl

Jel moze neko da kaze ukratko koji su forumi podrzani na tapatalku od ovih nasih domacih, tipa burek, elite security,ubuntusrbija, mycity itd?

Drugari, dajte neki dobar program za alarm za one koji se tesko bude :)

extreme alarm. ima da ti postavlja zadatke iz matematike i dok ne rešis ne postaje da zvoni:))) i slične fore

Koristi li ko DX toolbox? nekad bio optimize toolbox...

Postoji opcija da instaliraš xbmc media player na pc-u a na telefonu xbmc remote.
poenta je da monitor ne bude upaljen - nesto kao remote windows explorer na telefonu.
Instalirao sam i jedno i drugo, a xbmc remote mi stalno javlja neki I/O exception i ne radi. U cemu je fora, da li mora na kompu da bude otvoren takodje xbmc?

Nazad
Vrh Dno