Iskreno ni ja nisam odusevljen ovako na prvu loptu ali verujem da ce ispasti dobro i mozda se nece cela igra odvijati u Americi , mozda ce nakon zavrsetka Americke revolucije igre obraditi i Francusku revoluciju (koji bi po meni bila dosta zanimljivija) , uostalom Francuska revolucija je pocela samo 6 godina nakon zavrsetka americko-britanskog rata pa prema tome nije uopste tesko povezati pricu.
Mozda cemo pored Amerike posetiti i Juznu Ameriku i Karibe gde je u to doba bilo isto mnogo revolucija i pobuna i dosta velikih istorijskih licnosti kao sto su bili recimo : Tiradentes , Simon Bolivar, Zak Zak Desalin, Hose de San Martin............itd.
Mozda ce nakon AC3 izbaciti opet neki "spin-off" poput Brotherhooda i Revelationsa gde ce se radnja odvojati u vreme Francuske revolucije , ko zna mozda ce i od AC3 napraviti neku mini triologiju kao sto su uradili sa dvojkom.
Uostalom ja verujem da ovo (Americka revolucija) nije sve sto imaju da ponude i da kriju jos nekog keca u rukavu, uostalom rekli su da ce AC3 biti najveca igra dosad i da su radili na njoj pune 3 godine , pa prema tome treba ocekivati zaista nesto veliko.
U svakom slucaju mogli su da odaberu i bolje vreme i mesto radnje ali recimo bolje je i ovako nego da su odabrali recimo Kinu il Japan ili nesto sto apsolutno nema nikakve veze sa AC univerzumom i koncepcijom.
Inace ne verujem da ce igra prerasti u ono americko proseravanje i kvazi patriotizam i mislim da ce revolucija biti tu samo onako kao pozadina i da nece revolucija biti centar price , uostalom slicno je bilo i u AC1 za vreme Krstaskih ratova koji su sluzili samo kao pozadina za pricu.