Šta je novo?

Assassin's Creed 3

ne znam za vas, ali meni grafika u ovoj igri deluje blago katastrofalno....efekata bez, kao da je u pitanju engine iz 2005.

Pa engine i jeste praistorija, nije menjan od prvog dela.:) Ni trunku hype nemam prema ovoj igri, smorili su sa ovim serijalom.

Znaci nisam jedini kome je AC dosadio. Nisam ni Brotherhood ni Revelations zavrsio, a i ne znam da li cu.

Mene je AC smorio jos od prvog dela, grafika je stvarno nista posebna ovde...

ako vas ne interesuje i ne igrate ni od prvog dela sta komentarisete onda ? ja na primer volim ovakve igre i deluje mi interesantno... ne svidja mi se sto je revolucija, ali videcu hoce li prica imati smisla...
i da nisam znao da grafika treba da izgleda ne znma ni ja kako u ovoj fazi rada... imaju jos 6 meseci , i bice i odlaganja... za pc ko zna kada ce izaci, tako da samo opusteno :D

Meni se jako dopada ovo sto sam video.Grafika mi nikad nije bila toliko bitna u AC igrama,ali story i gameplay jesu.A ovde se lepo vidi napredak sto se gameplay-a tice i neke nove element koje su ubacili.I mene ne privlaci vreme i mesto desavanja,ali ako izvuku dobru pricu iz toga,bicu zadovoljan.

Meni se jako dopada ovo sto sam video.Grafika mi nikad nije bila toliko bitna u AC igrama,ali story i gameplay jesu.A ovde se lepo vidi napredak sto se gameplay-a tice i neke nove element koje su ubacili.I mene ne privlaci vreme i mesto desavanja,ali ako izvuku dobru pricu iz toga,bicu zadovoljan.
Rat za nezavisnost je cist masonski rat,tako da ce tu biti materijala za dobru pricu..

Upravo tako, mnogo mi je "zao" sto ga necu igrati :D

AC3,because who needs laxative?

Poslednja izmena:
Skoro da sam dosao do pola prvog dela, prica me drzala ali nisam uspeo da zavrsim...imao sam osecaj da je pentranje jedino sto vredi u ovoj igri a to brzo dosadi...narocito me iziritirao sistem atributa...kao igra ima gameplay a i da ga nema igralo bi se na isti nacin, ceo sistem atributa kao da nije imao neku svrhu osim fenseraja sa novom opremom, a tek macevanje...to me je dotuklo...

Michael Fassbender ce igrati glavnu ulogu u ekranizaciji AC... :)

Skoro da sam dosao do pola prvog dela, prica me drzala ali nisam uspeo da zavrsim...imao sam osecaj da je pentranje jedino sto vredi u ovoj igri a to brzo dosadi...narocito me iziritirao sistem atributa...kao igra ima gameplay a i da ga nema igralo bi se na isti nacin, ceo sistem atributa kao da nije imao neku svrhu osim fenseraja sa novom opremom, a tek macevanje...to me je dotuklo...

isti fazon. stavise, imam i sve ostale delove u 'iso' folderu,ali nemam snage i volje da ih instaliram :d

Mogli su ovog Konora da obuku u nesto manje upadljivo za taj period...

Fino izgleda,definitivno ce biti prvi AC koji cu igrati, posto sve sto ima zimu/sneg kao setting me uvek jako privlaci :)

^^

Pa Konor je samo ogledalo toga, a to mi je dovoljno. :D

Ono je neki tovljenik od najmanje 200 kila. :D

Cim oni hrane to prase :D

Guda. :D

Minimum System Requirements

Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
RAM: 2 GB (4 GB recommended)
Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
DVD-ROM: Dual-layer drive
Hard Drive Space: 17 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

U prevodu, kontrole su lose portovane :p

nebitna stavka skroz. nikada nisam igrao ac na tastaturi. probao sam jednom i odustao posle 3 min.

Vrh Dno