Sto je nisu poredili sa 808 pa da vidimo dali ubijahttp://www.engadget.com/2012/09/25/iphone-5-lumia-920-image-stabilization-face-off/
Kamera ubija, nema disusije.
Ama baš nikakve, samo dele istu NT osnovu i poneke komponentice što će da omogući lako portovanje aplikacija izmedju dve platforme... ali ovako nemaju nikakve veze, da...Kakve veze imaju wp8 i win8?
Nego sta nego je bez veze nije koristio maksimum iz 808 a ovamo 920 podesena do jaja u auto moduNije bez veze...
Vidis da se potenciraju fotografije na koje blic ne bi uticao mng, slikane su udaljene zgrade, sta ti tu znaci blic.. Mislim da su ovde hteli da pokazu zasto su za njega vezali pridev pureview.. A i ako je telefon u stanju da tako lepu i cistu sliku uradi bez blica, sta tek ocekivati u savrsenim uslovima?
Nije mi jasno cemu toliko hejtovanje Nokie, ako neko zna da napravi telefon onda su to oni, druga stvar WP8 ce biti usko povezan sa Win8 koji cemo pre ili kasnije svi imati na svojim racunarima, sto je svakako dobra stvar.. Mozda su preterali sa cenom, ali tako je uvek, kroz mesec,dva, tri sve dodje na svoje.. Da ne spominjem sto ce biti kod operatera za razliku od iP.. Ko je drzao Lumiu 900 u rukama zna da je telefon svemirski napravljen, nema razloga da ovaj isfusare..
Kakve veze imaju wp8 i win8?
A recimo meni je odličan je iako ima neiskorišćenog prostora, ti u tih par pločica dobiješ više informacija nego na celom ekranu u iosu (na home page-u). Android ima widgete, ali i tu ima neiskorišćenog prostora, samo nije crno iza.
Glance-able information je keva. Nemam pojma kako bih ovaj izraz preveo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari