Šta je novo?

Assassin's Creed 3

Ako upravljivost lika ostane ista kao u AC2, Brotherhood i Revelations onda su po meni zas... Svi ti skokovi, vesanje itd... deluje mi jako drveno i dojadilo je vec

Iskreno ni ja nisam odusevljen ovako na prvu loptu ali verujem da ce ispasti dobro i mozda se nece cela igra odvijati u Americi , mozda ce nakon zavrsetka Americke revolucije igre obraditi i Francusku revoluciju (koji bi po meni bila dosta zanimljivija) , uostalom Francuska revolucija je pocela samo 6 godina nakon zavrsetka americko-britanskog rata pa prema tome nije uopste tesko povezati pricu.
Mozda cemo pored Amerike posetiti i Juznu Ameriku i Karibe gde je u to doba bilo isto mnogo revolucija i pobuna i dosta velikih istorijskih licnosti kao sto su bili recimo : Tiradentes , Simon Bolivar, Zak Zak Desalin, Hose de San Martin............itd.

Mozda ce nakon AC3 izbaciti opet neki "spin-off" poput Brotherhooda i Revelationsa gde ce se radnja odvojati u vreme Francuske revolucije , ko zna mozda ce i od AC3 napraviti neku mini triologiju kao sto su uradili sa dvojkom.
Uostalom ja verujem da ovo (Americka revolucija) nije sve sto imaju da ponude i da kriju jos nekog keca u rukavu, uostalom rekli su da ce AC3 biti najveca igra dosad i da su radili na njoj pune 3 godine , pa prema tome treba ocekivati zaista nesto veliko.

U svakom slucaju mogli su da odaberu i bolje vreme i mesto radnje ali recimo bolje je i ovako nego da su odabrali recimo Kinu il Japan ili nesto sto apsolutno nema nikakve veze sa AC univerzumom i koncepcijom.

Inace ne verujem da ce igra prerasti u ono americko proseravanje i kvazi patriotizam i mislim da ce revolucija biti tu samo onako kao pozadina i da nece revolucija biti centar price , uostalom slicno je bilo i u AC1 za vreme Krstaskih ratova koji su sluzili samo kao pozadina za pricu.

Iskreno ni ja nisam odusevljen ovako na prvu loptu ali verujem da ce ispasti dobro i mozda se nece cela igra odvijati u Americi , mozda ce nakon zavrsetka Americke revolucije igre obraditi i Francusku revoluciju (koji bi po meni bila dosta zanimljivija) , uostalom Francuska revolucija je pocela samo 6 godina nakon zavrsetka americko-britanskog rata pa prema tome nije uopste tesko povezati pricu.
Mozda cemo pored Amerike posetiti i Juznu Ameriku i Karibe gde je u to doba bilo isto mnogo revolucija i pobuna i dosta velikih istorijskih licnosti kao sto su bili recimo : Tiradentes , Simon Bolivar, Zak Zak Desalin, Hose de San Martin............itd.

Mozda ce nakon AC3 izbaciti opet neki "spin-off" poput Brotherhooda i Revelationsa gde ce se radnja odvojati u vreme Francuske revolucije , ko zna mozda ce i od AC3 napraviti neku mini triologiju kao sto su uradili sa dvojkom.
Uostalom ja verujem da ovo (Americka revolucija) nije sve sto imaju da ponude i da kriju jos nekog keca u rukavu, uostalom rekli su da ce AC3 biti najveca igra dosad i da su radili na njoj pune 3 godine , pa prema tome treba ocekivati zaista nesto veliko.

U svakom slucaju mogli su da odaberu i bolje vreme i mesto radnje ali recimo bolje je i ovako nego da su odabrali recimo Kinu il Japan ili nesto sto apsolutno nema nikakve veze sa AC univerzumom i koncepcijom.

Inace ne verujem da ce igra prerasti u ono americko proseravanje i kvazi patriotizam i mislim da ce revolucija biti tu samo onako kao pozadina i da nece revolucija biti centar price , uostalom slicno je bilo i u AC1 za vreme Krstaskih ratova koji su sluzili samo kao pozadina za pricu.
Bice dobra igra..Ubisoft kada god je pravio trilogiju nije omanuo...A i uostalom 3 godine je prave,ako posle 3 godine ne uspeju da naprave vrhunski produkt misim...
Mada ne verujem da ce glavni lik prelaziti u Evropu..Verovatno ce se smenjivati Dezmond i Predak kao protagonisti...Tako da cemo imati 2 price...

