Ne znam da li je gore nemati informaciju ili imati pogresnu informaciju o necemu?
Die shot 8150/8350 koji je obr objavio mi se cini da je fake, to je ista slika sa nekim filterom preko, cak su i greske na istom mestu.
Ne znam da li je gore nemati informaciju ili imati pogresnu informaciju o necemu?
Die shot 8150/8350 koji je obr objavio mi se cini da je fake, to je ista slika sa nekim filterom preko, cak su i greske na istom mestu.
Ma ne znam, toliko ovaj Obrovsky ume da nas zbuni da nekad više ne znam ni sam šta je tačno a šta nije. Samo znam da su skoro svi sajtovi, sem Obrovskog, složni da će Vishera doneti minimum 10 % u single thread operacijama i oko 15-17 % u multi-thread operacijama.
Sad, ako se zaista ispostavi da je Vishera samo pola-Piledriver procesor onda će to biti VELIKO razočaranje i biće bolje da se čeka Steamroller... 🙁
Дугачак пајплајн дозвољава високе клокове, али убија перформансе. Већ виђено на П4.
tek sa 4. generacijom Bulldozer arhitekture će stvari zaista leći na svoje mesto(Exavator procesor planiran u 20 ili 22 nm i za sam kraj 2014.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari