Šta je novo?

Assassin's Creed 3

I ja sam oduvek igrao s tastaturom i mišem. Probao sam da se naviknem na kontroler, ali bezuspešno...

Zna se šta je bolje :p

za ovakve igre kontroler je zakon. kao i PoP npr. Neka preciznost nije bas potrebna, ali se kontrola lika obavlja bez lomljenja prstiju

Ja ih baš nešto i nisam izlomio na tastaturi i mišu. Zaista, pokušao sam i probaću opet sa kontrolerom, ali nešto mi se ne da da provalim da je bolje s kontrolerom.

Ja ih baš nešto i nisam izlomio na tastaturi i mišu. Zaista, pokušao sam i probaću opet sa kontrolerom, ali nešto mi se ne da da provalim da je bolje s kontrolerom.

Takodje sam i ja pokusao sa kontrolerom da igram Assassins Creed serijal,ali nisam mogao nikako da se naviknem.Mnogo vise mi odgovara tastatura i mis za AC.Sto ne znaci da ne koristim kontroler za neke druge igre.

Potvrdjeno da ce Dzordz Vasington biti templar....Kolji voda vri...
Izgleda da ipak nije patriotski shit..

nista novo osim mapa i likova. koga je smorio prethodni mp, verovatno ce mu biti dosadan i ovaj

Igrao sam mp u Brotherhood-u i zaita je zanimljiv. Jedina stvar je što ne drži dugo, tj. brzo dosadi.

Ja sam probao malo MP u Revelations na PS3 i ne svidja mi se taj koncept da vijas drugog po mapi, nznm sad da li ima jos nekih zanimljivijih modova jer ne igram.

Ja sam probao malo MP u Revelations na PS3 i ne svidja mi se taj koncept da vijas drugog po mapi, nznm sad da li ima jos nekih zanimljivijih modova jer ne igram.

Ja sam igrao multiplayer u Revelations (PC) neko vreme.Meni se dopao mode Corruption i njega sam uglavnom igrao.Nije mi tako brzo dosadio,ali je ipak dosadio.No probao sam ponovo skorije i opet mi je bilo zanimljivo.

Ali nije mi jasno ***, kakav je to nacin - igra jos nije izasla a oni vec pricaju o DLC-u, samo da bi uzeli jos para, kao da su gameri ovce za sisanje... Sramota...

I raise my flags, don my clothes
It's a revolution, I suppose...

Takodje, ocekujem da ce ova igra pruziti dobru zabavu, a mozda ce STVARNO biti najbolji AC.

Revolucija moze da pocne. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:...

Poslednja izmena:
Igrao sam danas malo na mom xboxu, i daleko je ovo od revolucije, mozda cete biti malo razocarani grafikom na konzolama, cesto pada framerate, a ni grafika nije bas na nivou prethodnih...

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=43631241&postcount=861

Gameplay, za sada, nista posebno novo, ali prica obecava, glavni protagonista je veci badass i od Altaira i od Ecia, i ako vam ne smeta da vam igra uzima svakih 5 sekundi kontrole da bi pustala cut scene svidece vam se verovatno uvod u igru.

Nazad
Vrh Dno