Ne znam zasto vam smeta sto ce biti u doba Americke revolucije:trust:
Ja sam u krajnju ruku zaintrigiran sto cu igrati malo drugaciji AC u odnosu na dosadasnje delove.

Mislim da ova 4 dela sa Ezio-om i Altairom nece biti prevazidjeni sa ovim novim delovima u da kazem "novijem dobu"...

Po meni dosta zanimljiv period, ocekujem da naprave dobru igru, ova poslednja dva nastavka su bila zesci smor, sve isto kao u dvojci, nisam ih presao do kraja...

Poslednja izmena:
Ovih par slika me bas podseca na film Patriot.

Ako upravljivost lika ostane ista kao u AC2, Brotherhood i Revelations onda su po meni zas... Svi ti skokovi, vesanje itd... deluje mi jako drveno i dojadilo je vec

+1 Ako napokon ne uvedu normalno PC upravljanje likom... ne pada mi na pamet da lomim prste sa "Asassins LEGO creed"

deluje sve bolje i bolje

Nesto sam razmisljao o ovoj igri,i setio se istorijskih cinjenica..Templari(Masoni,slobodni zidari) su zaista presli iz Evrope u Ameriku posle njenog otkrica,tako da je mesto odvijanja radnje logicno..
*nerd mode off*

Hah, pa kao što neko reče, masoni i ostala bratija su vrlo brzo prešli Atlantik pa ovo i nije nelogično, samo da se ne prose*avaju sa američkim patriotizmom i sl. Uostalom, Washington i Franklin su bili masoni a vjerujem i ostatak "vrha" revolucije. E sad, da li su trebali malo izmijeniti asasinov izgled, mislim da da jer šetanje u onoj kukuljici, za razliku od srednjeg vijeka i renesanse, nije baš bilo svakodnevno, da ne kažem normalno, u 18. v. Možda da ima neki kaput, onako teški sa podignutom kragnom i neki trorogi šešir bi bilo bolje.

Ocekujte prvi trejler danas u 18h. Verovatno ce biti neki besan CGI, kao po obicaju. :)

Ni u jednom sekundi ovog trailera nisam osetio 'hype':p kao sto sam pre iscekivao AC2... Pretpostavljam da ce sve biti isto kao i u AC Rev.,isti taj sad vec vremesni engine

:D Assassin Indjanac ... nije nesto, mada ako ce biti vise po sumi onda je to zdrava promena, smorili malo oni gradovi.

Ni u jednom sekundi ovog trailera nisam osetio 'hype':p kao sto sam pre iscekivao AC2... Pretpostavljam da ce sve biti isto kao i u AC Rev.,isti taj sad vec vremesni engine

Ovo je nov,novcati engine prvi put pokrece igru,vidis moze i do hiljade ljudi da pokaze na ekranu

Ne, nije nov engine, samo je malo doradjen.

AnvilNext - nabudzen stari...taman da iskoristi snagu Wii U konzole i PC-a. :)

Dobar deo trejlera je prerenderovan u endzinu, pa zato ne izgleda impresivno kao prethodni.

Razlog zasto nisam zavrsio ni jednu AC igru do kraja - melee combat [note - revelation nisam ni probao].

I dalje mi nije jasno zasto niko ne kopira Batman igre? AC3 bi bio savrshen za tako nesto... Apsolutno akciono klanje protivnika koji imaju hladna oruzija i takticko sunjanje protiv protivnika sa vatrenim oruzijem.

Razlog zasto nisam zavrsio ni jednu AC igru do kraja - melee combat [note - revelation nisam ni probao].

I dalje mi nije jasno zasto niko ne kopira Batman igre? AC3 bi bio savrshen za tako nesto... Apsolutno akciono klanje protivnika koji imaju hladna oruzija i takticko sunjanje protiv protivnika sa vatrenim oruzijem.

Sta pricas? Pa skoro identican je sistem borbe kao i kod batmana..sta drzis blok i onda uradis contra napad..i isto mozes da spojis vise combo napada odjednom itd..

Američka borba za nezavisnost... auuu.. znači biće ovde doska skakutanja po stoletnim sekvojama i to u stilu predatora! Nisam baš fan toga?! :trust:

Ja evo nisam uspeo još da se nakanim ni ovaj zadnji deo da odigram... Nešto mi nije bio zanimljiv onaj početak nimalo, plus što su i sve likove nagrdili do granica neprepoznatljivog (Ezio znamo da je Ezio samo po boji glasa) i tome sl... bah... :smoke:

Nazad
Vrh Dno